• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

Dede tek gelsin denilince ilaçlarını bilmiyoruz her şeyiyle teyzem ilgileniyor diyorsunuz, e o zaman mecbur teyze de gelecek, kızı da tek kalamayacağına göre iki ay o da teyze geliyor diye gelecek. Kışın dede üşümesin diye mecbur doğalgaz olan evde kalmak zorundalar, annenizin de başka türlü kız kardeşine bir desteği olmuyorsa iki ay misafir etmesinden daha doğal ne var ki? Kendi kendinizi doldurmuşsunuz annenizin de canını sıkıyorsunuz yazık kadıncağıza.

iyi bir insan değil o sadece kardeşlerine karşı iyi asla teyzelik görevini yerine getirmiş birisi değil anneannem sağken bizim yanımızda onun arkasından ne zaman geberecek artık diyen biridir işin iç yüzünü bilmediğiniz için ordan yargılamak kolay tabi ki
Teyzelik görevi nedir ya 😂😂😂 Saçmalamanın dibine vurdun.

Tamam kardeşlerine karşı iyi ve kardeşinin evine geliyor kadın. Sizin söz hakkınız yok bu konuda. Bu kadar basit, bu kadar net.

Dede tek gelsin denilince ilaçlarını bilmiyoruz her şeyiyle teyzem ilgileniyor diyorsunuz, e o zaman mecbur teyze de gelecek, kızı da tek kalamayacağına göre iki ay o da teyze geliyor diye gelecek. Kışın dede üşümesin diye mecbur doğalgaz olan evde kalmak zorundalar, annenizin de başka türlü kız kardeşine bir desteği olmuyorsa iki ay misafir etmesinden daha doğal ne var ki? Kendi kendinizi doldurmuşsunuz annenizin de canını sıkıyorsunuz yazık kadıncağıza.
onun tek kardeşi annem değil öbürleri niye yardım etmiyor bi teyzem daha var aynı şehirdeyiz onların durumları bizden kat kat iyi evleri de geniş ona rağmen yine bize geliyolar her sene her sene onları cekmek zorunda değilim ailede kimse istemiyo onları zaten annem hariç

onun tek kardeşi annem değil öbürleri niye yardım etmiyor bi teyzem daha var aynı şehirdeyiz onların durumları bizden kat kat iyi evleri de geniş ona rağmen yine bize geliyolar her sene her sene onları cekmek zorunda değilim ailede kimse istemiyo onları zaten annem hariç
Demek ki annen oyle uygun gormus. Bitti. Fini.

Alın madem dedeyi yanınıza? Soba yakmak, hasta bakmak size kolay geliyor alın bakalım kaç gün dayanabileceksiniz.
Kadinin çorba yapmasına bile laf ediyorsunuz Dolapları pis diyorsunuz orası dedenizin evi gidin temizleyin.
Genç kız hak vereyim diyorum ama dilinizin kemiği yok.
Teyzeyi istemiyorsanız dedenizi getirin kış boyu bakın. Kışın siz, yazın teyze baksın

teyzemle dedem 2 senedir kışın bize geliyolar 2 ay kalıp gidiyolar ama o kadar daralıyorum ki onlar olunca teyzem geçen sene ocağımızın düğmesini kırdı binanın anahtar yerini bozdu kızı da blenderımızı kırdı aşırı sakarlar mutfak musluğunu da tıkadılar tabi ki annem teyzen gelmeye istekli dedi bende napabilirim isteklilerse 2 senedir onların kahrını biz çekiyoruz yeter artık istemiyorum onları evde dedim şu an konuşmuyoruz teyzemin kızı aşırı sinsi ve kötü birisi onu annem bile sevmiyor o da gelecekmiş şeytan diyor whatsaptan ağzına geleni say yerimde olsaydınız ne yapatrrdınız çıldırıcam sinirden ya onlar yüzünden annemle küsüz sırf soba yakmamak için bize geliyolar durumları bizden bile iyi biz 5 kişiyiz onlar 3 kişi
Kim olursa olsun bir yere yatıya gidilicekse abartılmamalı. 2 hafta olsa neyse de 2 ay çok😬🥴

O konuda haklısınız evet diğer teyze de destek atmalı, herkes işin ucundan tutarsa kimseye yük de olmaz ilişkiler de yıpranmaz böylelikle. Annenize şu teklifi sunun o zaman, iki ayın bir ayı biz bir ayı diğer teyzem misafir etsin, kendim kadar seni de düşünüyorum deyin, tatlı tatlı konuşun, belli ki sinirleriniz yıpranmış bu konu baya canınızı sıkıyor. Diğer teyzeyi de oyuna dahil edin

Neden katil dediniz ? Ne zaman ölecek dediği için mi öldü anneanneniz?
teyzem korona zamanı dışarlarda fink atıyodu onun sayesinde anneannemde dedemde korona oldu anneannem öldü dedemde zor iyileşti yasağa rağmen dışarı çıkmış anneanneme bulaştırmış kızı da aynı dısarlarda geziyodu

O konuda haklısınız evet diğer teyze de destek atmalı, herkes işin ucundan tutarsa kimseye yük de olmaz ilişkiler de yıpranmaz böylelikle. Annenize şu teklifi sunun o zaman, iki ayın bir ayı biz bir ayı diğer teyzem misafir etsin, kendim kadar seni de düşünüyorum deyin, tatlı tatlı konuşun, belli ki sinirleriniz yıpranmış bu konu baya canınızı sıkıyor. Diğer teyzeyi de oyuna dahil edin
öbür teyzem istemiyo onları ayrıca onu sevmiyolar bide

Ben benzer akrabaların gelmelerini engelledim. Ne münasebet canım onların zararını, sinsiliğini ve yamyamlıklarını çekeceğime akrabalık bağıma son veririm. Yapacak bi şey yok demem yani. Ben annemle olduğum sürece gelmezler anca gittiğimi duyarlarsa belki :)

Alın madem dedeyi yanınıza? Soba yakmak, hasta bakmak size kolay geliyor alın bakalım kaç gün dayanabileceksiniz.
Kadinin çorba yapmasına bile laf ediyorsunuz Dolapları pis diyorsunuz orası dedenizin evi gidin temizleyin.
Teyzeyi istemiyorsanız dedenizi getirin kış boyu bakın. Kışın siz, yazın teyze baksın
Kim bakacak yaşlı adama, kim ilgilenecek, kim ilaçlarını takip edecek, çok sıkıcı işler bunlar selma için. Dedenin maaşını selmaya versinler ama teyze baksın. Selmaların evine de asla gelmesin ama maaşı versin. Çünkü maaşı yemek selmanın hakkı. Ev de selmanın o yüzden onun sözü geçer. Gelmesinler diyorsa gelmeyecekler, selma ne diyorsa o. Maaşı selmaya versinler demiş miydik?

dedeme ben bakarım ama o teyzem olmadan yapamaz birbirlerine alıştılar artık bi kaç defa teklif ettik kabul etmedi bize otobüsle tek gelse ilaçlarını falan bilmiyoruz onun hastalığı cok farklı illa yanında biri olması gerek

dedem hasta ilaçlarını falan biblmiyoruz onu doktora götürmek zor hastalığı çok farklı herşetini teyzem biliyor
Herşeyini teyzeniz biliyor, tüm kahrı o çekiyor bir de beğenmeyip tek çorba yapıyor diyorsunuz. Siz dedenizi yanınıza almadığınız için anneniz bari 2 ay sıcakta oturup kışı geçirsinler biraz yükü kardeşimin üzerinden alayım diye düşünüyor. Gayet normal.
Ayrıca dedeye bakan dedenin parasını harcar

Ben benzer akrabaların gelmelerini engelledim. Ne münasebet canım onların zararını, sinsiliğini ve yamyamlıklarını çekeceğime akrabalık bağıma son veririm. Yapacak bi şey yok demem yani. Ben annemle olduğum sürece gelmezler anca gittiğimi duyarlarsa belki :)
ben surat asıp laf soktuğım için istenmediğini anladı zaten ama buna rağmen yüzsüzlük yapıp gelmesi sinirime gidiyor ama whatsaptan uzunca ağzıma geleni sayıp yazacağım gibi duruypr

Herşeyini teyzeniz biliyor, tüm kahrı o çekiyor bir de beğenmeyip tek çorba yapıyor diyorsunuz. Siz dedenizi yanınıza almadığınız için anneniz bari 2 ay sıcakta oturup kışı geçirsinler biraz yükü kardeşimin üzerinden alayım diye düşünüyor. Gayet normal.
Ayrıca dedeye bakan dedenin parasını harcar
dedeye bakan dedenin parasını harcar diyosunuz bi tas çorba yapıyor adama kendisi söyledi yalan mı söyleyeceğim ben ? ayrıca yanımıza almadık diye değil kaç kere teklif ettik kendisi kabul etmedi teyzemle ikisi birbirine bağlı olduğu için o da kızı da beş para etmez insanlar yüzümüze gülüp arkamızdan dedikodumuzu yaptıklarını bile duyduk

öbür teyzem istemiyo onları ayrıca onu sevmiyolar bide
Kardeş de olsan iyi niyetli ve sesi çıkmayan her şekilde ezilmeye mahkum oluyor işte, annenizin vicdanı el vermiyor diğerleri nasılsa anneniz için misafir edip bakıyor diye biz de bakalım demiyorlar. Ne desem bilemedim zor bir durum. Bir şekilde bir çözüm bulunmalı ama nereye kadar böyle gidecek ki evinizde huzur kalmıyor böyle de çok üzücü. Herkes elini taşın altına koymalı. Anneniz arayıp konuşacak aslında tüm kardeşleriyle, birisi zaten kış hariç ilgileniyor bizler de sırayla kışları evimize almak zorundayız, ben yıllardır bakıyorum bu yıl da siz aranızda bir düzen kurup misafir edin, demesi gerekiyor. Kötü olan o olacak ve kardeşleriyle arası bozulacak diye susuyor muhtemelen

ben surat asıp laf soktuğım için istenmediğini anladı zaten ama buna rağmen yüzsüzlük yapıp gelmesi sinirime gidiyor ama whatsaptan uzunca ağzıma geleni sayıp yazacağım gibi duruypr
Sayıp sövmenize gerek yok açıkça söyleyin ne düşünüyorsanız kavga etmeye gerek yok ama birlikte yaşanmaz sürekli oda bi gerçek. Bizde sobalı evde kaldık zamanında doğalgazı olan birine çökmedik hiç. Tabi birazda kardeşlik bağı ve iyi niyetle de alakalı.

ben teyzeme de o sinsi kızına da cok doluyum bu zamana kadar biriktirdiğim herşeyi yazıp onları engelleyip hayatımdan sonsuza kadar çıkartmak istiyorum ama işin ucunda annem var şuan konusmuyoruz onlar yüzünden ya bes para etmez karaktersizler yüzünden düştügüm hale bak

Back