- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
bende acıktım ya yemeğe de daha çok varBaşım çok ağrıyor benimde, karnımd acıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende acıktım ya yemeğe de daha çok varBaşım çok ağrıyor benimde, karnımd acıktı.
Bende başladım canım kaldığım yerden devam aikido ohh be 7 aydır ara vermiştimm alıyorum oğlumu gidiyorum canımm .bu yazz muhsin ertuğrul spor solanlarındayız oğluşumlla mayıs başı oğlumda başlıyor yüzmeye ..Sen ne ediyon
Koşu bandını ben bi pek severimm..evede alacağım ondan herif nerene sokacaksın deyip duruyo ama her eve lazım yavruu..Ne ediyon kızçem
Ewett 20 dk koşu bandı, 20 dk yatay bisiklet, 20 dk ayakta bisiklete benzeyen bir spor aleti var onu çalıştım yanaklarım pancar gibi oldu
Aynen lazımm ama ben alamam biraz zor, malum ailemle yaşıyorumKoşu bandını ben bi pek severimm..evede alacağım ondan herif nerene sokacaksın deyip duruyo ama her eve lazım yavruu..
Yaa burda da yüzme war ama ders aldırırsam özel hoca devreye giriyor ve paralıymış...Bende başladım canım kaldığım yerden devam aikido ohh be 7 aydır ara vermiştimm alıyorum oğlumu gidiyorum canımm .bu yazz muhsin ertuğrul spor solanlarındayız oğluşumlla mayıs başı oğlumda başlıyor yüzmeye ..
12'de çıkcam benbende acıktım ya yemeğe de daha çok var
Hımm anladımm canımm ...Aynen lazımm ama ben alamam biraz zor, malum ailemle yaşıyorum
bizimkide paralıda fazla değil ayda 60 tl bişi ben belediyelerin açtığı spor salonuna gidiyorum canım yıllardır.. ben aikidoya 60 tl veriyorum oğlumun 60 ..ayda 120 eder.. vee çokda memnunumYaa burda da yüzme war ama ders aldırırsam özel hoca devreye giriyor ve paralıymış...
Burasını sormadım ne kadardır diye, belediyeninde değilya pahalıdır diye düşünüyorum ama sorucam.bizimkide paralıda fazla değil ayda 60 tl bişi ben belediyelerin açtığı spor salonuna gidiyorum canım yıllardır.. ben aikidoya 60 tl veriyorum oğlumun 60 ..ayda 120 eder.. vee çokda memnunum
yoo öyle bir zorunluluk yok istersen bikinide giyilebiliyor yani en azından bizim burda giyiyor hanımlarr...Burasını sormadım ne kadardır diye, belediyeninde değilya pahalıdır diye düşünüyorum ama sorucam.
Zaten cumartesi günleri götürürüm oğlanı sadece.
Birde yüzücü mayosuyla girmek mecburi dimi bikini giyilmiyor
gıcık ya git de ye hadi afiyet olsun12'de çıkcam ben
Hmmmmyoo öyle bir zorunluluk yok istersen bikinide giyilebiliyor yani en azından bizim burda giyiyor hanımlarr...
Yedim bilegıcık ya git de ye hadi afiyet olsun
bende yedim artıkHmmmm
Yedim bile
selam şekerimSelam kızlar
Ne yedinnbende yedim artık
selam şekerim
Napıyorsun güzellikbende yedim artık
selam şekerim
yok demem ayıp olur canı çeken olur hamilelerimiz var sonuçtaNe yedinn
ay iyi diyelim iyi olalım kuzum kar yağıyor ya şaka gibi sen napıyorsun canımNapıyorsun güzellik
Hamile kim burdayok demem ayıp olur canı çeken olur hamilelerimiz var sonuçta
ay iyi diyelim iyi olalım kuzum kar yağıyor ya şaka gibi sen napıyorsun canım
Ne kar mı yağıyoryok demem ayıp olur canı çeken olur hamilelerimiz var sonuçta
ay iyi diyelim iyi olalım kuzum kar yağıyor ya şaka gibi sen napıyorsun canım
Ben değilimHamile kim burda