- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Anneannemde demans var. Normalde de öyle çat çat ne istediğini söyleyebilecek yapıda biri değildi. İnsanlar üzülmesin mantığı.
Dayım bugün konuşacak teyzemle ama pek bir sonuç elde edebileceğini düşünmüyorum.
Annemi de çok üzdüler zamanında. O yüzden onun karışmasını istemiyorum.
Sanırım kabullenmekten başka çare yok gibi.
Sen sorun olarak görmüyor olabilirsin.
Ama anneannem yaşlı. Ne kadar ömrü kaldı bilinmez. Mutsuz mutsuz yaşasın istemiyorum, istemiyoruz son zamanlarını.
Senaryo yazsam çok kaliteli eserler çıkarırdım emin olun.Yani, dayınla annen dururken senin söylediğin şeyler sinek vızıltısı gibi kalır. Ama kendi rahatsızlığını dilediğince haykırabilirsin, muhatap almaz görüşmezsin.
Konu inanılası gibi durmuyor, "Bu kadar göz göre göre olur mu?" diyesi geliyor insanın ama bizim ailede de bi pislik enişte vakası yaşanmasaydı ve teyzemin "Aşığım" diye senelerce kendini, anasını-babasını, kardeşlerini ve hatta çocuklarını nasıl gözden çıkarmalara kadar geldiğini görmeseydim (Evli adamla birlikte olma değil, metresini kabul edip, kocası ve metresine maddi destek çıkmasından bahsediyorum) abartı bir senaryodan ibaret olduğunu söyleyebilirdim.
Ay yok ya beni sarmadı burası. Çıkıp gideceğim.Seçim onun hayat onun.
Resmen kk dın 3. sayfa köşesi gibi oldun, her güne bir dram
Ayrıca çaçaron genlerimi anneannem almamışım ne yazık ki.Seçim onun hayat onun.
Resmen kk dın 3. sayfa köşesi gibi oldun, her güne bir dram
Ay yok ya beni sarmadı burası. Çıkıp gideceğim.
Akilli mantıklı hatunlarda çok var ama bi de amaçsız yere bana kil olup, kendi çapında laf soktuğunu falan sananlarda var.
Benimde yanıyor ablacım ya.Beynim yandi
Gereksiz yere tepki çeken bir sahisim forumda anlamadigim bir şekilde.Hanımlar kavga etmeden lütfen, valla dilimde tüy bitti.
Ayrıca çaçaron genlerimi anneannem almamışım ne yazık ki.
O sessiz sakin, millet mutlu olsun diye kendi mutsuz olmayı kabul eden tontis bir yaşlı.
Senaryo yazsam çok kaliteli eserler çıkarırdım emin olun.
Yaşınız muhtemelen benden büyük. Hayatta apır sapır, olmaz denilen birçok şey yasanilabildigini benden daha iyi biliyorsunuz ki, benim durumum aptalca uyduruk bir durum.
Yani, dayınla annen dururken senin söylediğin şeyler sinek vızıltısı gibi kalır. Ama kendi rahatsızlığını dilediğince haykırabilirsin, muhatap almaz görüşmezsin.
Konu inanılası gibi durmuyor, "Bu kadar göz göre göre olur mu?" diyesi geliyor insanın ama bizim ailede de bi pislik enişte vakası yaşanmasaydı ve teyzemin "Aşığım" diye senelerce kendini, anasını-babasını, kardeşlerini ve hatta çocuklarını nasıl gözden çıkarmalara kadar geldiğini görmeseydim (Evli adamla birlikte olma değil, metresini kabul edip, kocası ve metresine maddi destek çıkmasından bahsediyorum) abartı bir senaryodan ibaret olduğunu söyleyebilirdim.
Yani toplanmamış, üstüne örtüsü serilmemis yatağa beyefendi girip yattı.Acik yataga girmek nedemek ?
Boşanıp evlenmiş diye anladım ben.Benim anlamadigim teyzeniz evli adamla nasil evli?
bu ne ya. altı üstü bir konu açmışsınAy yok ya beni sarmadı burası. Çıkıp gideceğim.
Akilli mantıklı hatunlarda çok var ama bi de amaçsız yere bana kil olup, kendi çapında laf soktuğunu falan sananlarda var.
Haklisiniz. Bilmiyorum sebebini ama hep fazla melankolik bir insan olmuşumdur.Savunmana gerek yok, olabilir ve evet hepsi üst üste gelebilir çünkü gördük geçirdik diyorum zaten. :)
Sen şu öfkeni dizginlemenin yoluna bak, hayatı (Belki de yaşın gereği) fazla duygusal yaşıyorsun ve bu kadar duygusal kalmak, sadece seni daha mantıksız ve olan kapasiteni kullanamaz hale getiriyor. Bunu da bir abla tavsiyesi olarak almanı isterim.
Yaşlı bir kadının son günlerini mutsuz yaşaması dert değil bazılarına göre.bu ne ya. altı üstü bir konu açmışsın
insanlar ne kadar üstüne gelmiş senin .
kk da şunu gördüm konu açan kişinin derdi var belli , onun için konu açmış zaten kızz .
sizde bu derdi sorgulamaktan, küçümsemekten ve saçma sapan söylenmekten başka bir şey yapmıyorsunuz
konu sahibi üzüldüm sana bence ananeni tekrar dayının yanına taşıyın
Doğru anlamışsınız.Boşanıp evlenmiş diye anladım ben.