Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!
iyi aksamlar kizlar buraya yazmasamda sekersiz gecen 6ci gunumdu bu gun ve bu hafta tam 1.5kilo vermisim :) ekmek ve seker kesildimi tipis tipis gidiyo kilolr
Geçen gün soya sütü almıştım içinde ilave şeker varmış maalesef bilmeden içtim.. bugün o sütü bitirip yarın yeniden başlıcam, hedefim 2 hafta şekerden uzak kalmak.. 21 günü tamamlayamıcam sanırım, ailemin yanına gidiyorum da.. yani beni listeden çıkarmayın lütfen, buralardayım:))
iyi aksamlar kizlar
illet bir is hayatim var su siralar
bu nedenle buraya girmeyi baya ihmal ettim ama ben saymaya devam ediyorum
sonuclar asagida
iyi aksamlar herkese :*
tam bir şeker tuttukunu olrak bende deneyimlemek isterim beni de aranıza alırmısınız ... nelerin yasak olduğunu tam anlayamadım... makarna bulgur pirinç türü şeyler yiyebiliyormuyuz ...
günaydın
haftasonu kaçırdım ben başa dödüm
yarından itibaren instegramda takip ettiğim bi diyetisyenle 21 günlük proğrama dahil oldum onunla birlikte inşallah yeniden 21 günü tamamlarım