Teyzem beni korkutuyor

Canım paranoid şizofrenlerde ,bipolarlarda bu evrede hasta olduğunu kabul etmez ..kardeşim hastaneden kaçmıştı ilk götürdüğümüzde ,çok çok zordu ,ama bu gerekli ,atak geçirirse ki bi süre sonra teda vi edilmediği için geçirebilir ..o zaman kendine veya başkasına zarar verir ...

Yatırılınca kötü olmaz canım ..inan ilaçlarını kullansın daha normal olur ..teyzen ağır hasta ...canım bak bu kesin ,hasta o yani ..kabul etmesi çok zor ama gerçek ...
Bence de öyle ama asla kabul etmez.. O yüzden bir sey diyemiyorum...

Evet muhtemelen o da yatarsa kacabilir Ya da ilaçlarını almaz daha kötü oluncaya kadar bekler Cunku cok dikkat çekmeyi seven bir insan kendine zarar verir muhtemelen

Ayy tovbe tovbe. Bizimki de böyle iste. Cok korkuyoruz biz de surekli böyle
Biz annesini uyardik. O uyardigimiz gece bizi arayip "asil siz hastasiniz uzak durun bizden " diyip kufurler etti. Bu yuzden uzak duruyoruz biz. Anneanneniz biraz daha ilimli biriyse tekrar konusun derim. Insan uzuluyor ister istemez. En azindan tedavi olsalar boyle atak evrelerini daha az yipratici gecirebilirler. Bizimkinde mumkun degil de sizinki yanasir belki

canım psikiyatriste götürülmesi lazım, hatta kabul etmiyorsa kliniğe yatırılmalı.
biz şu an tamam son halini dinleyip ürktük, hemen tedavi edilmeli dedik de... kim bilir o neler yaşıyor senelerdir.
bu psikolojiyle hayatı yaşamıyor ki.
ne yapıp edin bir hastaneye yatırmayı başarın onu. umarım bir an önce düzelir ruh sağlığı.

Anneannem benim uydurduğumu dusunuyor. Annem konuştu tekrar o zaman da teyzem annemi aradı senin benimle böyle böyle problemlerin varmıs iste beni yanlıs anladın falan diye. Kendisi çalışmadığı ve hayatında kimse olmadıgı icin ne is ne ask ne aile problemi ile yüzleşmek zorunda kaldı. Tabiri caizse para icinde yüzüyor. Su an Türkiye'de kaç kisi bir günde alışverişte 15 bin lira harcayabilir? Keyfine göre yaşıyor hep bu sekilde dışa vuruyor kendi kendini mutlu ediyor demek ki. Ama ben bunların hepsını bir soruna bağlamıyorum cunku aklı basında olan ınsan en azından anormallik oldugunu fark eder. Tecavüze uğrayan insanlar bile bir sekilde hayata tutunup tekrar normal hayatlarına geri donuyorlar sonucta. Ben kişilik bozukluğu olduguna inanıyorum. Tedavi olması gerekli kesinlikle ama iste sorun onu nasıl ikna edeceğimiz bu haftaici annem ben teyzem yemeğe gideceğiz bir öğlen. Annem de bizzat gözlemleyecek

Çok ciddi Allah yardımcınız olsun kim bilir o kendi içinde neler yaşıyor benim tavsiyem iyi bir psikiyatra götürmeniz özel bir kliniğe daha çok ilgileniyorlar çünkü

ya saçma gelecek ama kanser için doktora götürmüş gibi yapıp bi psikiyatristten ilaç alsanız? hani ilaç kanser başlangıcı için falan deyip...
kullanır gibi geliyor bana.
ya iyice tilki olduk ama... kabul edebilecek yapıda bir kadın değil gibi.
üç beş gün sonra inan "yeğen beni takip ediyor" moduna girip size de cephe alır.

Çok ciddi Allah yardımcınız olsun kim bilir o kendi içinde neler yaşıyor benim tavsiyem iyi bir psikiyatra götürmeniz özel bir kliniğe daha çok ilgileniyorlar çünkü

Kızına konduramıyordur.

Zaten anneme biraz cephe aldılar anneannemle teyzem annemle söyle nir seye karar verdik önce anneannem sonra annem kanser olmuştu ve doktorları aynı annem doktora gittiği zaman kendi doktoruna bahsedecek durumdan doktorun da kız kardesi psikiyatr cunku anneannem teyzemle geldigi zaman teyzemle ozel konuşacak doktor. Yani daha tam oturtmadık planı da oyle bir sey düşünüyoruz simdilik

Tatlım seni bugün ne giydinden hatırladım tarzını çok beğeniyordum çok ta duyarlı ve merhametlisin genç yaşta maşallah çabalarından ötürü seni kutlarım böyle gençler gördükçe mutlu oluyorum benim babamda aynı babam çok merhametlidir çok ince düşüncelidir ama bu problemleri yüzünden ne sıkıntılar çektik şimdi hepimiz evliyiz annem hala çekiyor asla tedaviyi kabul etmedi babam benim canım babam Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun selam ve dua ile

Oooww Allah yardimciniz olsun. .
Psikologa gitmiyorsa psikolog ayarlanip farkettirmeden tani konulsa. ? Oyle bi imkan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…