That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Günaydın bugün ilk günüm
Meyveli yoğurt ve kakaolu sütte yasak mı ara öğünlerimi onlar oluşturuyor

Günaydın bugün ilk günüm
Meyveli yoğurt ve kakaolu sütte yasak mı ara öğünlerimi onlar oluşturuyor
bence yasak olması gerekiyor için de şeker var ben bakmıştım daha önce sütü tarçınlı iç yoğurdun içine de kendin kuru meyve doğra canım ben öyle yapıyorum hatta şekersiz kayısı hoşafı yapıyorum kendime uzun süre tatlı yemeyince o bile ne kadar tatlı geliyor anlatamam

insan alışınca yiyemiyor tatlı ağır geliyor

Bugün ilk hedefimi 21 günü tamamlıyorum. Başlangıç 70,5 kg bugün sabah 66,5
Hayatımdan çıkardıklarım;
ekmek poğaça şekerli gıdalar tatlılar bisküviler kekler çikolatalar vb meyve suyu kola zaten içmiyordum
7 den sonra bir şeyler yemek yok
Su Yeşilçay serbest

Dikkat ettiklerim uyguladıklarım;
Kahvaltıda 1-2 yumurta yeşillik veya meyve peynir yeşilçay
Meyve kahvaltıda ekmek yerine yedim ya da öğle yemeklerinde
Akşam bol salata veya yoğurt yanında hangi yemek varsa
makarna pide bile yedim ama dengeli ve küçük porsiyonlar
Önceden günde 1-2 bardak su içiyordum sürekli çay içiyordum bu 21 günde canım her çay istediğinde tatlı istediğinde su içtim
İlk günler midemde değil ama beyinde açlık hissi oluşunca ki bu da genellikle ara öğün saatleri oluyordu, önceden çalışırken en kolay ulaşabildiğim hazır kekler çikolatalar oluyordu yerine kuru kayısı arası badem yedim. Son günlerde ara öğünlerde açlık hissi de kalmadı.
Ve tabi ki spor haftada 2-3 defa 1 saat spor (yürüyüş eliptik karın bacak hareketleri şeklinde)
Salatalara genellikle çiğ karnabahar brokoli koyuyorum inanılmaz doyurucu ve sağlıklı bir öğün haline geliyor tavsiye edilir.

vaaay tebrikler canım harikasinn cok da incelmissindir degil mi simdi ?

vaaay tebrikler canım harikasinn cok da incelmissindir degil mi simdi ?

Teşekkürler canım burası da iyi motivasyon oldu. Bel çevresi ve karında incelme var pantolonlarım sıkmıyor artık
Bir de iç bacak eritebilirsem süper olacak
Bugün ara verdim yarın tekrar 34 gün için niyet edip başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…