Teyzemin anlamsız hareketleri çıldırmak üzereyim yardım edin

iyide bu muhabbetleri herkes abartisiz herks yapiyor。herks bianda cocuk uzmani oluyor teyzenize ozel bi durum degil。 hani bikere gozune batinca batarda batar ya oyle olmus sanki

Üfff bi de şu lohusalara kimse bir şey demesin. Süt mü veriyorlar mama mı veriyorlar ne halt ediyorlarsa etsinler. Bi yeni gelin tribi bi lohusa tribi hiç çekilmez. Milyonlarca yıldır her canlının yaptığı gibi çiftleşip ürüyorlar alt tarafı. Düz bebek işte doğurdukları da. Kim niye kaçırsın senin bebeğini ?
Mümkünse kimse kimseye yok hormonum yok bilmem neyim diye dünyayı cehennem etmesin. Gücü gücü yetene valla.

Bazen ailesi tarafından susturulmuş insanlar çevreye çok karisabiliyorlar. Kendi çocuklarına tavrı nasil? Annemin bir arkadaşı böyleydi. Kendi çocukları asla dinlemiyordu. Beni ne zaman görse bir yorum, bunu ye, şunu yap. En son ben demiştim X teyze beni bir bıraksan mi diye. Sonra sustu.

Benimde teyzem aynı çok evhamlı belki seninkinden 100.kat daha fazla ama asla art niyet olmadığını bildiğim için hiç delirmedim çıldırmadim neden bu kadar tahamulsuzsunuz ki görüşmeyi kesin engelleyin madem bu denli rahatsız oluyorsunuz

Burada kimsenin bana hak vermesi için konu açmadım bazı psikolojik problemler yaşayan ve konuşmasını bilmeyen,ifade yeteneğinden yoksun tiplemeler alay eder tarzda,hakaret ve saldırı boyutunda konuşuyor hepinize toplu cevap veriyorum normal değilsiniz ben buraya objektif bakış açısıyla özdegerlendirme amacıyla yazdım ama bunu anlayacak kapasite olmayan rahatsız tiplemeler yorum yapmasın,sayfamdan şiddetle uzaklaşsin rica edicem

Çat çat cebap ver geç ne dert ediyorsun. Dogumdaki iyi ve kotu anilarım hep aklimda doğumda yapilanlar unutulmuyor. Komşum kayisı josafı yapmisti hala dua ederim. Kv bir yemek bile hazırlamadı ekmek arası yedim o halimle onu da unutmuyorum. Azarlayın geçin valla laftan anlamayana. Kalkma kizim.sevsin derse el kadar bebek daha nesini sevecek işim gücüm var inu mu bekliycem deyin kuser az rahat edersiniz

Size hak vermeyene de kapasitesiz ve rahatsız diyorsunuz. Siz subjektif yorumlarla teyzenize hakaret edilmesini ve size hak verilmesini bekliyorsunuz.

Yorum yazacaklara uyarı: Konu sahibine hak vermeyecekseniz yazma zahmetinde bulunmayın kızlar.

Süpersin :)evet doğumda olanlar unutulmuyor ki ben kinci değilim asla kin tutmuyorum sadece burada doğum yapmamış halden anlamayanlarda saçma yorumlar yapıyor yaşamadan anlayamazlar

Yoo gayette teyzen hakkında atıp tutmamızı istedin. Öz değerlendirme amacıyla yazdım diyorsun ama seni haksız bulanlara carlayıp kapasitesiz diyorsun. Konudan ve üsluptan dolayı çok rahat söyleyebilirim ki teyzene mesafe koy ki kadını kendinden kurtar

Patatesi azalt :))

yani konu aralarında "çıldırıyorum anlıyor musunuz, bakın anlıyor musunuz" tarzı cümleleriniz sanki başıma silah dayanmış gibi hissettirdi birincisi doğum yapan insanın daha doğurduğu gibi karnı inmez zaten. birinin "karnın hamile gibi" demesi aşırı kötü bir şey değil. 5 dakika önce hamileydiniz zaten. tamam lohusa filan, sütünüze karışması vs hoş olmamış ama siz konuda ordan oraya atlamışsınız. dini konudaki kendi fikrinden yobaz demekle başlayıp, sonralarını hadsiz diyerek bitirmişsiniz, annelikle ilgili kendince söylediği şeylerde de yerden yere vurmuşsunuz. biz sizi de teyzenizi de tanımıyoruz, "hala da çok seviyorum ama" gibi bir şey yazmanıza gerek yok, sevdiğiniz insan hakkında zaten böyle konuşmazsınız. sevip sevmemekte sizi ilgilendirir. yalnız belki de kadın karşı apartmanda olduğundan, yeni doğum yaptığınız için bebeği büyütme esnasında yanınızda olduğunu hissettirmek istemiştir, öncesinde aranız iyi olduğu için. bunalabilir misiniz, bunala da bilirsiniz. biraz işlerim var, çocukla yetişmeye çalışıyorum vs diyip aranıza mesafe koyarsınız. direk cevap vereceğinizi sanmıyorum çünkü.
bir de biraz sakinleşin. hem kendiniz için hem bebeğiniz için. yazış tarzınızdan bile gerginliğiniz anlaşılıyor
yaşadığınız öyle aman aman çözülemeyecek bir problem de değil.

Maşallah çok kilo almamışsınız ki zaten neden bu kadar yüklendiniz kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…