- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik var gibi duruyor. Kan verin ve sağlık ocağıbdan takibe alının..Hamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?
Bende böyle bi testle öğrendim canım büyük ihtimal hamilesin :)) hayırlısı olsunHamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?
Sonuç ne çıktı acabaHamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Sonucu yazın ,korkmayın, yerleşme kanaması olabilir ,stres yapmayın ,verende Allah alanda inşallah hamilesiniz test öyle duruyorBugün hafif kanama mide bulantısı ve baş dönmesi ile gittim kan verdim bakalım hayırlısı ama çok korkuyorum
Kizlar hamileyim Allah'ım şükürler olsun. Çok küçük daha 15 günlük heyecandan araba kullanamadimSonucu yazın ,korkmayın, yerleşme kanaması olabilir ,stres yapmayın ,verende Allah alanda inşallah hamilesiniz test öyle duruyor
Hamileyim 15 günlük çok küçük dahaSonuç ne çıktı acaba
Çok mutlu oldum.tebrik ederim.rabbim analı babalı büyütsün sağlık ile kucağınıza Alin.Hamileyim 15 günlük çok küçük daha
Teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsinÇok mutlu oldum.tebrik ederim.rabbim analı babalı büyütsün sağlık ile kucağınıza Alin.Eki Görüntüle 3073253
Buda benim sonuç normalde bugün yarın adet günüm ama olmadım sol taraftaki testi bugün yaptım 10 dk da çok silik bir çizgi çıktı diğer testleri bir kaç gün önce yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisi bileÇok mutlu oldum.tebrik ederim.rabbim analı babalı büyütsün sağlık ile kucağınıza Alin.Eki Görüntüle 3073253
Hayırlı olsun, Betanız kaç çıktı testte silik algılandı ya o yüzden merak ettimHamileyim 15 günlük çok küçük daha
Yaa tebrik ederim hayırlı sağlıklı gelsin inşallah. Darısı başımıza =(Hamileyim 15 günlük çok küçük daha
Benim ki de öyle oldu emin olamadım erken gebelik testinde daha net çıkıyorBuda benim sonuç normalde bugün yarın adet günüm ama olmadım sol taraftaki testi bugün yaptım 10 dk da çok silik bir çizgi çıktı diğer testleri bir kaç gün önce yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisi bile
30.28 çıktıHayırlı olsun, Betanız kaç çıktı testte silik algılandı ya o yüzden merak ettim