• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
507
98
33
24
Hamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• InCollage_20220525_023559154.jpg
    InCollage_20220525_023559154.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 421
Hamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?
Gebelik var gibi duruyor. Kan verin ve sağlık ocağıbdan takibe alının..

Bende böyle bi testle öğrendim canım büyük ihtimal hamilesin :)) hayırlısı olsun

Bugün hafif kanama mide bulantısı ve baş dönmesi ile gittim kan verdim bakalım hayırlısı ama çok korkuyorum 🥺

Buda benim sonuç normalde bugün yarın adet günüm ama olmadım sol taraftaki testi bugün yaptım 10 dk da çok silik bir çizgi çıktı diğer testleri bir kaç gün önce yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisi bile
Benim ki de öyle oldu emin olamadım erken gebelik testinde daha net çıkıyor

Back