Teyzemin anlamsız hareketleri çıldırmak üzereyim yardım edin

Anneniz istiyorsa o kadar çok seviyorsa teyzenizi evine alıp bakabilir. Kocası yoksa annenize yasasin. Siz çocuğunuza odaklanın. Tek sorumlu oldugunuz kişi cocugunuz.

Anneniz istiyorsa o kadar çok seviyorsa teyzenizi evine alıp bakabilir. Kocası yoksa annenize yasasin. Siz çocuğunuza odaklanın. Tek sorumlu oldugunuz kişi cocugunuz.
Gerçekten öyle çocuğuma tüm ilgimi ve sevgimi veriyorum yani bu kadından o kadar bunaldım ki bı an önce büyüsün çocuğum belki bu kadar bunaltmaz diyorum düşünün ya çok zor çok

Evet ya bebeğim de aşırı ötesi tatlı tüm bebekler gibi Allah hepimize bağışlasın evet ya kaçırma kısmı birazda kuruntu bendeki :))

İlaçlarınızı uzun süre almamak, başka psikolojik problemleri tetiklemiş olabilir mi? Psikiyatrınız ile, buraya yazdığınız sorunlarınızı paylaştınız mı?
Yo yo lohusayken doktorumla görüştüm ilacima devam sekiz aydır çok iyiyim

Gerçekten öyle çocuğuma tüm ilgimi ve sevgimi veriyorum yani bu kadından o kadar bunaldım ki bı an önce büyüsün çocuğum belki bu kadar bunaltmaz diyorum düşünün ya çok zor çok
Sizinle kv gelin problemi gibi. Birçok adam annesini idare edemiyor gelin etsin istiyor, sizin anneniz de kardeşini idare edemiyor siz idare edin istiyor. Yardım böyle birşey değil. Devlet Hastanesi'ne götürsünler psikiyatride takıntı için ilaç başlarlar belki.

Gorusme istemiyorsan, ben pek sikinti sezmedim. Benim de 1 tane catlagim yok, dogurmamis gibiyim. Ilk eve geldiğimde, annem bebegi karninda mi unuttular demişti:) bunu kafaya bile takmadım. Hassassin sanirim
Aslında hassaas değilim biliyor musun fazlasıyla özgüvenli kendimle barisigim ama lohusayken işte hamile ve lohusalık sanki beni değiştirdi bende hassaslastim evet ama ondan baskasina alinmiyorum bu şekilde alınma da denmezde densiz konuşmalarını herkes farkında aslında kardeşim annem bazen hak veriyor bana

Evet ya bebeğim de aşırı ötesi tatlı tüm bebekler gibi Allah hepimize bağışlasın evet ya kaçırma kısmı birazda kuruntu bendeki :))
Bence bebeğinize ve bu güzel günlere odaklanın. Teyzeniz eve zorla girecek değil ya. O da pes eder bir süreden sonra

İnanın haklısınız kayınvalidem çok iyidir gelir gider haftada iki gün bizdeler kendi annemlerde öyle asla rahatsız olmam çok severler bebeğimi aşırı mutlu oluyorum eşimle de çok iyiyiz kayınvalideme öyleki şaşırırlar bu kadar gelmesine rahatsız olmuyor musun diye asla asla ben gelenden rahatsız olmam densiz insanalra rahammulhm yok sadece

Benim annemin teyzeleri sık boğazdi.Annemden birkaç yaş büyüktü.Kucuk olan.Vefat etti.Annemde vefat etti.Teyze anne yarısıdır.

Ben sizi pek haklı bulmadım
Neden acaba çok merak ettim.herhangi bir saygisizligim hakaretin olmadı teyzeme olmazda bir yandan vicdan yaptığım için böyle bunaliyorim zaten keşke uzak dursa mesafeli ben onu çok seviyorum normalde ama fazla baskı herkesi bunaltir neden haksizim ki

Benim annemin teyzeleri sık boğazdi.Annemden birkaç yaş büyüktü.Kucuk olan.Vefat etti.Annemde vefat etti.Teyze anne yarısıdır.
Allah rahmet eylesin elbet anne yarisidir biliyorum ama işte anne yarısı diye çok sevmek çok görüşmeye çalışmak sahte olurdu kendisi bu hale getirdi keşke olmasaydı

Bukadar uzatacak ne vardi en basta mesafe koyacaktiniz bu konusmalar beni bunaltiyor bana boyle seyler soyleme sutumle ilgili
Bisey duymak istemiyorum vs evine gitmeyin her gelmek istediginde kabul etmeyin zamanla mesafeye alisir mesafe koyamayan sizsiniz kadindan ne bekliyorsunuz o ne yaotiginin farkinda degildir yani

Teyzeniz abartmış olabilir evet ama ben sizi de normal görmedim açıkçası.
Belki uzun uzun anlatım şeklinden olabilir ama sizi abartılı,sorunlu gördüm.
Evet sürekli tepemde birisi oldu bende sıkılıyorum bunalirim ama tepkimi verir kendi kabuğuma çekilirim.
Mesafeyi koyamiyorsam da uzak durmak için herşeyi yaparım siz yapmiyorsunuz.
Yapmayınca teyzeniz memnun olduğunuzu düşünüyor.

Görüntünüze hep bu kadar takık mıydınız peki? Çok kilo almış olmak normal. Almayabilirdiniz de. Ama her kadın farklıdır. Her hamilelik farklı. Her bebek farklı. Kilolar verilir. Ki vermişsiniz. Veremeyebilirdiniz. Verdiğiniz için süper kadın değilsiniz. Veremeseydiniz de beceriksiz olmayacaktınız. Doğumdan sonra karnınızın hamile gibi olması normal buna neden bu kadar öfkelendiniz?
Çatlağınız olmaması da vaaaav harikasınız denecek bir şey değil. Hepimizin doğumdan kalan çatlakları olabilir. Bebeğimin hediyesi diye sevip geçebilirsiniz.

Teyzenize olan tahammülsüzlüğünüz ile kendinize karşı tahammülsüzlüğünüz aynı seviyede gözüküyor buradan.

Önce kendinizi sevmeyi öğrenin. Teyzenize belki daha az kızarsınız.

Bu arada teyzeye öfkelenmiş olmanız da normal. Lohusalıkta sütle ilgili yorumlar tırnak çıkartma sebebidir. Lakin konu buralara gelmeli miydi gerçekten.

Çok fazla abarttığınızı düşünüyorum. Konuyu anlatım şekliniz bile abartı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…