- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
Dedenize bakın onlarada gelmeyin deyin sorun çözülecektirteyzeme ve kızına biz bakmak zorunda değiliz dedem bize istediği zaman gelebilir onları evimde istemiyorum ben iğrenç yaratıklar tiksiniyorum onlardan
Fjfjfjjf valla benimde çok bedduam tutar pek etmem onun içinGenelde oluyor valla. Allahın sevgili kuluyum
Dedenize bakın onlarada gelmeyin deyin sorun çözülecektir
Ama eğer hem dedeyyi istemiyoz hem onları derseeniz olmaz o adam annenizinde babası
O zaman dedene sen bak hem sevaptr yaşli bakmaköyle bişey söyletmez ki annem ne yapacağımı bilmiyorum ya dedem neysede o ikisi olmaz
O zaman dedene sen bak hem sevaptr yaşli bakmak
onlaridda evine sokma
Yani annene söyle deki dedene biz bakarız birkaç ay gelmesin onlar
Dua yahu ne bedduası. Ben kimseye beddua etmem, kötü kalpli değilim. Allah bedeviye bedevi gibi çocuk versin demeyi beddua olarak algılıyorsan iyi bir evlat olmadığını kabul ediyorsun demektir.Fjfjfjjf valla benimde çok bedduam tutar pek etmem onun içinama sen kimsin ki hayatımda ne gibi bı yerin varki bedduan tutsun fjfjfjjf
Neden dedeni istemedigini mi dile getirdin annene?eğer öyle yaptıysan kadın haklı olabilir babası sonuçtaannemle konusmaya calısıyorum konusma benimle allahın belası dıyor surat yapıyo suanda ne yapıcam ya of ama o ikisine ağzıma geleni saymazsam görücekler günlerini
Amin amin çok aminDua yahu ne bedduası. Ben kimseye beddua etmem, kötü kalpli değilim. Allah bedeviye bedevi gibi çocuk versin demeyi beddua olarak algılıyorsan iyi bir evlat olmadığını kabul ediyorsun demektir.
öyle demedim konusmaya calısıyotum vbakmıyor suratımaNeden dedeni istemedigini mi dile getirdin annene?eğer öyle yaptıysan kadın haklı olabilir babası sonuçta
Ama eğer dedeme biz bakarız birkaç ay teyzemler gelmesin dediysen ve annen bunun iicn sana tavr yapiyosa söv gitsin senin kardeşine veletlerine tahamul etmek zorunda mıyım de
Ama sanmıyorum hiçbir evlat benim kadar enayi olamazDua yahu ne bedduası. Ben kimseye beddua etmem, kötü kalpli değilim. Allah bedeviye bedevi gibi çocuk versin demeyi beddua olarak algılıyorsan iyi bir evlat olmadığını kabul ediyorsun demektir.
Ben yorumlarını okumadım. Dedesine onlarda bakabilir tabi ya da sırayla anne babalar için bu yorumu yapmam tabi ki. Ancak bahsedilen teyze ve kızını gözümde canlandırınca sürekli kalmasını istemiyor olmasını anlıyorum.Teyze dedeye bakıyor. Dede hasta. Hastanesiyle ilaçlarıyla sadece teyze ilgileniyor. Dedeyi kışın ablasının evine getirince mecburen teyze de geliyor kızıyla birlikte. Çünkü o evde dedeyle ilgilenecek kimse yok.
Dede teyzeyle kalmak istediğine göre, anne teyzenin kalmasını istediğine göre, baba bu durumu sorun etmediğine göre teyze ve kızı aslında konu sahibinin anlattığı gibi insanlar değiller. Konu sahibinin tavrına bakarsak asıl gözde canlanması gereken o bence.Ben yorumlarını okumadım. Dedesine onlarda bakabilir tabi ya da sırayla anne babalar için bu yorumu yapmam tabi ki. Ancak bahsedilen teyze ve kızını gözümde canlandırınca sürekli kalmasını istemiyor olmasını anlıyorum.
Sana ne yav amma bilenmişsin kıza. Ne yaptılar sana anlat bakslım haklı mısı haksız mısın söyleyelim.parasını yiyorsa o zaman ona göre bakacak ona 1 tas çorba yapıp bakmakla olmuyor bu işler ayrıca o eşşek kadar kızı kaç yaşına geldi evde oturuyor utanmadan annesinden para istiyor normal mi bunlar ?
İtici velet seniannemle konusmaya calısıyorum konusma benimle allahın belası dıyor surat yapıyo suanda ne yapıcam ya of ama o ikisine ağzıma geleni saymazsam görücekler günlerini
Ben direk teyze ve kızı okuduğum için kendi yengem ve kızı aklıma geldi onları anımsadım okurken sadece çıkar için geldiklerinden dolayı onları da öyle düşündüm. Tabi ki içini, karakterlerini tam olarak yine bilemeyiz. Yediği içtiğini sevmesem bile asla hesaplamam ben de 2 yıl kuzenimi misafir ettim ama rahatsızlık vermek çok başka dede çok çok ayrı bi durum ancak eve verdikleri zararda normal değil bence. Bu söylediklerini size yapsalar kızmaz mıydınız?Dede teyzeyle kalmak istediğine göre, anne teyzenin kalmasını istediğine göre, baba bu durumu sorun etmediğine göre teyze ve kızı aslında konu sahibinin anlattığı gibi insanlar değiller. Konu sahibinin tavrına bakarsak asıl gözde canlanması gereken o bence.
Hicbişey anlamadm valla ne dedin anneene tam olarak bı anlatöyle demedim konusmaya calısıyotum vbakmıyor suratıma
Yok ben kırılana dökülene bozulana kızmıyorum hiç. İnsanlık halidir, cana geleceğine mala gelsin diyorum.Ben direk teyze ve kızı okuduğum için kendi yengem ve kızı aklıma geldi onları anımsadım okurken sadece çıkar için geldiklerinden dolayı onları da öyle düşündüm. Tabi ki içini, karakterlerini tam olarak yine bilemeyiz. Yediği içtiğini sevmesem bile asla hesaplamam ben de 2 yıl kuzenimi misafir ettim ama rahatsızlık vermek çok başka dede çok çok ayrı bi durum ancak eve verdikleri zararda normal değil bence. Bu söylediklerini size yapsalar kızmaz mıydınız?
Hicbişey anlamadm valla ne dedin anneene tam olarak bı anlat
Ama dedenden rahatsız olmamalısın annenin babası sonuçta bakmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?