- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerlerrr
Günaydın bacılarrr..Ben geldimm mapusa düşen şefiniz.Eki Görüntüle 1411452 2 gün yattım paşalar gibi geldimm...nevrestem sarma gönderdi..bi o güzeldi..mapus yemekleri öğğğğğ..çok açıktım börekler çaylar ikram edin..canlarımmm.. abovv yokmu kimse..kajmery.kar kraliçesi..bal böceğim nirdesiniz. açım ya açç..
iyi sayılırım şekerim senden nabergünaydın canım naber
Hayrola naptında düştün mapus damlarına
sağol canım bende iyi diyeyim iyi olayım...iyi sayılırım şekerim senden naber
iyi etcem ben seni merak etme kuzumsağol canım bende iyi diyeyim iyi olayım...
Canımsınn oh beee. doydummgözümde midemde . ne bileyim masumum ben yorum yaptım anaa.bir baktım mune hop attı beni hapsee..2 gün yoktum yavruu..olsun piştim geldimm..günaydın canım naber
Hayrola naptında düştün mapus damlarına
Zaten sen olmasan durum ne olurdu bilemem..iyi etcem ben seni merak etme kuzum
bazen bir ara iyi oluyor..Canımsınn oh beee. doydummgözümde midemde . ne bileyim masumum ben yorum yaptım anaa.bir baktım mune hop attı beni hapsee..2 gün yoktum yavruu..olsun piştim geldimm..
Ben gidiyorum, eşim gelmek üzeredir. Uyuyayım toparlarım belki, görüşürüz
Geldim bileeee..hoytt çekilin bakemm..Zor gelir o, banlı
Tenhada sıkıştırıp dövelim, çekilsinler yarışmadan
minnaksız hayat düşünülemezZaten sen olmasan durum ne olurdu bilemem..
Vayyyy ne duruyon katılsana.. bak şimdi merak ettimm.. hodri meydann.Gördüm gördüm,çok beğendim seninkini de..ama tabii benim yaptıklarım kadar olamaz Ben katılsam açık ara birinciyim de size kıyamadığımdan katılmıyorum
yakında bende olacak..
aman şef demeyin gelir şimdi elinde çırpıcısıyla
Emin (bellerde )Aldılar, acımadılar hiç bana
Üzüntümden hasta oldum
Günaydın bacılarrr..Ben geldimm mapusa düşen şefiniz.Eki Görüntüle 1411452 2 gün yattım paşalar gibi geldimm...nevrestem sarma gönderdi..bi o güzeldi..mapus yemekleri öğğğğğ..çok açıktım börekler çaylar ikram edin..canlarımmm.. abovv yokmu kimse..kajmery.kar kraliçesi..bal böceğim nirdesiniz. açım ya açç..
Günaydın bal kız...Günaydınlar Herkese
günaydın kuzumGünaydın bal kız...