Teyzemin Evlerden Irak Durumu

Böyle bir adamın evinde kalmak ve böyle bir adamı evinize almak?? Valla ailede hepiniz çıkarcısınız k.bakmayın,

Üst komşuyu siz dururken neden eniştenize numarasını veriyorsunuz hiç anlamıyorum, ama dur dur işiniz düşünce enişteniz teyzeniz oluyor işiniz bitince başkası oluyor ben sadece bunu anladım, yapacak bişey yok!

Yaşlı bir kadının son günlerini mutsuz yaşaması dert değil bazılarına göre.
farkettim , bir de öyle cevaplar var ki şaşırdım kaldım. İnsan buraya derdini anlatıyor bazen bir çözüm bekliyor bazen de kendisini iyi hissetmesini sağlayacak iki iç cümle. Ama buraya derdini açınca resmen derdine bir dert daha ekliyorsun.
Bence ananen söylesin dayının yanına geçmek istediğini veya dayın bir yolunu bulsun alsın o kadını evden. O kadın üzülür öyle eniştenin yanında, huzuru kaçar

Gereksiz yere tepki çeken bir sahisim forumda anlamadigim bir şekilde.
Beni alıntıladığınız için yazıyorum, naçizane fikrimi söylemem gerekirse yorumlara verdiğiniz tepkiler yüzünden olabilir bu durum, mesela bu konuyu anlatırken verdiğiniz detaylar konu bütünüyle alakasız, birbiriyle bağlantısı yok, asıl sorun anneannenizin mutsuzluğu ama konuyla alakasız detaylar vermişsiniz, insanlarda oradan oraya atlayan ayrıntılar arasında bağlantı kuramamış, ayrıca evet sağolsun bazı arkadaşlar baştan çıkış yapıp kırıcı olabiliyor fakat siz kırıcı yorumlara aynı tonda cevap vermek yerine şikayet et butonuna bassanız, bildirdiğiniz yorumlar incelenir, site kurallarına uygun değilse zaten banlanır ama banlanacak kadar bir durum yoksa da biz gelip şöyle bir görünüyoruz yapmayın diye, arada işe yaramasa da, sükunet sağlandığı oluyor.

Ben çıkarcı değilim. Asla olmam. Keşke bir şeyler yazmadan önce konuyu okusaydiniz.
Kendimiz çıktık uyardık, kaç defa polis cagirdik olmadı. Bir erkeğin konuşması çözebilir diye düşündük.
Evde kalma durumuna gelirsek o gün daha yeni tamponlarım çıkmıştı ve kanamam oldu. Kendi evimiz ameliyat olduğum hastaneye uzak. Ve annem gece vardiyasindaydi o gün. Yani evde yalnız kalacaktım. Annemin baskısı ile kaldım.

Anneannem demans. Bakalım bugün dayım konuşacak. Umarım çözülür.

Teyzeniz ve enişteniz kötü bir örnek olmuşlar ama anlamlandıramadığım yerler var:
Toplumsal ahlak kurallarına uymayan davranışlar sergilediğini söylediğiniz insanın evinde hastalık dahi olsa kalınmaz. Siz gidip o evde kalmışsınız. Size mutfaktan birşey getirmenizi söylemiş. Bunda ne var ki?
Boya badana işi için tavsiye alınıp eniştenizi aracı kılmışsınız. Neden?
Dayınızla kalan bir annane var. Teyze ve enişte niye ev tutuyor? Hadi tuttu dayınız annaneniz ile birlikte teyze ve enişte de mi bu evde kalacak anlamadım. Dayınızın da yaşayacağı evi niye teyze tutuyor?
Ananenizin günlerini güzel geçirmesi için nasıl bir beklentiniz var? Teyze ve enişte boşanmayacak sonuçta. Bu kadar kötü insanlar ise teyzeniz annaneden uzak olsun görüşmesin bakımını diğer aile bireyleri üstlensin teyzenin faydadan çok zararı olur. Demans olan kişi değişiklikten hoşlanmaz eski düzenini devam ettirmeye çalışın.

Amaç yaşlı teyze için çözüm önerileri ise konuyu evlerden ırak teyzem diye acmamaliydin.Teyzeden girdik enisteden çıktık asıl sorun ananeymis ama konuyu oraya sen çekmiş oldun.
Teyzemden kaynaklanıyor asıl sorun.
Herife ayıp olmasında ne olursa olsun. Bu böyle sürüp gidecek. Tabii ki anneannemin problemini halletmek birinci önceliğin ama teyzem konusunda da bir şeyler yapabilmeyi isterim.

Ameliyat olduğum zaman kendi istedigim ild kalmadım. Annem baskı yaptı. Onun da haklı nedenleri vardı. O gün tamponlarım çıkmıştı ve kanamam oldu. Kendi evimiz hastaneye uzak ve en önemli sebep annem gece vardiyasina gidecekti. Evde yalnız kalacaktım. O da bunu istemedi.
Oturduğumuz ev teyzemin, kira ödüyoruz yillardir ona. Sonuçta kendi evi olduğu için ona da sorduk. O da bizim boyacilarimiz var dedi.
Teyzem anneannemi almak, görmek için bayağı yol yapıyor. Muhtemelen bu yüzden.

Anneanneyi siz yanınıza alın dayın madem gelmeyecek bir tek onun annesi değil ki. Dayı birlikte yaşıyormuş, teyze de kendince iyilik yapmak istedi ayrı ev açtı çocuklar kendilerince bişeyler yapıyorlar sizin anneniz bu durumun neresinde?

Neden teyzeyi anlatmış,çünkü sebebi teyzesi arkadaşlar.

Teyzeniz sanırım pek umursayan bir tip değil,her şeyi eşine ayıp olmasın diye falan yapıyor,bence dayınız da istiyorsa tekrar alsın anneannenizi yanına,bunda ayıp olacak bir durum yok kırılırsa da kırılsın.

Dayın evli mi ? Dayı ve anane yaşarken 4 kişiye nasıl böyle hızla çıktı ?
Murat’a söyleseydiniz size 2+1 tutsaydı da 4 kişi yaşardı, dayında gelseydi ailecek yaşardılar ne güzel.
Ayrıca filmlerdeki gibi kadını gel seni parka götürcez diyip öylecene al burası evin yaşa mı demişler ?
Eşyaları nerde ?
E dayın da madem alıp geri götürseymiş anamı verin diyip.

Annem de ben de düzensiz saatlerde çalışıyoruz. Mesela 3 gün bu hafta sabah ise gideceğim akşam çıkacağım, diğer 3 gün ise gece 3te evde olacağım. Hakeza annemde o şekilde. Yani bu imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…