Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz değilim de varsa soracağın bir şey ;
Eşim uzaktan eğitim tezsiz .
Kamu personeli olduğu için ücretsiz.
Online olarak akşam dersleri takip ediyor , ve 2 ödev hazırlıypr her dersten dönem içinde..Sonrada sınavlar.
Daha başlamadım ben bu dönem başlayacağım kısmetse. Geçen sene harçlar kalkınca yüksek lisans için de verilmiyordu ama bu dönem katkı payı olarak geri geldi diyorlar ben de kayıt yaptırırken göreceğim para verip vermeyeceğimi ama fazla bir şey olmaz diye düşünüyorum. Derslere gideceğim ben normal.
hangi bölüm üzerine yüksek lisans yapmayi düşünüyorsun cnm
hangi üniversitede yapacağın bellimi yüksek lisansı bölümün super bu arada cnmBiyomühendislik benimki
hangi bölüm üzerine yüksek lisans yapmayi düşünüyorsun cnm
Sakarya üniversitesi uzaktan eğitim canım . Mahalli idareler ve Şehircilik.Dersleri nette yüklüyor hocalar ,kitap yok .Ödevler genelde makaleler üzerine oluyor konu ile ilgili.
Ders takibide netten oluyor , istersen sende cam ve ses sistemi ile katılıyorsun.
Sınav için okula gidiyorsun sadece.
Dönemlik 1750 tl , 3 dönem .
Başka var mı aklında soru canım ?
hangi üniversitede yapacağın bellimi yüksek lisansı bölümün super bu arada cnm
Teşekkürler Ben de çok seviyorum. Hacettepeye başvurdum bakalım.
hakkında hayırlısı olsun cnm
Canım o gördüğün tüm bölümleri seçebiliyorsun sakarya'dan.
Sınavlar hafta sonu evet.Onun dışında memur iken işini engelleyen bir durum yok ,dersler hafta içi akşam 8-9 gibi .
Makale yazmıyorsun , ya verilen bir makeleyi özetliyor ve değerlendirmesini yapıyorsun ya da verilen konu ile ilgili sen makale bulup onu yorumluyorsun.
anladım cnm supermiş sınavların hepsi internetten oluyor dimi cnm sınav için sakaryaya gitmek gerekmez dimi??
Yok canım , sadece sınavlar okulda oluyor . İlk sınavlar yani vizeler netten oluyor , hatta günü yok . Yani belli bir zaman aralığı veriyor ,sen istediğin zaman yüklenmiş sınava girip , sınav oluyorsun . Tabii dolayısıyla o süre içinde evde olduğun içinde kopya çekmek serbest oluyor
Ama dönem sonu finaller okulda oluyor.Yani bir kez okula gidiyorsun , hafta sonu. Asıl önemli olanlar tabii finaller.
Ama her iki sınav notunda , ödev notlarında değerlendirmeye katılıyor.
Ama dönem sonu finaller okulda oluyor.Yani bir kez okula gidiyorsun demişsin cnm okul derken sakaryadan bahsettin sanırım herkoşulda gitmem lazım yani sakaryaya sanırım bakalım nereye atanıcam ona göre bulunduğum şehre göre yaparım yüksek lisansımı inş ama bölümler supermiş yapmak isterdim o üniversitede yüksek lisans