- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Tabiki biliyorum, ilk defa böyle yaptım. Herkes sorunca bende birsey var galiba sorayım dedim.Cok sevinin deli gibi sevinin bu mucizeyi rabbim size vermis ama gitsem mi gitmesem mi acik mi koyu mu sizde gayet iyi biliyorsunuz ki o cizgi bebek yoksa kesinlikle cikmaz bu simariklik ewet dogruyu soyleyince kalbiniz kirildiysa bisiy diyemiycem oturun hmileliginiz icin cok sevinin
Cok sevinin deli gibi sevinin bu mucizeyi rabbim size vermis ama gitsem mi gitmesem mi acik mi koyu mu sizde gayet iyi biliyorsunuz ki o cizgi bebek yoksa kesinlikle cikmaz bu simariklik ewet dogruyu soyleyince kalbiniz kirildiysa bisiy diyemiycem oturun hmileliginiz icin cok sevinin
benden çok daha güzel ifade etmiş arkadaş : )şımarıklık değil sadece ikiniz olaya farklı yönlerden bakıyorsunuz. kendisi de aynı olayları yaşadığı için erkenden doktora gidip durumunuzu netleştirmenizi, önlem almanız gereken bir durum varsa almanızı istiyor. siz de biraz daha beklemek istiyorsunuz. ikiniz de haklısınız. kan tahlili yaptırmanız ve doktorunuzla görüşmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum
Allah bin kere razi olsun.
evlatlarına uzun ömür versin.
destek olduğun için.
Rabbim ne yazdiysa onu yaşıyoruz bende sizle dertlesiyorum.
ama kalbim kırıldı benim kötü amacım yoktu ki.
canım bence endişelenmek gayet normal, neticede hormon düştükçe rengi açılabilir testin.. bu forumlarda çoğu insanın soruları olduğu için buradalar.. şımarıklık olarak görsem sana yanıt vermezdim. gönlünü ferahlatmak istedim zira.. neticede tecrübesiz birçok insan..
o da düşük yaptığı ve bebek istediği için bu sitede muhtemelen, gebelik bölümünde güzel sonuçları okuyup olumlu sonuçları görmek istemiştir, canı sıkılmıştır, sen boşver, o da kalbini kırmak istememiştir..
Allah sizden de razı olsun. çok sağolun. inşallah sizin bebeğiniz de sağlıkla dünyaya gelir
aynı endişeleri zamanında yaşadığım için bu durumdaki bayanlara destek olmanın moral verdiğini düşünyorum.
Inan bende herkese moral vermeye çalışıyorum yanında oluyorum.
Bakabilirsin geçmişe, sizinle konuşmak çok hoşuma gidiyor. Neyse biz konumuza dönelim.
Sohbet basligi açalım iSteyen gelsin dertlesir, guleriz ne dersin.
Çok iyi kalplisin keşke çok tecrübeli olsam herkese yardım etsem bende.Allah sizden de razı olsun. çok sağolun. inşallah sizin bebeğiniz de sağlıkla dünyaya gelir
aynı endişeleri zamanında yaşadığım için bu durumdaki bayanlara destek olmanın moral verdiğini düşünyorum.
Inan bende herkese moral vermeye çalışıyorum yanında oluyorum.
Bakabilirsin geçmişe, sizinle konuşmak çok hoşuma gidiyor. Neyse biz konumuza dönelim.
Sohbet basligi açalım iSteyen gelsin dertlesir, guleriz ne dersin.
tamamdır olur canım sen mi açıyorsun ben mi açayım? ne olsun başlık?
Evet aynen bu düşünc edeyim tecrübeli ve bu durumu yaşamış olandan destek alıp ıyimi kotumu öğrenmek, paylaşmak.bence herkes burada düşüncesini paylaşıyor. birçok forum yok mu zaten bu şekilde. tecrübe yaşayanlardan, aynı durumda olanlardan fikir almak, düşüncelerini paylaşmak..... forum zaten gebelik annelik ve kadına dair birçok konu üzerine. ben genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın. insan kimseyle paylaşamıyor bazen yazarak paylaşıyor. bazen hiç tanımadıklarıyla moral oluyor. bir umut diyelim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin diyorum.
evet evin kraliçesiyim. hamilelik yok, düşünmüyorum Allahım iki oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin2 oğlunuz mu var? çok güzel, evin kraliçesi oluyorsunuz bu durumda : )))
hamilelik var mı sizin?
sağol. bak yavaş yavaş tecrübelerin başlıyor. ben de bebek isteyen tüm bayanlara dua ediyorum.Çok iyi kalplisin keşke çok tecrübeli olsam herkese yardım etsem bende.
Bende dua ediyorum onlara elimden bu geliyor sadece
evet evin kraliçesiyim. hamilelik yok, düşünmüyorum Allahım iki oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
Amin iyi ki yazdın çok iyi geldi.sağol. bak yavaş yavaş tecrübelerin başlıyor. ben de bebek isteyen tüm bayanlara dua ediyorum.
bence herkes burada düşüncesini paylaşıyor. birçok forum yok mu zaten bu şekilde. tecrübe yaşayanlardan, aynı durumda olanlardan fikir almak, düşüncelerini paylaşmak..... forum zaten gebelik annelik ve kadına dair birçok konu üzerine. ben genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın. insan kimseyle paylaşamıyor bazen yazarak paylaşıyor. bazen hiç tanımadıklarıyla moral oluyor. bir umut diyelim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin diyorum.
sağol. bak yavaş yavaş tecrübelerin başlıyor. ben de bebek isteyen tüm bayanlara dua ediyorum.
ewet bıraz sert olmus sanırım ama nıye bu kadar kızdım soyleyeyım sıze ben 3. hamılelıgımde öğrendım hemen kan testlerı yapıldı ve butun hormonlarım alllak bullak olmus tıroıt 7 ye cıkmıs seker cıkmıs falan oysa normalde hıocbır metabolık problemı olmayan gayet saglıklı bır bayanım pko harıcınde ama ne hıkmetse gebe olunca butun degerlerım degısıyor ayrıca trombofolıden cok dusuk yapan arkadasım oldu bunlar cok onemlı hele bır dusugunuz varsa mutlaka bı yerde bısey olmustur da dusmustur bu acıdan bakarsak burda testlerın koyuluguna bakacagınıza kan verın ılk basta ıkı gunde bır keseyı gorene kadar cunku benım son gebelıgımde ılk pozıtıf cıktı sonra degerlerım yukselmedı aynı sızın gıbı ınce cızgım vardı ama ben bır kere yaptım cızgıyı gorunce dırek kan testı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmemıstı acı sonu yasadım meger degerım gunune gore dusukmus ve progestan kullanmam gerekıyormus ıste ben bu yuzden bunlara takılma gıt testlerını yaptır korkuyorsan lutfen kırılmaTabiki biliyorum, ilk defa böyle yaptım. Herkes sorunca bende birsey var galiba sorayım dedim.
Ayrıca gerçege değil üslup tarzına kırıldım. Neyse.
Bu benim fikrim.
Herşey gönlünuzce olsun.
ewet bıraz sert olmus sanırım ama nıye bu kadar kızdım soyleyeyım sıze ben 3. hamılelıgımde öğrendım hemen kan testlerı yapıldı ve butun hormonlarım alllak bullak olmus tıroıt 7 ye cıkmıs seker cıkmıs falan oysa normalde hıocbır metabolık problemı olmayan gayet saglıklı bır bayanım pko harıcınde ama ne hıkmetse gebe olunca butun degerlerım degısıyor ayrıca trombofolıden cok dusuk yapan arkadasım oldu bunlar cok onemlı hele bır dusugunuz varsa mutlaka bı yerde bısey olmustur da dusmustur bu acıdan bakarsak burda testlerın koyuluguna bakacagınıza kan verın ılk basta ıkı gunde bır keseyı gorene kadar cunku benım son gebelıgımde ılk pozıtıf cıktı sonra degerlerım yukselmedı aynı sızın gıbı ınce cızgım vardı ama ben bır kere yaptım cızgıyı gorunce dırek kan testı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmemıstı acı sonu yasadım meger degerım gunune gore dusukmus ve progestan kullanmam gerekıyormus ıste ben bu yuzden bunlara takılma gıt testlerını yaptır korkuyorsan lutfen kırılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?