hosgeldiin canimm hemen listeye ekliyorum senii :)kızlarr beni de alınn bu ara saçmalama modunu aştım bastım tam gaz gidiyorum verdiğim kiloları da geri alıcam yaaa
cok tesekkurler canim katilmak ister misin? :)
canim stresten yiyosan bu duygusal acliktir.Bende de cok var ama bunu asmaya basliyorum tam olarak 1 ekimi baslangic olarak kabul ettim.Sorunlarimizi yiyerek asamayiz.Sadece aciktigimizda yemeliyiz.
kesinlikle canim..mesela benim bildiğim bişey var tatlı ile alakalı,kanser hücreleri tatlıyı çok sever ..bunun için bile tatlı yenmemeli bence..
canim sen de başla seni de ekliyim listeye..Canim topigin hayırlı olsun
Hemen seyrettim sugar baştan sona
Çok kötü durumdaymisim teşekkür ederim
Yalniz en sifali bal yenmeyeceklere yazmışsın bence çıkar çok faydali bir nimet
Kuru ve yas meyvede de dogal şeker var onlar serbest bal pekmez de serbest olmalı değil mi
Sevgiler
listeye ekliyim mi canimMerhaba arkadaşlar bende yarın şeker orucuna başlayacağım..
Mesajı yazdım tamda aklımdan bu geçti piyasadaki ne oldugu belirsiz balları yeme demişsin anladımcanim sen de başla seni de ekliyim listeye..
evet canim bal sifali ama malesef marketlerde satilanlar degil onlar seker dolu.ama dogal olduguna eminseniz yenilebilir tabiki..
listeye ekliyim mi canim
kızlarr beni de alınn bu ara saçmalama modunu aştım bastım tam gaz gidiyorum verdiğim kiloları da geri alıcam yaaa
canim sen de başla seni de ekliyim listeye..
evet canim bal sifali ama malesef marketlerde satilanlar degil onlar seker dolu.ama dogal olduguna eminseniz yenilebilir tabiki..
listeye ekliyim mi canim
ekliyorum listeye canım ben de yasam bicimi haline getirmeye çalısacagim insallah :)Mesajı yazdım tamda aklımdan bu geçti piyasadaki ne oldugu belirsiz balları yeme demişsin anladım
Yaz benide listeye canım ama ben yaşama biçimi haline getirmeye çalışacağım inşallah.
ogrendigim her seyi yazacagim canim beraber ogrenip bilinçlenelim fit olalim :))
tşk ederim ablacım seni görmekte güzel :)Hoşgeldin pofucuğum, seni görmek ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?