• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimm Kızlar yardimci olurmusunuz?

süperrrrr ve maşallahhhh :)
ben bişey sormak istiyorum. bazen forumda idrar testi için çubuğa yarım saat ve bir saat sonra bakın belirginleşiyor diyorlar. acaba bu belirginleşmek çubuk kuruduğu için alt tabakanın ortaya çıkmasından kaynaklanıyo olabilir mi. çünkü neden yarım saat beklensin ? hamile ise kişi hemen çıkmaz mı ben merak ettiğim için soruyorum :) kimse yalnış anlamasın
İlk on dk içinde çıkan sonuç geçerli canım. Sonradan buharlaşma yapışma falan olup ikinci çizgi çıkabiliyor. Ben bu durumu yaşamıştım. Yarım saat sonra pozitif olmuştu ama sonra regl olmuştum

ben yaptım evet 31 aralık, 2 ocak ve dün gece yaptım. açıkçası 31 ocaktakini meraktan yaptım :) 2 ocak bat tarihim diye hesapladım iki gün önceden belli olur diye düşünerekten meraktan yapmıştım. dün gece yaptım ama silik çıktı yaklaşık 15 dakika sonrası. bende durum bu :)
15 dakika da umut verici bence teste devam et canım. İnşallah sen de aramıza katılırsın :)

Ayyy ne güzel şeyler söylüyorsun bana sen ağzından bal damlıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Pazartesi git bence de canım doktora keseyi görürsünüz o zaman diye tahmin ediyorum. Koyulaşma süper. Benim birkaç gün koyulaşmamıştı. Sonra tam adet günümde koyulaştı iyice. Seninki süper görünüyor :) allahım içine sindirsin inşallah.... :)
asıl güzel konuşan sensin, nasıl mutlu ettin beni nasıl Rabbim de seni çok mutlu etsin.
Allah'ıma emanetiz zaten o diledikten sonra herşey yolunda gider.

2 test daha var elimde yarın birini hafta sonu da birini yapacağım dayanamıyorum :KK45:

eşim kızıyor yapma artık diye :KK12:

15 dakika da umut verici bence teste devam et canım. İnşallah sen de aramıza katılırsın :)
haklısınız. forumda öyle okuyunca genelde yarım saat bekleyin bir saat bekleyen diye söyleniyo. söyledikleriniz mantıklı.
aminnnnn diyorum :) Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin gönlüne göre versin. Gerçekten başa gelince insan daha iyi anlıyo. Allah sınamasın çocukla. sabır işte...

asıl güzel konuşan sensin, nasıl mutlu ettin beni nasıl Rabbim de seni çok mutlu etsin.
Allah'ıma emanetiz zaten o diledikten sonra herşey yolunda gider.

2 test daha var elimde yarın birini hafta sonu da birini yapacağım dayanamıyorum :KK45:

eşim kızıyor yapma artık diye :KK12:
Aaaaayyy yap şekerim yap o ikinci çizgiyi tekrar tekrar görmek istiyor insan. Özellikle de önceki aylarda hüsran yaşadıysa. Bir mucize gerçekleşiyor keyfini çıkar. Ben de bir hafta boyunca yapmıştım her gün :) sonra bebek isteyen arkadaşım var bir tane. Dedim ki kalan testleri ona vereyim bari. Boşa harcamayım o kullansın dedim. :)

ben yaptım evet 31 aralık, 2 ocak ve dün gece yaptım. açıkçası 31 ocaktakini meraktan yaptım :) 2 ocak bat tarihim diye hesapladım iki gün önceden belli olur diye düşünerekten meraktan yapmıştım. dün gece yaptım ama silik çıktı yaklaşık 15 dakika sonrası. bende durum bu :)
çizgi pembemiydi?

foto ekleme imkanın varmı canım?

Aaaaayyy yap şekerim yap o ikinci çizgiyi tekrar tekrar görmek istiyor insan. Özellikle de önceki aylarda hüsran yaşadıysa. Bir mucize gerçekleşiyor keyfini çıkar. Ben de bir hafta boyunca yapmıştım her gün :) sonra bebek isteyen arkadaşım var bir tane. Dedim ki kalan testleri ona vereyim bari. Boşa harcamayım o kullansın dedim. :)
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi o yüzden hemen kana gidip strese girmek istemiyorum değer yükselecekmi diye.
ver tabi dua alırsın bol bol, ne güzel düşünmüşsün.
hatta ne oldu bak eczaneye gittim test istedim 3 tane kız şaşırdı.
dedim silik çıktı oda dediki yoktur o zaman dedi.
çok üzüldüm.
eve gelene kadar içim içimi yedi şüphe düşürdü içime.
yaptım böyle çıktı nasıl gözlerim doldu anlatamam hemen eşimi aradım.

insanın umudunu nasıl kırıyorlar dedim içimden.

Yaaa eczane kalfası ama gebelik testlerinden anlamıyor. Gerizekalı kız. Böyle birşey olamaz. Ben olsam kızı şikayet edebilirsim yani. Ne hakkı var seni üzmeye... Çizgi silik te olsa varsa eğer hamileliği gösterir. Zamanla silikleşip yok olursa kimyasalı gösterir ama ikinci çizgi var ve sana hamile değilsindir diyorsa birşeyden anlamıyordur o. Eğitim almalı.... :)

Yaaa eczane kalfası ama gebelik testlerinden anlamıyor. Gerizekalı kız. Böyle birşey olamaz. Ben olsam kızı şikayet edebilirsim yani. Ne hakkı var seni üzmeye... Çizgi silik te olsa varsa eğer hamileliği gösterir. Zamanla silikleşip yok olursa kimyasalı gösterir ama ikinci çizgi var ve sana hamile değilsindir diyorsa birşeyden anlamıyordur o. Eğitim almalı.... :)

herşey kesinleşsin gidip saçını başını yolayım o zillinin :KK11:

bir bakışım vardı kıza sorma :KK20:

cidden ya koyuyorlar oraya zevzekleri al sana cahil konuşma.

insan kadın dayanışması ile düşünüp empati yapar tam yolmalık :rolleyes:

herşey kesinleşsin gidip saçını başını yolayım o zillinin :KK11:

bir bakışım vardı kıza sorma :KK20:

cidden ya koyuyorlar oraya zevzekleri al sana cahil konuşma.

insan kadın dayanışması ile düşünüp empati yapar tam yolmalık :rolleyes:
Beraber gidelim yolmaya onu kız :)

Canımbence hamilesin gec döllenmedir yada erken yaptıgın için cok sîlik cıkms olabilir görümcemnde böyleydi cok silikti gec döllenmeyms ve suan hamile senin içinde hayırlı olsun bizede dua et :)

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi o yüzden hemen kana gidip strese girmek istemiyorum değer yükselecekmi diye.
ver tabi dua alırsın bol bol, ne güzel düşünmüşsün.
hatta ne oldu bak eczaneye gittim test istedim 3 tane kız şaşırdı.
dedim silik çıktı oda dediki yoktur o zaman dedi.
çok üzüldüm.
eve gelene kadar içim içimi yedi şüphe düşürdü içime.
yaptım böyle çıktı nasıl gözlerim doldu anlatamam hemen eşimi aradım.

insanın umudunu nasıl kırıyorlar dedim içimden.

valla eğer yoksa hiç çizgi çıkmıyor, insan oradan anlıyor zaten çift çıkmasının farklı olduğunu.. güya eczanede çalışıyor, internette her sitede yazıyor çok silik çıksa dahi pozitiftir diye

o silik çizgiden ben de bugün gördüm : )) hayırlı olsun : ) 2 gün sonra tekrar yapacağım test, yurtdışında yaşıyorum tam koyulaşsın sonra gideceğim doktora

valla eğer yoksa hiç çizgi çıkmıyor, insan oradan anlıyor zaten çift çıkmasının farklı olduğunu.. güya eczanede çalışıyor, internette her sitede yazıyor çok silik çıksa dahi pozitiftir diye

seni de tebrik ederim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

ya sabah test yaptım dünkünden daha açık geldi bana yoksa bana mı oyle geliyor. canım sıkıldı

canım iyice belli olmuş..teste devam..gittikçe belli oluyor..seninde kucağın bebeklerle dolsun..:KK46::KK46::KK46:

Allah razı olsun canım bugün yine test yaptım dahamı açık geldi ne, moralim bozuldu.

Canımbence hamilesin gec döllenmedir yada erken yaptıgın için cok sîlik cıkms olabilir görümcemnde böyleydi cok silikti gec döllenmeyms ve suan hamile senin içinde hayırlı olsun bizede dua et :)

sağol canım benim, ne demek etmezmiyim Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin Amin.

hepsini okumadim ama 10 dkya kadar ciktiysa bu cizgi hamilesin demektir.
10 dkdan sonra beliren cizgilere itibar etmemek gerek.

Back