- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Sağolasın kaj iyiyim şükür sen nasılsınyok canım henuz değil ya elim değmedi inan
canımmmmmmmmmmmmm hoş geldin nasılsın bizde seni özledik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın kaj iyiyim şükür sen nasılsınyok canım henuz değil ya elim değmedi inan
canımmmmmmmmmmmmm hoş geldin nasılsın bizde seni özledik
maşallah maşallah bi ara resmini gönder özledik keratayıBüyüdü sipa maşallah
Zararın neresinden dönersen kardır, ama eğer bitirmek istiyorsan ona bu konuda kararlı olduğunu göster senin kafanı karıştırmasın daha sonra...Bilmem arıyo bir dediği bir dediğini tutmuyor , yok kuzum geri dönüşü mümkün değil çünkü anlatamam içimde son kalan şeyde kırıldı , güvencim inancım bitti bu son olay bitirdi ben onu kocam gibi görmem mümkün değil keşke bu kadar yılımı vermeseydim
Bana neden bakmıyosun ki senmaşallah maşallah bi ara resmini gönder özledik keratayı
Görücek kuzum zaten , onu mahvedicemmmZararın neresinden dönersen kardır, ama eğer bitirmek istiyorsan ona bu konuda kararlı olduğunu göster senin kafanı karıştırmasın daha sonra...
Bence sessiz kal daha çok sinir olsunGörücek kuzum zaten , onu mahvedicemmm
Bence sessiz kal daha çok sinir olsun
görmedim kuzum nasılsınBana neden bakmıyosun ki sen
iyiyim uykum warr sen nasılsıngörmedim kuzum nasılsın
Ne uykusu bu saatte? Pazar günü gezmelere gidilmişiyiyim uykum warr sen nasılsın
iyi bende yorgunum biraz eve gitsem de uyusam keşkeiyiyim uykum warr sen nasılsın
selam şeker
Kesin dönüş yapmışsın Hoş geldin tatlımselam şeker
yaptım çok şükür pinkom hemde dönüşüm muhteşem olduKesin dönüş yapmışsın Hoş geldin tatlım
Havadislerle mi geldin yoksayaptım çok şükür pinkom hemde dönüşüm muhteşem oldu
ne yaptım sevdicekle vakit geçirdik genelde sonra vana giden arkadaşım izne gelmiş onla görüştüm hamileydi çocuğu benim doğum günümde doğacakmış çok sevindim bir de maaşım arttı o yönden de çok şükür iyi bir gelişme oldu sonra çok ağır proje almıştım bi haftada çıkarmam gerekiyordu onu da hallettim çok şükür genel olarak yoğun yorucu ama çok güzel günler geçirdim diyebilirim sen naptın şekerimHavadislerle mi geldin yoksa
Neler yaptın onca zaman anlat bakalım
Ayy ne güzel Gittim sevdiceğin buralarda mı daha? Maaşının artması da iyi olmuş, ıslatalım bi arane yaptım sevdicekle vakit geçirdik genelde sonra vana giden arkadaşım izne gelmiş onla görüştüm hamileydi çocuğu benim doğum günümde doğacakmış çok sevindim bir de maaşım arttı o yönden de çok şükür iyi bir gelişme oldu sonra çok ağır proje almıştım bi haftada çıkarmam gerekiyordu onu da hallettim çok şükür genel olarak yoğun yorucu ama çok güzel günler geçirdim diyebilirim sen naptın şekerim
Ben akşam spora gidicem dahaiyi bende yorgunum biraz eve gitsem de uyusam keşke
Ewet tekirdağ sahile gittim sewdiceğimleNe uykusu bu saatte? Pazar günü gezmelere gidilmiş