Bu sahislarin koca bulamamalari cok normal, erkek olsaydim kacardim boyle insanlardan, baya seviyesizce davranislar, nasil oluyor da annen her zaman onlara hak veriyor anlamadim, hani tamam kardesleri ama insan bir dusunur yahu, sen de kendini onlar icin hic uzme, cidden kendini uzme ben de uzuldum sana ve sinirlendim acikcasi teyzelerine, baska mesgale bulamadiklari icin size sarmislar, bu arda ayni sehirde mi oturuyorsunuz teyzelerinizle? Cidden akraba olunca bu zorluk daha bir zor oluyor. İliskini kessen kesemiyorsun iste, canim bence bunu annenle guzelce bir konus bu konuyu fakat cok tatli bir dille soyle ki annen art niyet aramasin. Sonra olmadi teyzelerinle konus diyecegim ama bu cok tehlikeli olur o yuzden yapma bunu, anladigim kadariyla direk yanlis anlayacak tipler. Onlarla yeterince muhatab olmamaya calis tatlim sen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayyy ozge benim teyzem de boyle inanamadim su an:) kendisi 60 yasinda ama tripcan yani huy bu saatten sonra degismiyo, herseyin en iyisini o bilir o yapar dunyanin merkezidir daha cook diyecek laf var da kisa kesiyorum, soz aksamimda hic olmicak biseye alindi kiskancligindan nisan hazirliginda napiyosunuz demedi bir ay sonra nisana misafir gibi geldi gitti sacma sacma hareketler biz de bu sefer ustune dusmedik ne halin varsa gor dedik sana da tavsiyem yuzlerine soylemen benim isime karismayin ben bilirim ne yapacagimi de baban da anliyormus seni ne guzel biraz ugrasicaksin ama kendi bildigini okursan zamanla mudahele edemez olurlar sen bu surede sinirlerine hakim ol canim
aslına bakarsan iş annende bitiyor..annen çok etki altında kalıyor,bence annenle bi güzel konuşmalısın..anennin tavrı çok önemli..teyzelerin tipik evelenememiş evde kalan ona buna saldıran kızlara benzıyor anlaşılanevlenselerde kendi eşleriyle uğraşsalar...
Gercekten baya yakinlarmis, Allah kolaylik versin boyle kaptisli insanlarla ugrasmak cidden zor, mesela size küstüklerinde hic barismasaniz ne olur? En fazla ne yapabilirler? Ben normalde bu gibi durumlarda hic dayanamam ne hali varsa gorsun deyip cekip giderim boyle kisilerden hayir gelmez diyip barismam bir daha, tabi akraba olunca farkli oluyordur bu durum. Yasli adama da cidden yazik dusundukce kotu oluyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Annem diyor ki kızım cok çevren var teyzenlere birini bulsana diyor, bende anne bu kötülüğü kimseye yapamam diyince hemen alınıyor annem
Bu arada annemle o olaydan sonra konuştum cok duygusalım hemen ağlarım zaten yine öyle oldu annem baya üzüldü ama akşam akşam ikiizinde siniri bozuldu ağlama kızım falan dedi bende dedim ki anne bak bu tanışma mevzusunda da yine onların dediğini yapacaksın dedim, neden benim kendi aklım fikrim yokmu diyor sanki hiç onların dediği şeyleri yapmamış gibi
sana akıl veriyorum annenle konuş diyede benım annemde aynı aslında..çok etki altında kalıyor..konusuyorum bak anne böyle böyle diyorum,dogru dıyorsun kızım haklısın dıyor ama nato kafa nato mermer yıne bırılerının etkısı altında kalıyorseviyorum ben bu kadını
Tatlım söz konusu ben ve geleceğimse buna asla tahammülüm yok. Elbette teyzelerim sonuçta beni korumak icin fikirlerini söylerler ama bunar teyze değil ya Türk Filmlerinde evde kalmış camda cekirdek citleyip milletin dedikosunu yapan tipler vardır ya aynen öyleler
İkimizde anne konusunda aynı dertten muzdaribiz. Babam konusunda hic böyle problemler yaşamam harika bi insan.Annemde ben ve kardeşime karşı cok iyi bi annedir ama teyzemlerin kuklası gibi adeta
Bi ara anneme babamı kötülüyorlardı, hatta annem tartışmıştı bi süre konuşmamışlardı. Yuva bile yıkar bunlar.
muhattab olmamaya çalış canım..buna asla izin verme,arkanda dağ gibi baban var..
bi tane dizi vardı bilmem hatırlarmısın? sanırım adı evdeki yabancıydı..berna laçin-tardu flordun oynuyordu,orada komşu iki kardeş vardı : seniha ve medihaaklıma onlar geldi,evlenememişler evde kalmışlar..
teyzeler falan değil de bir hafta tanışma için çok erken değil mi ?
Yani biz sonucta hemen evlenelim demiyoruz sadece ilişkimizi ailelerimizin bilgisi dahilinde yaşayaLım istiyoruz. Bu durumu babamda olumlu karşıladı en azından görmüş oluruz icimiz rahat eder falan dedi. Zamanlada bi adım daha atıp nişan falan yaparız nasipse.
hım o da var da ne bileyim ben bir haftada adamı sevgili olarak bile göremem babamın karşısına çıkarmak daha büyük bi olay. şu da var olmadı diyelim bitti demek daha zorlayıcı olur tabi bu benim için böle. inşallah mutlu olurusnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?