- 24 Nisan 2014
- 958
- 684
- 358
- Konu Sahibi redvelvetcake
Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet ıste annem de o yüzden bızım ona gidip kalmamızı istemiyor hatta bana demıstı kı ben böyle oldugunu bılsem göndermezdim senı gece korkmadın mı nasıl uyudun falan dedı zaten oncesınde teyzem dayımla yengemın arasını bozacak bır hareket yaptı bana anlattı ben de sonuclarından korkup anneme anlattım. Annem de sınırlenip teyzemi aramıştı. O zaman bayagı bir sure benımle ve annemle konuşmadı bızım üstümüze attı onlar ortalığı ayağa kaldırdı bılmem ne dıye.
anneniz sizi korkutmamak dememis olabilir, fakat her sey ortaya cıktıgına gore acık acık konusmanız ve cozum yolu aramanız gerek.
yerinizde olsam teyzem vs demeden bir psikiyatra buraya yazdıklarınızı anlatıp danısırdım. işleri bu sonucta.
buraya getirmeden birsey yapamayız diyebilirler belki ama daha cozum odaklı oneriler sunacakları da kesin.
Allah razı olsun canım...Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok zor
şu sucladıgı kankası mı?Annem de anneannemin tepkısınden cekınıyor o yuzden bıraz elımız kolumuz baglı ama durum cıddı. Arkadasıyla konusmaya karar verdık en azından teyzem onu dınler
Yok bu o degıl baska bır arkadası. En yakın arkadası dıyebılırım. Ona soyleyelim dedık. Yoksa o söylese eyvah eyvahşu sucladıgı kankası mı?
sırf o dedi diye gitmeyebilir... hatta mimarla rahat yasayabilmek icin beni tımarhaneye kapatmak istiyorlar der evden de kacar gider...
Bugun senı boyle yaratmayan Allah icin ne yaptın dıye bır söz vardı o geldi aklıma :)
Yatı tırılmasından neden korkuyorsunuz ..kardeşimin bipolar olduğunu 2ay önce öğrendik ,sizin teyzenizin farklı bir versiyonu gibi ..ve 1ay manideymiş 1ay yattı psikiyatride iyileşince çıktı ..Gercekten mi gerci ben de öyle anneme demiştim ama cidden yatırırlarsa daha kötü olur bence. Bilemedim. Yarın kesınlıkle aramayı dusunuyorum rüyamda gördum seni falan diye oradan acacağım konusunu. Bir arkadas tavsiye etmis eve doktorla gitmeyi dusunuyorum.
Yatı tırılmasından neden korkuyorsunuz ..kardeşimin bipolar olduğunu 2ay önce öğrendik ,sizin teyzenizin farklı bir versiyonu gibi ..ve 1ay manideymiş 1ay yattı psikiyatride iyileşince çıktı ..
Ayy benim de boyle bir yakin akrabam var. Is basvurusunda bulundu, kendisini kabul ettiler diye "bekar oldugumu anladilar ya beni kotu yola dusurmeye calisacaklar kesin " dedi ve reddetti isi. Bu isin patronu da antalyaliymis, yururken antalya plakali bir arac gorup "gordunuz mu takip ediyor beni, demistim ben size " falan dedi, biz tabii boyle Onun da annesi kabul etmiyor hastaligini, ustune kendisine soylesek bizi oldurur bence. Koca kadin, bulasmiyiruz biz de artik. Korkuyoruz zira.
Yatırılınca kötü olmaz canım ..inan ilaçlarını kullansın daha normal olur ..teyzen ağır hasta ...canım bak bu kesin ,hasta o yani ..kabul etmesi çok zor ama gerçek ...Tesekkur ederim kızlar tek tek. Haklısınız. Valla bugun bütün gun onun durumuna çözüm arayarak gecırdım dıyebilirim. Tıp okuyan bır arkadasımla da görüştüm hatta. Off ne bıleyım, gercekten yoruldum artık anneannem kabul etmıyor teyzem hıc kabul etmıyor, artık kendımın şizofren olduguna ınandıracaklar benı. Benim ne zorum var onu doktora götürmek ıcın bır sorunu yoksa zaten doktor sen iyisin der gönderir. Cok zor bır seymıs ınsanlarla ugrasmak.