Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
3 kutum bitmek üzere yalnız doktorum günde bir tane atmamaı söyledi yani bir kutuyu 2 haftada bitiriyorum arkadasların dediği gibi ne mide bulantısı ne yanması nede kabızlı böyle sorunlarım olmadı acıkcası hiç bi yan etkisi yok sanırım bünyeden bünyeye değişiyor..ve yüzümde artık sivilce cıkmıyor cıksada minicik iki gne yok olup gidiyor ve ben benzaym kremle kullanıyorum oda etkili olabilir 3 kutu daha kullanacakmısım doktorum öyle söyledi :nazar:

Arkadaslar bende serkis baris'a gidiyorum sivilve tedavisi icin gecen hafta bana bu ilaci verdi.vermeden once sarilik gecirip gecirmedigimi ve midemin hassas olup olmadigini sordu daha sonrada kahvaltidan sonra bol bol suyla almami soyledi yaninda da cleocin losyon verdi.bu 6.gunum ve sivilcelerim sondu yenileride cikmadi hatta adet donemimde yaklasiyor buna ragmen cikmadi.herhangi bir yan etkide yapmadi.

1,5 kutu daha kullandım yüzümde hiç sivilce namına birsey yok lekeler de ggitti o kadar mutluyum ki :nazar::nazar::nazar: o eski günlerime dönmek istemiyorum bence hap ve kremleri düzenli kullanmak gerkiyo ve süresi önemli:KK42:

gizzem cim senin sivilcelerin nasıldı acaba??? benim çenemde minik minik bikaç tane var onlara etki eder mi acaba...bu ilacı omuzumdakiler için verdi heralde diye düşünüyorum yüzüm içinde azelderm diye bi krem verdi...bu ilacın yüzümde iltihaplı sivilce yapmasından korkuyorum.....

evet bende kusmustum ondan olduğunu düşünmeden içmeye devam ettim fakat baş dönmeside başladı bu kez ama iyide geldi gibiydi yüzüme anlamadım gitti...:44:

bugün bende tetradox ve benzamcin başladım hadi hayırlısı bakalım :KK12:

benim aşırı sivilce problemim yok sadece sırtımda çok çıkar bide adet dönemlerinde yanaklarımda çıkar ama doktora gittim ilaç tedavisi yani tetradox a başlattı ama iz bırakan hiç bi sivilce çıkmıo artık minicik çıkıp sönüp gidio bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yapmadı ve bazı arkadaşlar antibiyotik zararlı demiş ama sivilce tedavileri 6 ay dan az yapılmıo ve 100 mg ztn bununda karaciğere bi zararı yokmuş ben doktoruma sordum kısacası çok memnunum bu ilaçtan:KK16:

midemi delmeden sivilcelerim azalsa diye dua ediyorum...zoretanin kullanmak istemiyorum cünkü..........:KK20::KK20::KK20::KK50::KK50::KK50::KK50:

arkadaşlar bu ilaç etki gösteriyormu gerçekten ben bunu kullandım aylarca hiç bi etkisi olmadı şimdi zoretanine başladım bütün yan etkilerine rağmen o kadar mutluyumki henüz 3.ayda olmama rağmen müthiş etki gösterdi sivilce tedavisinde son nokta zaten herkes birgün kullanacak :):) bence vakit kaybetmeden başlayın koorkulacak bişey yok hiç :)

arkadaşlar ben de bugün sivilcelerim için doktora gittim.. tetradox ve yanında isotrexin jel verdi,vücudumdaki sivilceler için de sivex losyon verdi,tetradoxu özellikle bol suyla içmemi söyledi, şikayette bulunanların yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum ama denicem inş pişman olmam..

arkadaşlar ben de bugün sivilcelerim için doktora gittim.. tetradox ve yanında isotrexin jel verdi,vücudumdaki sivilceler için de sivex losyon verdi,tetradoxu özellikle bol suyla içmemi söyledi, şikayette bulunanların yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum ama denicem inş pişman olmam..

canım dene ama hiç bi etkisini görmemiştim ben valla en sonunda zoretanine başladım başka çare yoktu ..

banada bol suyla iç dedi sebebi ne acaba merak ettim :18:

banada bol suyla iç dedi sebebi ne acaba merak ettim :18:

çünkü mideni yakabilir sakın aç karnına içme içmeden önce süt yada ayran falan içtiysen 1 saat sonra iç ilacı bide içtikten sonra hemen uyuma 1 saat sonra falan uyu ben kullanıyorum sivilcelerim geçti tek tük çıkıyolar 3. kutudayım

evet mantıklı bende bol suyla içiyorum zaten yemekten sonra tok karnıma içiyorum benimde geçti sivilce sorunum gerçekten güzel bi ilaç:KK9:

çünkü mideni yakabilir sakın aç karnına içme içmeden önce süt yada ayran falan içtiysen 1 saat sonra iç ilacı bide içtikten sonra hemen uyuma 1 saat sonra falan uyu ben kullanıyorum sivilcelerim geçti tek tük çıkıyolar 3. kutudayım

ben daha 1. kutudayım kaçıncı kutudan itibaren etkisini gösteriyo

ben 4 aydır kullanıyorum içitğimden beri sivilce çıkmıo çıksada minicik sönüp gidio ilk aydan sonra dahada etkisini görürsün zaten

Banada doktorum bu ilacı verdi ve bunun en hafif antibiyotik oldugunu söyledi. Henüz tedarik edemedim bu hafta alıp denicem. Umarım ise yarar ^^

yok ya geçmiyo lanet sivilceler 5 kutu bitti yine çıkıyoo!! diane 35 e başlıycam onu kullandığımda suratım ne güzel düzelmişti

X