- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Asiri tatliya düşkünüm acaba yapabilirmiyim cok zor oluyor gibi . Oyle miSily canim senin nurtopu gobis hazir mi seker orucuna başlamaya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asiri tatliya düşkünüm acaba yapabilirmiyim cok zor oluyor gibi . Oyle miSily canim senin nurtopu gobis hazir mi seker orucuna başlamaya :)
hadi bakalim canim beraber basaralim insallahh :) ölçülerini aldin mi bu arada?58.den 54 e düşmüştüm canım. Şimdi 57.5 bucukla başladım. Tiroid senebiyle 58e çıkmıştım. Yıllardır sabit kilomdu 54. İnş bu sefer daha da aşağı zorlıycam.
istersen tabiki de yapabilirsin hic de zor degil cok kolay :)Asiri tatliya düşkünüm acaba yapabilirmiyim cok zor oluyor gibi . Oyle mi
evvveeet kesinlikle basarabilirsin :)Selam kızlar :)) Bugün sabah uyandım ve yeter artık şekeri hayatımdan çıkarıyorum dedim ve şimdi bu konuyla karşılaştım..Bu bir işaret olmalı:)) Ben tam bir tatlı bağımlısıyım ve şu an emzirdiğim icin hep tatlı yemek istiyorum.. yemek bile aramıyorum her saniye cikolatalar kekler tatlılar hayal ediyorum..Bugun itibariyle şekere bir dur demeye karar verdim insallah başarılı olurum kızlar..Eski kıyafetlerime sığmak istiyoru:) Sizce bende başarabilir miyim ??
tabiki de baslayabilirsin canimm ben her zaman destekcinim unutma :) meyve ve kuru meyve serbest canim yiyebilirsin
hayirli ugurlu olsun o zamann :))Tamamdir o zaman ya bende başlıyorum yarin sabahtan itibaren yuppiii
yesa canim seni ekledim listeye :)
hayirli ugurlu olsunn canımm sen daha tatlisin ben yapabilecegine sonsuz inaniyorumm :))Canım çok tatlisin
İnşallah yüzün kara çıkarmam
İlk günümüz hayırlı olsun :)
hosgeldinn canimm benimm sen istersen her sey mümkün beraber basaracagiz insallaahh :))hadi bakalim bende geldim :)
Ben bir keresinde annemle iddiaya girmistim tatli yemeden dur bakalim diye 1 hafta durmustum
Simdi tekrar deniyecem ilk hedefim 7 gün olsun :)