Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar siz hamur işi ekmek makarna yiyor musunuz
ben de bulgur pilavi yiyorum diğerlerinden tadımlik yiyorumKızlar siz hamur işi ekmek makarna yiyor musunuz
en yapilabilir sekliyle yap canim benim yeterki yap gitsin yaglar gelsin kaslarr :)Kızlar ben şeker orucunu söyle yapayım diyorum ileride patlar diye korkuyorum da :)
3 gün şeker orucu sonra nefis koreltmek için ufacık tatli
Bunu biraz devam ettireceğim sonra süre uzayacak
Mesela 7 gün oruc sonra ufak hediye küçük :)
en yapilabilir sekliyle yap canim benim yeterki yap gitsin yaglar gelsin kaslarr :)
canım 1 ayda cok güzel bir sonuc alacagina eminim ben öyle sonuç almıştım sabret her sey cok güzel olacak :)benim 16. günüm ama vücudumda bir değişiklik fark etmedim
hemmeen ekliyorum canimmcranial canım listeye beni eklememişsin bildirim gelmeyince ben de unutmuşum grubu :/ :s
canim bastan basla düzenli bildirim yapacaksan hemen ekliyim listeye :)Kızlar arada kaçamak yaparsak ne yapmalıyız Biraz kurabiye yedim çok pismanım ...Bugun 4. günümdü..Simdi hepsi çöp mü oldu..Bastan mı baslamam gerekecek Sizler nasıl yaptınız Canım beni de listeye ekler misin :)