Testlerimm Kızlar yardimci olurmusunuz?

tebrikler. testlerin gün geçtikçe belirginleşmiş. demek ki değerin yükseliyor. madem bir düşüğün var vakit geçirmeden doktora git, inşallah kan değerin de yüksek çıkar ve bebeğini kucağına alırsın..

baktinmi hepsine çok ama çok teşekkür ederim.
çok korkuyorum o stresi yaşayamam beklemek doğru olur diye düşünüyorum.
Şükür ağrım pek yok bol bol dinleniyorum.
Diger hamileliğimden kuşkulanmadim ne kadar ağır is varsa yapmıştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim.
insan dikkat etmeli gebelik planlıyorsa ama acemiliğime denk geldi.

Sizi anlamaya calisiyorum ama olmuyo o cizgiyi gormek icin delirenler var cizgiyi goruyorsunuz yok acik mi yok koyumu ben dusuk yaptim korkuyorum diyorsaniz bana soykemeyin ben 4 dusuk yaptim cikmis iste tebrikler hamilesiniz gidin tahlillerinizi yaptirin korkuyor olsaniz bir an once yaptirirsiniz hem korkuyorum hem hergun rmtest yap cizgim koyulastimi cok özür dileyerek soyluyorum ama simariklik bu bence

Maşallah gayet güzel görüntü var orada. Rabbim Kucağımiza almayi nasip etsin.

Başlığı açacakmisin?

espri yapmıştım aslında, çok katılım olmaz ki, 7 aralık sat ı olan çok kişi olduğunu sanmam, eylül anneleri var, orada hem daha öncekiler de olduğu için tecrübelerinden faydalanmak iyi olabilir bence..

burada hergün test yapıp soran var. Allah size tez zamanda evlat nasip etsin sağlıkla.
Asla şımarıklik yapmam kendimden önce evlat isteyenlere dua ediyorum.
Kendinizi örnek vermişsiniz.
Allahin takdiri yasadiniz, dilerim bir daha yaşamazsiniz.
ben burada dertlesiyorum.

Kalbimi çok kirdiniz, iyi günler.

evet baktım. ben de çift çizgi olan testleri görünce mutlu oluyorum. pozitif sonuçları gördüğüm günler aklıma geliyor.
ben de ilk hamileliğimde dikkat etmemiştim, evde temizlik yaptım, yolluk vs. kaldırdım. sonra hamile olduğumu öğrendim ve kanamam oldu çok şükür sorun olmadı, oğluşum doğdu.
inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.

Allah bin kere razi olsun.
evlatlarına uzun ömür versin.
destek olduğun için.
Rabbim ne yazdiysa onu yaşıyoruz bende sizle dertlesiyorum.
ama kalbim kırıldı benim kötü amacım yoktu ki.

Cok sevinin deli gibi sevinin bu mucizeyi rabbim size vermis ama gitsem mi gitmesem mi acik mi koyu mu sizde gayet iyi biliyorsunuz ki o cizgi bebek yoksa kesinlikle cikmaz bu simariklik ewet dogruyu soyleyince kalbiniz kirildiysa bisiy diyemiycem oturun hmileliginiz icin cok sevinin

Ben simariklikmi yaptım? Sorarak sence

canım bence endişelenmek gayet normal, neticede hormon düştükçe rengi açılabilir testin.. bu forumlarda çoğu insanın soruları olduğu için buradalar.. şımarıklık olarak görsem sana yanıt vermezdim. gönlünü ferahlatmak istedim zira.. neticede tecrübesiz birçok insan..
o da düşük yaptığı ve bebek istediği için bu sitede muhtemelen, gebelik bölümünde güzel sonuçları okuyup olumlu sonuçları görmek istemiştir, canı sıkılmıştır, sen boşver, o da kalbini kırmak istememiştir..

Ben simariklikmi yaptım? Sorarak sence
şımarıklık değil sadece ikiniz olaya farklı yönlerden bakıyorsunuz. kendisi de aynı olayları yaşadığı için erkenden doktora gidip durumunuzu netleştirmenizi, önlem almanız gereken bir durum varsa almanızı istiyor. siz de biraz daha beklemek istiyorsunuz. ikiniz de haklısınız. kan tahlili yaptırmanız ve doktorunuzla görüşmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…