Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasinn devaaam :))bugün aksam itibariyle 7. günümü tamamlamis olacagim ilk hedefim oydu. Simdi 15 güne cikariyorum
Canım bu ara çok yemesemde,şekere dikkat edemiyorum.günde 7, 7.5 km yürüyorum.aradada kahvenin yanında bitter çikolatalar kaçıyor.
tamam canim ama nezaman istersen kapımız sana açık biliyorsun :)Canım bu ara çok yemesemde,şekere dikkat edemiyorum.günde 7, 7.5 km yürüyorum.aradada kahvenin yanında bitter çikolatalar kaçıyor.
vaaay 6 kilo mu harikasin nasıl beslenmistin canim meyve filan yemis miydin ? hem de tecrubelisin seni ekliyim mi listeye duzenli bildirim yapacaksan :)52 gun mu!? Harikasiiin ben de gecen sene seker orucuyla 37 gunde 6 kg vermistim. Daha dinc hissetmem de cabasi.. sacim, cildim, enerjim hepsi guzellesmisti. Sonra bozdum ve aldim kilolarin hepsini bugun tekrar basladim, ilk hedef 21 gun :))
vaaay 6 kilo mu harikasin nasıl beslenmistin canim meyve filan yemis miydin ? hem de tecrubelisin seni ekliyim mi listeye duzenli bildirim yapacaksan :)
azmini tebrik ederim canim hemen listeye ekliyorum böyle sadik yol arkadaslari bulmak beni cok mutlu ediyor :) hamurisinden vazgecemiyorum ben o yuzden kilolarim da gitmiyor bana destek olsana napmaliyimMeyve ve kuru meyve tuketmistim, sizin listenizdeki gibi.. tatli, paketli gida, hamur isi yemiyordum, ekmek zaten tuketmiyorum, beyaz pilav ve beyaz makarna yemiyordum. Ara sira bulgur pilavi veya tam bugday makarna tuketiyordum. Bu sekilde..:) kk'ya her gun giriyorum takip ettigim gruplar da var, ekleyebilirsin canim:)