- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
statiii nerlerdesin kuzum sennnHey nolii burda
Antep'ten selamlar size
allah bin bereket versinevet çok şükür çalışıyor.
adamların başına çorap örüyoruzPişt kızlar nörüyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
statiii nerlerdesin kuzum sennnHey nolii burda
Antep'ten selamlar size
allah bin bereket versinevet çok şükür çalışıyor.
adamların başına çorap örüyoruzPişt kızlar nörüyonuz
ne yapalım kuşum her zamanki gibi vakit geçirmece:)
Ya 5 dk önce beynim uyuştu bir anlığına, sendeledim falan, acaba deprem mi oldu dedim, eşimi aradım korkum geçinde kapattım, tekrar oldu, tansiyonum mu oynuyor anlamadım ki Çağırdım eve gelsin diye, değişik birşey bu yastatiii nerlerdesin kuzum sennn
allah bin bereket versin
adamların başına çorap örüyoruz
hayrola yakorkutma biziYa 5 dk önce beynim uyuştu bir anlığına, sendeledim falan, acaba deprem mi oldu dedim, eşimi aradım korkum geçinde kapattım, tekrar oldu, tansiyonum mu oynuyor anlamadım ki Çağırdım eve gelsin diye, değişik birşey bu ya
geçenlerde bana da oldu kafamı kaldıramadım ama uyuyunca geçti gerçi böyle durumlarda uyumak iyi değil bi doktora gidin kuzum belli olmuyor bu işlerYa 5 dk önce beynim uyuştu bir anlığına, sendeledim falan, acaba deprem mi oldu dedim, eşimi aradım korkum geçinde kapattım, tekrar oldu, tansiyonum mu oynuyor anlamadım ki Çağırdım eve gelsin diye, değişik birşey bu ya
Bende bilmiyorum ki canım, oturduğum yerde oluyor işte, depremden ödüm kopar sallanınca ayırt edemem başım mı dönüyor deprem mi oluyor diye..hayrola yakorkutma bizi
Eşim gelsinde yine olursa gideriz, bayılacakmışım gibi hissediyorum o anda, ondan çağırdım aslında, öyle bi durumda yalnız olmayayımgeçenlerde bana da oldu kafamı kaldıramadım ama uyuyunca geçti gerçi böyle durumlarda uyumak iyi değil bi doktora gidin kuzum belli olmuyor bu işler
evet iyi yapmışsın canım haber ver bize de merak ederiz geçmiş olsun umarım bir şeyin yoktur canımBende bilmiyorum ki canım, oturduğum yerde oluyor işte, depremden ödüm kopar sallanınca ayırt edemem başım mı dönüyor deprem mi oluyor diye..
Eşim gelsinde yine olursa gideriz, bayılacakmışım gibi hissediyorum o anda, ondan çağırdım aslında, öyle bi durumda yalnız olmayayım
kesinlikle komsun falan varmı canım samimi onu çağırsana yanınaBende bilmiyorum ki canım, oturduğum yerde oluyor işte, depremden ödüm kopar sallanınca ayırt edemem başım mı dönüyor deprem mi oluyor diye..
Eşim gelsinde yine olursa gideriz, bayılacakmışım gibi hissediyorum o anda, ondan çağırdım aslında, öyle bi durumda yalnız olmayayım
Tamam canım haber veririm, korkmayın ya, dua edin yeterevet iyi yapmışsın canım haber ver bize de merak ederiz geçmiş olsun umarım bir şeyin yoktur canım
kesinlikle komsun falan varmı canım samimi onu çağırsana yanına
ay nasıl insanmış onlar öyle yaTamam canım haber veririm, korkmayın ya, dua edin yeter
Yok ki canım, tanımıyorum da sevmiyorum da hiçbirini Çıkıp ölüyorum desem bakmazlar, insanlıktan bi haberler
Bizde seni ama hiç gelmiyorsunPiştt özledim haaa sizi
İstanbul mu böyle yapıyor, böyl insanlar mı İstanbulu böyle yapıyor bilmiyorum :)ay nasıl insanmış onlar öyle ya
İyileştin mi dombikimPiştt özledim haaa sizi
benim komşular gayet iyi canım:)İstanbul mu böyle yapıyor, böyl insanlar mı İstanbulu böyle yapıyor bilmiyorum :)
dombikimmm bizde seni çok özledikkPiştt özledim haaa sizi
Olur Yan yana oturup KK ya girerizbenim komşular gayet iyi canım:)
ggel bizim apartmana
Topikine cagırdın da ben mi gelmedim kızkimleri görüyorum yok artık...
ne işin var Antepte kuzum?
Bulamadımdı sizleristatiii nerlerdesin kuzum sennn
allah bin bereket versin
adamların başına çorap örüyoruz
Bizde seni ama hiç gelmiyorsun
İyileştin mi dombikim
uzun süreli giremiyorum dostum artık. Iyilestim şükür pinkiiimm Minnakım Betül çok yoruyor beni.dombikimmm bizde seni çok özledikk
hahahah:dOlur Yan yana oturup KK ya gireriz
Ben sizi dinleyip hakkında konu açarım, komşum şunu yapıyor bunu yapıyor dye
Topikine cagırdın da ben mi gelmedim kız
Gezmelere geldim desem de sen inanma şube ziyaretimiz var onun için geldik