Yapar niye yapamasın, ilaçlarını öğrenirsiniz ne var onda en basit iş. Teklif etmek yerine dede bu kış bizde kalıyorsun sizin ev soğuk diye getirirsin ama zor hasta bakımı. O yüzden büyüklerin işine karışma, annen evladı olarak babasına bakmak isteyebilir. Bak tek başına kalamıyor diyorsun, teyzene yardımcı olmanız lazim.dedeme ben bakarım ama o teyzem olmadan yapamaz birbirlerine alıştılar artık bi kaç defa teklif ettik kabul etmedi bize otobüsle tek gelse ilaçlarını falan bilmiyoruz onun hastalığı cok farklı illa yanında biri olması gerek
Yaşlı adam var yahu. Kadın (konu sahibinin annesi) babasının kışı doğalgazlı evde rahat geçirmesini istiyor belli ki. Kim karışabilir buna?Sayıp sövmenize gerek yok açıkça söyleyin ne düşünüyorsanız kavga etmeye gerek yok ama birlikte yaşanmaz sürekli oda bi gerçek. Bizde sobalı evde kaldık zamanında doğalgazı olan birine çökmedik hiç. Tabi birazda kardeşlik bağı ve iyi niyetle de alakalı.
annem tam zamanlı çalışıyor 5 e giden kardeşim var onunla ben ilgileniyorum diğer kız kardeşim hiçbir işe yaramıyor sorumluluğum çok fazla bu dediğniiz nasıl olacak kiYapar niye yapamasın, ilaçlarını öğrenirsiniz ne var onda en basit iş. Teklif etmek yerine dede bu kış bizde kalıyorsun sizin ev soğuk diye getirirsin ama zor hasta bakımı. O yüzden büyüklerin işine karışma, annen evladı olarak babasına bakmak isteyebilir. Bak tek başına kalamıyor diyorsun, teyzene yardımcı olmanız lazim.
Şu mantıktan nefret ediyorum cidden. Gına geldi hem evdeki yaşlıya kimse bakmak istemez bakanı da rahat bırakmazlar, yok efendim parasını yiyor. Sanki evdeki yaşlı otla besleniyor. Kim bakıyorsa maaş onun hakkı tabi alacak. Ama bunlar uyanık yaşlının maaşına malına dokunulmasın ki sonra hepsine eşit miras diye kalsın eee onca zaman evinde bakıp hastahanesi ilacı vs. uğraşan kişiye haksızlık değil mi?Demek ki teyzoşunun o maaşı alması gerekiyor değili mi?
Yaşlı adam nerede onu okumadım ben sadece teyze ve kızı olayını okudumYaşlı adam var yahu. Kadın (konu sahibinin annesi) babasının kışı doğalgazlı evde rahat geçirmesini istiyor belli ki. Kim karışabilir buna?
parasını yiyorsa o zaman ona göre bakacak ona 1 tas çorba yapıp bakmakla olmuyor bu işler ayrıca o eşşek kadar kızı kaç yaşına geldi evde oturuyor utanmadan annesinden para istiyor normal mi bunlar ?Şu mantıktan nefret ediyorum cidden. Gına geldi hem evdeki yaşlıya kimse bakmak istemez bakanı da rahat bırakmazlar, yok efendim parasını yiyor. Sanki evdeki yaşlı otla besleniyor. Kim bakıyorsa maaş onun hakkı tabi alacak. Ama bunlar uyanık yaşlının maaşına malına dokunulmasın ki sonra hepsine eşit miras diye kalsın eee onca zaman evinde bakıp hastahanesi ilacı vs. uğraşan kişiye haksızlık değil mi?
Bizde de anneanne var genelde kayınvalidem bakıyor, kadının maaşına hiç dokunulmaz yani, çok net biliyorum ama maaşını yiyorlarmiş gibi davraniliyordu. Kısa süre başka evlat ve torunlar baktı 1 ay gibi bir sürede çıldırma noktasına geldiler. Yaşlıya bakmak öyle kolay değil. Ağzı olan konuşuyor.
Teyze dedeye bakıyor. Dede hasta. Hastanesiyle ilaçlarıyla sadece teyze ilgileniyor. Dedeyi kışın ablasının evine getirince mecburen teyze de geliyor kızıyla birlikte. Çünkü o evde dedeyle ilgilenecek kimse yok.Yaşlı adam nerede onu okumadım ben sadece teyze ve kızı olayını okudum
Ee annenizin dedenize bakacak durumu yokmuş hep kardeşi bakıyormuş.annem tam zamanlı çalışıyor 5 e giden kardeşim var onunla ben ilgileniyorum diğer kız kardeşim hiçbir işe yaramıyor sorumluluğum çok fazla bu dediğniiz nasıl olacak ki
O zaman konuşmayacaksın cici kız… Hem sorumluluk alma, hem sorumluluk alana söylen, iftira at. Olmaz o iş.annem tam zamanlı çalışıyor 5 e giden kardeşim var onunla ben ilgileniyorum diğer kız kardeşim hiçbir işe yaramıyor sorumluluğum çok fazla bu dediğniiz nasıl olacak ki
teyzem sabah kalkıp dedeme peynir zeytin diye önüne kahvaltı hazırlar sonra da öğlen 4 e kadar kesintisiz bir şekilde yatar sonra dedem yine acıkır bu sefer önüne bi tas çorba koyar günlük rutinide buEe annenizin dedenize bakacak durumu yokmuş hep kardeşi bakıyormuş.
Şu durumda en azından kışın rahat etsin babam buraya gelsinler diye düşünüyor olabilir.
Teyzeniz de babasına bakıyormuş tüm gün evde yatıp annem gelmeye yakın kalkıp göstermelik yemek yapıyor demişsiniz ama öyle de değilmiş babasına bakıyormuş kadın gündüz de
Yemekten başka ne yapmasını bekliyor acaba?Ee annenizin dedenize bakacak durumu yokmuş hep kardeşi bakıyormuş.
Şu durumda en azından kışın rahat etsin babam buraya gelsinler diye düşünüyor olabilir.
Teyzeniz de babasına bakıyormuş tüm gün evde yatıp annem gelmeye yakın kalkıp göstermelik yemek yapıyor demişsiniz ama öyle de değilmiş babasına bakıyormuş kadın gündüz de
Ee teyze gelmezse nasıl kalacak dede sizinle?annem tam zamanlı çalışıyor 5 e giden kardeşim var onunla ben ilgileniyorum diğer kız kardeşim hiçbir işe yaramıyor sorumluluğum çok fazla bu dediğniiz nasıl olacak ki
Belki doktor kontrolünde çok yememesi gerekiyordur dedenin?parasını yiyorsa o zaman ona göre bakacak ona 1 tas çorba yapıp bakmakla olmuyor bu işler ayrıca o eşşek kadar kızı kaç yaşına geldi evde oturuyor utanmadan annesinden para istiyor normal mi bunlar ?
teyzem bize gelmezse dedem de gelmez zaten o baba gidelim bu senede dediğim için dedem gelmek istiyor bide biz kalabalğız diyeEe teyze gelmezse nasıl kalacak dede sizinle?
Var mı dahiyane bir fikriniz?
Siz dedenizin beslenme rutinini biliyor musunuz doktorun tavsiye ettiği?teyzem sabah kalkıp dedeme peynir zeytin diye önüne kahvaltı hazırlar sonra da öğlen 4 e kadar kesintisiz bir şekilde yatar sonra dedem yine acıkır bu sefer önüne bi tas çorba koyar günlük rutinide bu
işte öyle olmuyor bana bişeyler yaptırıyor emir veriyo şunu yap bunu yap diye evde resmen ilk başlarda yapıyodum sonrada yapmamaya karşı gelmeye başlayınca sesi kesildiBelki doktor kontrolünde çok yememesi gerekiyordur dedenin?
Doktor demiştir akşam çorba gibi hafif şeyler yesin diye.
İlaçlarından haberiniz yokmuş ki beslenme düzeninden haberiniz olsun.
Siz de haklısınız eviniz 5 odalı değilse evde 8 kişi yaşamak çok zor ama anneniz de vicdan yapıyordur belki.
Siz okulunuza gidin gelin odanıza çekilin.
Kendiniz ne yemek istiyorsanız onu yapın yiyin,bir tas çorba yapın yapıp yiyin mesela çok kolay bir şeymiş hem.
Beni karıştırma hiçbir işe deyin çekilin
Sayip sövecegim neya?kaç yaṣinda kizsin bari annen yaşindaki kadinlara saygin olsun hiç yakiṣtiramadim belki kendince haklisindir ama bu tavirlarinla haklida olsan suçlu gözukursun.ben surat asıp laf soktuğım için istenmediğini anladı zaten ama buna rağmen yüzsüzlük yapıp gelmesi sinirime gidiyor ama whatsaptan uzunca ağzıma geleni sayıp yazacağım gibi duruypr
öbür teyzemde gittiğinde aynısını söyledi adama sadece çorba yediriyolarmış bi tek çorba ile öğün mü olur pilav gibi şeyleri yiyemiyor ama o kadar da değil yaniSiz dedenizin beslenme rutinini biliyor musunuz doktorun tavsiye ettiği?
Benim dedem de 87 Babannem de 85 özellikle akşamları çok hafif yiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?