• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemler beni bunalıma soktu artık !!!

Aileniz raziysa 3.şahısların karışması anlamsız kafanıza bakmayın bence tribünü atsın dursun teyzeniz . Afedersiniz sizin teyzelerinize söylemiyorum ama bazı kadınlar kendilerince evlenemediklerini evde kaldıklarını dusunduklerinde başkalarının mutluluklarını kiskanirlar . Teyzeniz de bu kategoride mi tanımadığım için bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz

Yani her ne kadar bu durumu konduramasam da maalesef ki öyle canım :50:
Hep mutluluğumu bölmek icin cabaladılar. 2 yıllık ilişkimde cocuktan ayrılmam icin yapmadıkları şy kalmadı, ilişkimiz başkasebeplerden dolayı bitti, bana ne dese iyi ayy o cok iyi cocuktu neden ayrıldın dediler dalga gecer gibi. Ve bunu her sırfattada söylüyorlar. Değişik tipler ya.

He bu arada çok önemli bi detayı atlıyorum bundan bir kac ay önce özge bile bizden öne evlenirse onun düğününe falan gitmem ben demişti kücük olan teyzem, herkes hayretler icinde bakmıştı. Şaka sanmıştık ama bence gayet ciddiymiş yani ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani her ne kadar bu durumu konduramasam da maalesef ki öyle canım :50:
Hep mutluluğumu bölmek icin cabaladılar. 2 yıllık ilişkimde cocuktan ayrılmam icin yapmadıkları şy kalmadı, ilişkimiz başkasebeplerden dolayı bitti, bana ne dese iyi ayy o cok iyi cocuktu neden ayrıldın dediler dalga gecer gibi. Ve bunu her sırfattada söylüyorlar. Değişik tipler ya.

He bu arada çok önemli bi detayı atlıyorum bundan bir kac ay önce özge bile bizden öne evlenirse onun düğününe falan gitmem ben demişti kücük olan teyzem, herkes hayretler icinde bakmıştı. Şaka sanmıştık ama bence gayet ciddiymiş yani ..
Cnm kesinlikle yaşları kaç olursa olsun fark etmez evlenemediklerini içi fark ettiyseniz böle evlenemediklerini düşünenler çocuktan farksız oluyor sanki gençliğini yaşayamamis bi halleri oluyor siz hiç muhatapda bulunmayan derim çünkü kıskançlıklari tavan yapmış ilerde nisanljniza falan sizden kötü bi şekilde bahsedebilir bile .halbuki yaşları tam olgunluk çağı en iyi yaşlar :50:

Son düzenleme:
Cnm kesinlikle yaşları kaç olursa olsun fark etmez evlenemediklerini içi fark ettiyseniz böle evlenemediklerini düşünenler çocuktan farksız oluyor sanki gençliğini yaşayamamis bi halleri oluyor siz hiç muhatapda bulunmayan derim çünkü kıskançlıklari tavan yapmış ilerde nisanljniza falan sizden kötü bi şekilde bahsedebilir bile .halbuki yaşları tam olgunluk çağı en iyi yaşlar :50:

İlişkilerinde hiç dikiş tutturamıyorlar sevgililerinin ayrılma sebepleri ise çocuk gibi davranmaları küsmeleri tripleri vs
Yinede Allah mutlu etsin onlar her be kadar benim mutlu olmamı istemeselerde :(

İlişkilerinde hiç dikiş tutturamıyorlar sevgililerinin ayrılma sebepleri ise çocuk gibi davranmaları küsmeleri tripleri vs
Yinede Allah mutlu etsin onlar her be kadar benim mutlu olmamı istemeselerde :(
Tabi ne kadar sizi kiskansalar da teyzeleriniz annenizin hatırına saygı duyun onları duymuyormuş gibi yarın onları ama muhatap da olmayın sirrinizi vermeyin sohbet falan çok etmeyin derim cunku kompleksli bi şekilde kıskanan kadınlardan korkulur her kim olursa olsun.inşallah en kısa zamanda evlenirler :52:

Son düzenleme:
Tabi ne kadar sizi kiskansalar da teyzeleriniz annenizin hatırına saygı duyun onları duymuyormuş gibi yarın onları ama muhatap da olmayın sirrinizi vermeyin sohbet falan çok etmeyin derim cunku kompleksli bi şekilde kıskanan kadınlardan korkulur her kim olursa olsun.inşallah en kısa zamanda evlenirler :52:

Haha :D inşallah canım benim.

Sen bu kadar çekmişsin,kimbilir baban yıllardır neler çekiyordur.
Teyze sorunu olsa iyi,anneni de etkiliyorlarmış.Bu evliliklerine kimbilir kaç kere yansımıştır.
Annenle bu konu haricinde biraz konuşsan.Annecim teyzemleri seviyorum ama şöyle huyları var çok üzülüyorum şeklinde anlatmaya çalışsan.
Belki ufak da olsa bir farkındalık yaratabilirsin.
Ama kendinle ilgili bir konudan yola çıkmanı önermem,ters tepebilir.

Sen bu kadar çekmişsin,kimbilir baban yıllardır neler çekiyordur.
Teyze sorunu olsa iyi,anneni de etkiliyorlarmış.Bu evliliklerine kimbilir kaç kere yansımıştır.
Annenle bu konu haricinde biraz konuşsan.Annecim teyzemleri seviyorum ama şöyle huyları var çok üzülüyorum şeklinde anlatmaya çalışsan.
Belki ufak da olsa bir farkındalık yaratabilirsin.
Ama kendinle ilgili bir konudan yola çıkmanı önermem,ters tepebilir.

Canım şimdi bizdelerdi yeni kalktılar ikisinde de bi surat bi surat, kalktılar giderken yüzüme bile bakmadılar öpmeyi geçtim bi iyi akşamalr bile demeden çıktılar.
Nasıl dengesiz insanlar ya bıktım valla psikolojimi bozdular artık

Özgecim..
Teyzenlerin rahatsız edici davranışları olabilir ama..
Annene bazı konularda karışıyorlar olabilir ama
Onlar birzaman sıkı fıkı kardeşti..
Herşeyleri aralarında konuşuyorlardı.
Evlendiler diye kopacak halleri yok.
İyi yönleri yok mu gerçekten..

Şu yönden söyledim;
Benim de yetişkin yeğenlerim var..
Ablamla diyaloğumuza çok karışırlardı.
Biz bir şey söylesek sinirlenirlerdi.
Yani psikolojik anlamda bizi aileden gibi kabul etmezlerdi..
Bizim sözümüz geçmemeliymiş gibi tavır sergilerlerdi..
Çünkü bizden uzak yetişmişlerdi,
Ablam boşanınca gelmişlerdi..
O sıra zorluk çektik..
Ama sonra biz büyüklük yaptık derken ,onlar da değişti iyi yönde..
Şimdi aramız iyi,onları daha çok seviyorum..

İyi niyetle , güzellikle ;düşüncesiz sözlerine tepki verebilirsin..
Böylelikle daha iyi uyum sağlayabilirisniz..
Bir öyle dene bakalım...

Özgecim..
Teyzenlerin rahatsız edici davranışları olabilir ama..
Annene bazı konularda karışıyorlar olabilir ama
Onlar birzaman sıkı fıkı kardeşti..
Herşeyleri aralarında konuşuyorlardı.
Evlendiler diye kopacak halleri yok.
İyi yönleri yok mu gerçekten..

Şu yönden söyledim;
Benim de yetişkin yeğenlerim var..
Ablamla diyaloğumuza çok karışırlardı.
Biz bir şey söylesek sinirlenirlerdi.
Yani psikolojik anlamda bizi aileden gibi kabul etmezlerdi..
Bizim sözümüz geçmemeliymiş gibi tavır sergilerlerdi..
Çünkü bizden uzak yetişmişlerdi,
Ablam boşanınca gelmişlerdi..
O sıra zorluk çektik..
Ama sonra biz büyüklük yaptık derken ,onlar da değişti iyi yönde..
Şimdi aramız iyi,onları daha çok seviyorum..

İyi niyetle , güzellikle ;düşüncesiz sözlerine tepki verebilirsin..
Böylelikle daha iyi uyum sağlayabilirisniz..
Bir öyle dene bakalım...

Canım elbette iyi yönleri vardır, sonuçta teyzemler onlar benim. Fakat insanı bunaltacak noktaya getiriyorlar.
Dalgacı tipler. Eminim ki senin yeğenlerine gösterdiğin teyze portresini onlar uygulamıyorlar. Biri neredeyse 40 yaşına girecek ama hala çocuk gibi küser alınır. Kimse neden küstüğünü dahi anlamaz o derece yani.
Mesela en basiti son olay olmadan 2 gün önce aradım gayet güzel konuştuk ( Gerçi o biraz soğuk gibiydi ) Annem de aradıktan sonra ayy bi öğrendik ki meğerse bize küsmüş. Sebep yokken hemde ...
Dün bize geldi Babam sinir küpüne döndü, laf sokuyormuş falan. Çıkarkende ne iyi akşamlar dedi ne birşey.
Yani 40 yaşına girecek ama karakter hala oturmamış. Olgunluk sıfır ... Bir insan sebepsiz küser mi ya? Dedeme de aynısı yapıyorlar.
Çok bunaldım artık, evlenirsem onlardan uzağa gitmek istiyorum çünkü herşeyime karışacaklar biliyorum. Snki benim aklım fikrim yokmuş gibi ..

İnan ki canım çok tuhaf insanlar. Söyledikleri her 3 kelimeden 2,5 u dedikodu ...

Merhaba Kızlar,

Biri 31 diğeri ise 36 yaşında olan 2 bekar teyzem var.
Çocukluğumdan beri kardeşim ve ben onların evine asla gitmek istemezdik, çünkü oradan her döndüğümüzde annem ya bize kızadı yada başkaları ile kıyaslayıp dururdu. Çocukken en basiti bak falancanın çocuğunun dersleri nasıl iyi sizin her türü imkanınız olduğu hade onların çocukları seninkilerde daha çalışkan vs vs şimdi bu ve bunun gibi çok ufacık görünen sorunlar küçükken kardeşim ve benim inanılmaz psikolojimi bozardı.

Büyüdük bu durum hala değişmedi.Ailece bi karar alırız, annem teyzeme söyledikten 5 dk sonra fikri değişir.
Yeri geliyor evimize alacağımız şeylere bile karışıyorlar.En basiti bi kaç ay önce koltuk takımı aldık, anneme ikimiz aynı şeyi beğendik ama anneme onu alma bu daha güzel uf ne zevksizsiniz vs diye diye vazgeçirdi. Annemin sanki aklı fikri yok ya herşeyde onların ddikleri oluyor.Sanki biz 4 kişilik değilde 6 kişilik bir aiLeyiz.Babamdan çok sözleri geçiyor.

Herkesi eleştiren dedikoducu tiplerin tekiler.Meraklılar.Atıyorum bi akrabanın facebook resmine abartısız yarım saat bakıp inceliyorlar.''Hıı halıları güzelmiş .. Hıı Perdeleri değişik .. Hıı görüyormusun şu kokmuşu evlenince adam olmuş, babasının evinde nasıldı vs '' gibi çirkin şeyler söyleyen tipler.
İnsanları küçük görürler, geçen çalıştığı kuruma dedemin arkadaşı ve eşi gelmiş. Ayy bi küçümseyerek anlatıyor ki anlatamam.Diğer teyzeme, anlatıyor ayy bi geldiler yanağımı öptler hemen sildim çok utandım köylü gibi giymişler şimdi herkes bizim modern olduğumuzu biliyor şimdi diyecekler ki ıyy bunların çevresine bak, çok utandım falan diyor. Şoka girdim ya bunlar benim teyzem olamaz.Annem çok mütevazidir, dedi ki geldiğiniz yeri unutmayın kızlar dedi ikiside sustular.

Ya bunun gibi anlatacağım yüzbinlerce olay var.Bu akşam olan şey beni cinnetin eşiğine getirdi. Saatlerce ağladım zırladım bıktım artık bunlardan uzağa gitmek istiyorum ya hayatıma müdehale ediyorlar.
Haftasonu erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek, annem ve babam cok hevesli hazırlıklar yapıyorlar vs herşey cok güzel giderken teyzemin bizim son 1 haftadır aramadığını farkettik.Annem aradı ve bi trip bi trip görseniz şok olursunuz.Annem artık sormak zorunda kaldı bi problem mi var diye.O başladı saydırmaya, Özge daha 22 yaşında cok kücük erkek arkadaşı ile nasıl tanışırsınız ben onay vermiyorum.Millet dedikodunuzu yapar vs diyip yalan yanlış şeyler söylemeye başladılar sözde arkamdan konuşan akrabalarımız varmış sırf sevgilim var diye.Bi ton şey saydı anneme ben şoka girdim tabi sesini duyuyorum bide yalan atıyor ben Özgeye anlatmaya caıştım ama ağzıma her zaman ki gibi lafı tıktı diyor.Yemin ederim ki aramızda böyle bir konuşma dahi geçmedi, annemin yanında olduğumu bilmiyordu sallayıp durdu. Neyse annem telefonu kapattı bana ne dese iyi ''Doğru söylüyorlar'' dedi.
Yemin ediyorum saatlerdir sinirimden ağlıyorum.Çok yoruldum hayatıma ettikleri müdehaleden. Annemin bu tavrıda beni çileden çıkarıyor.
Babam işten gelince ağladığımı anladı hemen odama götürdü.Bana karşı cok ilgilidir annem babam benim en büyük şansım .. Hemen sordu falan bende anlattım cok sinirlendi, sen korkma mantıklı bir kızsın sadece bizim bilgimiz dahilinde bir ilişki yaşayacaksın bu cok güzel birşey. Annen konusuna gelince de yıllardır değişmedi bu saatten sonrada değişmez dedi. Bi kaç ay önce bana demişlerdi ki ay sen çok zevksizsin evlenince gelinliğini ve eşyalarını biz seçelim dediler ay sorunlular resmen ya. Offff !!!

Şimdi kızlar biz evliliğe böyle adım adım giderken nasıl bir tavır takınmalıyım. Lütfen bana yardımcı olun. Ya bankada ne kadarparamız olduğunu bile biliyorlar ya cok tipi tip insanlar bunlar !:14::14::14:

kusura bakma ben hatayı sende buldum
sen nasıl olurda
daha 22 yaşında bir genç kız olarak evlenmeye kalkarsın
:34:
biri 31 diğeri 36 yaşında bekar iki teyzen varken
kır ayağını otur
:52:
bu sorunun tek çözümü var
önce onları evlendirceksin canım
kendi yaşayamadıkları hayatın acısını senden çıkarmaya çalışmalarına ancak bu şekilde engel olursun
baştaki cümlelerim tabiki espiri maksatında
malesef onlar kendilerine bir hayat kurmadan sizin hayatınızdan çıkmazlar
annen de müsade ediyorsa
tek sağlam dayanağın baban kalmış
allah kolaylık versin

kusura bakma ben hatayı sende buldum
sen nasıl olurda
daha 22 yaşında bir genç kız olarak evlenmeye kalkarsın
:34:
biri 31 diğeri 36 yaşında bekar iki teyzen varken
kır ayağını otur
:52:
bu sorunun tek çözümü var
önce onları evlendirceksin canım
kendi yaşayamadıkları hayatın acısını senden çıkarmaya çalışmalarına ancak bu şekilde engel olursun
baştaki cümlelerim tabiki espiri maksatında
malesef onlar kendilerine bir hayat kurmadan sizin hayatınızdan çıkmazlar
annen de müsade ediyorsa
tek sağlam dayanağın baban kalmış
allah kolaylık versin

Valla dün anneme onu söyledim canım, bana yaptıkları suratı bi görsen şoka girersin. Onlar gittikten sonra dedim ki allahım teyzelerime hayırlı bir kısmet çıkar, dilerim benden daha mutlu olurlarda yakamdan düşerler amiinnn dedim .. babam kıkır kıkır güldü göz kırptı bana. Annem tepkisiz kaldı :1:

Zaten kendimi bildim bileli bunlar böyleydi. Dedemin ikinci evliliğinden bi kızı daha var benden 5 yaş küçük. Ben daha 9 yaşındayken bizi kıyaslarlardı, işte yok x'in dudakları ne kadar kalın özgenin ki ondan ince. Aman yok x'in saçları ne kadar güzel özgenin ki sıradan vs vs .. Yani şimdi bu şeyler sıradan gelebiliyor ama küçükken insanı o kadar etkiliyorlardı ki özgüven denen birşey kalmıyordu. Kardeşimle ben, dedemlere zorla götürülürdük çünkü her döndüğümüzde muhakkak bir olay olurdu.
Ben teyzelerimin iyi kalpli olduklarını düşünmüyorum yinede allah bahtlarını açık etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back