- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Canım paranoid şizofrenlerde ,bipolarlarda bu evrede hasta olduğunu kabul etmez ..kardeşim hastaneden kaçmıştı ilk götürdüğümüzde ,çok çok zordu ,ama bu gerekli ,atak geçirirse ki bi süre sonra teda vi edilmediği için geçirebilir ..o zaman kendine veya başkasına zarar verir ...Kıyamet kopar oyle bir seyi asla kabul etmez... Tedavisi oysa görmesi gerekli tabii ama o kabul edecek bir insan degil su an doktoru bile kabul etmiyor onun icin en normal olan o cunku her seyin en iyisini o biliyor ve en mükemmel olan da o. O yüzden asla yatmaz
Bence de öyleYatırılınca kötü olmaz canım ..inan ilaçlarını kullansın daha normal olur ..teyzen ağır hasta ...canım bak bu kesin ,hasta o yani ..kabul etmesi çok zor ama gerçek ...
Canım paranoid şizofrenlerde ,bipolarlarda bu evrede hasta olduğunu kabul etmez ..kardeşim hastaneden kaçmıştı ilk götürdüğümüzde ,çok çok zordu ,ama bu gerekli ,atak geçirirse ki bi süre sonra teda vi edilmediği için geçirebilir ..o zaman kendine veya başkasına zarar verir ...
Biz annesini uyardik. O uyardigimiz gece bizi arayip "asil siz hastasiniz uzak durun bizden " diyip kufurler etti. Bu yuzden uzak duruyoruz biz. Anneanneniz biraz daha ilimli biriyse tekrar konusun derim. Insan uzuluyor ister istemez. En azindan tedavi olsalar boyle atak evrelerini daha az yipratici gecirebilirler. Bizimkinde mumkun degil de sizinki yanasir belkiAyy tovbe tovbe. Bizimki de böyle iste. Cok korkuyoruz biz de surekli böyle
Biz annesini uyardik. O uyardigimiz gece bizi arayip "asil siz hastasiniz uzak durun bizden " diyip kufurler etti. Bu yuzden uzak duruyoruz biz. Anneanneniz biraz daha ilimli biriyse tekrar konusun derim. Insan uzuluyor ister istemez. En azindan tedavi olsalar boyle atak evrelerini daha az yipratici gecirebilirler. Bizimkinde mumkun degil de sizinki yanasir belki
canım psikiyatriste götürülmesi lazım, hatta kabul etmiyorsa kliniğe yatırılmalı.
biz şu an tamam son halini dinleyip ürktük, hemen tedavi edilmeli dedik de... kim bilir o neler yaşıyor senelerdir.
bu psikolojiyle hayatı yaşamıyor ki.
ne yapıp edin bir hastaneye yatırmayı başarın onu.umarım bir an önce düzelir ruh sağlığı.
Anneannem benim uydurduğumu dusunuyor.
Çok ciddi Allah yardımcınız olsun kim bilir o kendi içinde neler yaşıyor benim tavsiyem iyi bir psikiyatra götürmeniz özel bir kliniğe daha çok ilgileniyorlar çünkü
ya saçma gelecek ama kanser için doktora götürmüş gibi yapıp bi psikiyatristten ilaç alsanız? hani ilaç kanser başlangıcı için falan deyip...
kullanır gibi geliyor bana.
ya iyice tilki olduk ama... kabul edebilecek yapıda bir kadın değil gibi.
üç beş gün sonra inan "yeğen beni takip ediyor" moduna girip size de cephe alır.
Kızına konduramıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?