Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yarin bildirimini bekliyorum. basla ve hazirana kadar beraber yapip bozmayalim insallah :)Ben dün kola içtim
19.uncu günde sıfırladım
Bu hafta böyle olacağı belliydi zaten iştahım açıldı .
Son 10 gündür şehir dışı iş durumları derken spor yapamadım Yeşilçay, fazla su içemedim hemen etkilerini görmeye başladım
28 şubattan bu yana 1-1,5 kg arası verdim
Bugün ara vermiş olayım misafir de var, yarın yeniden başlıyorum.
canim yarin bildirimini bekliyorum. basla ve hazirana kadar beraber yapip bozmayalim insallah :)
canim kac litre ictin mesela bana kalirsa 3 ltden fazla icme.ayrica reglin filan yaklasiyordur o yuzden fazla gosteriyor olabilir ya da tuvalete çıkamadigin için fazla gosteriyodur telasa kapilma lütfenkızlar bende şeker orucu yapıyorum 4 kilom gitti ama 64.8leri görmeme rağmen bu aralar 66ya yakın çıkıyorum hep
3 gün oldu bir ilerleme yok bol su içiyorum ama bi ara fazla su içtim ondan olduğunu düşünüyorum o kdr içtiğim su nerede onu çok merak ediyorum acaba geçici bir durummu korkmuyoda değilim
başına gelen varmı doğru düzgün wc çıkmıyorum o kdr su içmeme rağmen
harikasinn canimm hosgeldin hemen ekliyorumm hazirana kadar durmak yokk :))
Sağol canım.bende öyle ümit ediyorum.harikasinn canimm hosgeldin hemen ekliyorumm hazirana kadar durmak yokk :))
mary jane canim bak burasi katilmak ister misin?
kesinlikle öyle canim şekerin tek islevi yaglanmaya neden olmak ve vücudumuzun ona zerre ihtiyaci yokben şekeri şubatta kestim canım. ne çikolata ne tatlı hiçbirşekilde yemiyorum. ♡
böyle bir çalışma yapmanıza çok sevindim. çünkü vücutta kiloyu tutan, yağın kırılmasını engelleyen etkenlerden biri şeker malesef
maşallah canim baya olmus senin kac kilodan düştün 54e?baştaki yazıları yasakları da okudum. ohh hiçbirini yemiyorum çok şükür içim çok rahat etti ♡
31 Ocakta başlamıştım bunu uygulamaya. Baya kilo vermiştim 54e düştüm. Sonra tiroid yüzünden 57.5 fırladı kilom. Şimdi karatay bslenme tarızyla tiroidden ve bölgesel yağlardan kurtulucam inşallah.
31 ocaktan bugüne kaçıncı gnümde olduğumun bildirimini yapıyım mı canım? hergün yapıcak mıyız bildirim
kesinlikle öyle canim şekerin tek islevi yaglanmaya neden olmak ve vücudumuzun ona zerre ihtiyaci yok
maşallah canim baya olmus senin kac kilodan düştün 54e?
Aynen canim her gün bildirim yapiyoruz insallah basaracagiz aramiza hosgeldin :)