• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Selam kızlar :)) Bugün sabah uyandım ve yeter artık şekeri hayatımdan çıkarıyorum dedim ve şimdi bu konuyla karşılaştım..Bu bir işaret olmalı:)) Ben tam bir tatlı bağımlısıyım ve şu an emzirdiğim icin hep tatlı yemek istiyorum.. yemek bile aramıyorum her saniye cikolatalar kekler tatlılar hayal ediyorum..Bugun itibariyle şekere bir dur demeye karar verdim insallah başarılı olurum kızlar..Eski kıyafetlerime sığmak istiyoru:) Sizce bende başarabilir miyim ??

58.den 54 e düşmüştüm canım. Şimdi 57.5 bucukla başladım. Tiroid senebiyle 58e çıkmıştım. Yıllardır sabit kilomdu 54. İnş bu sefer daha da aşağı zorlıycam. :dua:
hadi bakalim canim beraber basaralim insallahh :) ölçülerini aldin mi bu arada?

Asiri tatliya düşkünüm acaba yapabilirmiyim cok zor oluyor gibi . Oyle mi
istersen tabiki de yapabilirsin hic de zor degil cok kolay :)

Selam kızlar :)) Bugün sabah uyandım ve yeter artık şekeri hayatımdan çıkarıyorum dedim ve şimdi bu konuyla karşılaştım..Bu bir işaret olmalı:)) Ben tam bir tatlı bağımlısıyım ve şu an emzirdiğim icin hep tatlı yemek istiyorum.. yemek bile aramıyorum her saniye cikolatalar kekler tatlılar hayal ediyorum..Bugun itibariyle şekere bir dur demeye karar verdim insallah başarılı olurum kızlar..Eski kıyafetlerime sığmak istiyoru:) Sizce bende başarabilir miyim ??
evvveeet kesinlikle basarabilirsin :)

regl oldum almadım ölçülerimi. ama 2 hafta önce aldıgım ölçülerim var. haftaya ptesi onlardan aşağı düşerse yazıcam.

inş. hep beraber inceliriz evet ♡

C cranial canım ben hazırım şeker orucuna

Ama ilk olarak 3 günlük yapabilir miyim

Perşembe cuma cumartesi 0 şeker

Sadece sabah kalkinca sıcak suda kayisi bekletip yiyorum bu sıkıntı olmaz demi

Tamamdir o zaman ya bende başlıyorum yarin sabahtan itibaren yuppiii

C cranial canım ben hazırım şeker orucuna

Ama ilk olarak 3 günlük yapabilir miyim

Perşembe cuma cumartesi 0 şeker

Sadece sabah kalkinca sıcak suda kayisi bekletip yiyorum bu sıkıntı olmaz demi
tabiki de baslayabilirsin canimm ben her zaman destekcinim unutma :) meyve ve kuru meyve serbest canim yiyebilirsin

Tamamdir o zaman ya bende başlıyorum yarin sabahtan itibaren yuppiii
hayirli ugurlu olsun o zamann :))

hadi bakalim bende geldim :)
Ben bir keresinde annemle iddiaya girmistim tatli yemeden dur bakalim diye 1 hafta durmustum :D

Simdi tekrar deniyecem ilk hedefim 7 gün olsun :)

hadi bakalim bende geldim :)
Ben bir keresinde annemle iddiaya girmistim tatli yemeden dur bakalim diye 1 hafta durmustum :KK70:

Simdi tekrar deniyecem ilk hedefim 7 gün olsun :)
hosgeldinn canimm benimm sen istersen her sey mümkün beraber basaracagiz insallaahh :))

arkadaslar bu arada that sugar belgeselini izlemenizi siddetle oneriyorum yapmaniz icin size gaz verecek..

Back