• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

Dedeni anlarımda teyzen ve kızı ne alaka.Annen kabul ediyor da baban niye susuyor.

Eniştem hastanede yatıyor oğulları uzak diye babam birde babannem vefat etti diye.Halam tek diye babam yanında kalalım dedi felaket sinir oldum çamaşırım birikti duşa giremedim.Bir hafta rahat edemedim.Nasil kalacaklar 2 ay orada

Hani bakmıyordu teyzeniz, parasını yiyordu ?
bakmıyor derken dogru düzgün yemek yapmıyor sadece corba yapıyor bi tek hastaneye götürmesi işe yarıyor onun dışında yaptıgı bısey yok evine gittiğimizde 1 senenin pisliği vardı süpürgesi olmasına rağmen tel süpürgeyle süpürüyor mufak dolaplarını bk götürüyodu

bakmıyor derken dogru düzgün yemek yapmıyor sadece corba yapıyor bi tek hastaneye götürmesi işe yarıyor onun dışında yaptıgı bısey yok evine gittiğimizde 1 senenin pisliği vardı süpürgesi olmasına rağmen tel süpürgeyle süpürüyor mufak dolaplarını bk götürüyodu
Çok rahatsızsan alırsın dedeni maaşını da alır bakarsın. Hastanesiyle ilacıyla yemeğiyle hastalığıyla ilgilenirsin. Çok kolay sanıyorsun ya bu işleri, bir ay dayanabilecek misin bakalım.

O katilli mesajını da şikayet etmenin yollarını arıyorum. Öyle havadan konuşup iftira atmak olmaz. Du bakalım bulacaz bişey.

Kaç çocuğu varsa eşit bakmak zorunda kardeşler. Diğerleri bakamiyorsa ya bir kişi bakar maaşını alır. Ya bakıcı tutulur ortak ödenir. Sürekli teyze bakıyorsa iki ay sizde kalmaları normal gibi. Evleri de sobaliymis. Kızını getirmese daha iyi tabi ama yada çözüm olarak 6 ay siz 6 ay teyze baksın dedeye.

annemin diğer kardeşleri daha var onlar bakmıyor teyzem de bize geliyo 2 senedir

bizim düzenimizede karışıyor evde eşyaların yerini değiştiriyor geçen sene kedime tekmeye atmaya kalktı sinir krizi geçirdim evde uzak dur benim kedimden allahın belası diye o normal birisi değil
Gelmeyin de o zaman.

bakmadım ama yazın gittiğimde dedeme bi tas çorba yapıyodu yemek diye dede sana bunu mu yapıyo sadece dedim napyıım kızım buna da şüküdr dedi benim dedemin parasını yiyor ona dogru duzgun bakmıyor bile zaten anneannem de onun yüzünden öldü üstelik katil de
Üiversiteye gittigine emin misin? Bu ulkede komple egitimin icine edilmis bence 😵‍💫

olayın aslı şu teyzem sırf soba yakmamak için 2 yıldır dedemle beraber bize geliyolar bu geldiği süre içinde de değişik değişik hareketleri var sürekli evimizde bişeyleri kırıyor elinin ayarı yok maddi ve manevi olarak çok zarara uğratıyolar bizi geçen sene onlar yüzünden 2000 lira doğalgaz geldi ve ödemeden gittiler durumları yok dicem ama bizden zenginler zoruma gidiyor artık annem konusmuyo benimle ben onları cekmek zorunda değilim ki ya huzurumuzu bozuyolar
Dedenize siz bakın emekli aylığını da siz kullanın o zaman teyzeniz gelmez, hepiniz rahatlaşırsınız..

Dedeni anlarımda teyzen ve kızı ne alaka.Annen kabul ediyor da baban niye susuyor.

Eniştem hastanede yatıyor oğulları uzak diye babam birde babannem vefat etti diye.Halam tek diye babam yanında kalalım dedi felaket sinir oldum çamaşırım birikti duşa giremedim.Bir hafta rahat edemedim.Nasil kalacaklar 2 ay orada

Dede bakıma muhtaç. Teyze dedeye bakıyor. Evleri sobalı. Konu sahibinin annesi babası çalışıyor. Bu yüzden teyze de mecbur dedeyle geliyor. Doğalgazlı evde kalıyorlar dede üşümesin diye. Teyze Hem babasına bakıyor hem kardeşine yemek yapıyor.
Annesi de dedenin bakımı için sadece bu yardımda bulunabiliyor. elinden başka bir şey gelmiyor o yüzden kabul ediyor. Olayın aslı bu.

bakmadım ama yazın gittiğimde dedeme bi tas çorba yapıyodu yemek diye dede sana bunu mu yapıyo sadece dedim napyıım kızım buna da şüküdr dedi benim dedemin parasını yiyor ona dogru duzgun bakmıyor bile zaten anneannem de onun yüzünden öldü üstelik katil de
Soyadınız PALU olabilir mi???

şuan saçmalıyorsunuz daha söylemediğim bilmediğiniz çok şeyler var o yüzden ön yargılı olup linçlemeye kalkışmanıza gerek yok.
Madem teyzen katil savcılığa niye gitmiyorsun? Suçu gizlemek de suç. Biri şikayet etse hapis cezası alırsın, o biri ben de olabilirim:)

Anne, babanız razı ise bir şey yapamazsınız.
Bu arada herşeye bir gerekçeniz var. Dede sizde tek kalamiyorsa mecbur teyzeyle gelecek kadın kızını geride birakamiyorsa mecbur kızını getirecek.
İş annenizde babanızda bitiyor.

teyzemle dedem 2 senedir kışın bize geliyolar 2 ay kalıp gidiyolar ama o kadar daralıyorum ki onlar olunca teyzem geçen sene ocağımızın düğmesini kırdı binanın anahtar yerini bozdu kızı da blenderımızı kırdı aşırı sakarlar mutfak musluğunu da tıkadılar tabi ki annem teyzen gelmeye istekli dedi bende napabilirim isteklilerse 2 senedir onların kahrını biz çekiyoruz yeter artık istemiyorum onları evde dedim şu an konuşmuyoruz teyzemin kızı aşırı sinsi ve kötü birisi onu annem bile sevmiyor o da gelecekmiş şeytan diyor whatsaptan ağzına geleni say yerimde olsaydınız ne yapatrrdınız çıldırıcam sinirden ya onlar yüzünden annemle küsüz sırf soba yakmamak için bize geliyolar durumları bizden bile iyi biz 5 kişiyiz onlar 3 kişi
Anne babanız kabul ettikten sonra size bi şey demek düşmez.. Ayrıca biraz abarttığınızı düşünüyorum, dedenize bakıyorsa elbette dedenizin maaşını kullanacaklar, maaşını yiyor ne demek? Zamanında annenize iyiliği dokunmuş, iyi bir insan demek ki.. Biraz iyimser bakın..

Anne babanız kabul ettikten sonra size bi şey demek düşmez.. Ayrıca biraz abarttığınızı düşünüyorum, dedenize bakıyorsa elbette dedenizin maaşını kullanacaklar, maaşını yiyor ne demek? Zamanında annenize iyiliği dokunmuş, iyi bir insan demek ki.. Biraz iyimser bakın..
iyi bir insan değil o sadece kardeşlerine karşı iyi asla teyzelik görevini yerine getirmiş birisi değil anneannem sağken bizim yanımızda onun arkasından ne zaman geberecek artık diyen biridir işin iç yüzünü bilmediğiniz için ordan yargılamak kolay tabi ki

Back