• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimm Kızlar yardimci olurmusunuz?

hepsini okumadim ama 10 dkya kadar ciktiysa bu cizgi hamilesin demektir.
10 dkdan sonra beliren cizgilere itibar etmemek gerek.

yok 5 dakika içinde çıktı ama dün yaptığım testle sanki bugün arasında fark var yada banamı öyle geliyor canım çok sıkıldı

dunku idrar daha mi yogundu? sabah ilk idrar daha koyu cikar.
yok baktım şimdi aynı şükür ama endişe ediyorum acaba bugünkü test dahamı açık renk diye.
niye böyle oluyor, ben ilaçta kullanıyorum o bile etkiliyor idrarırımı sanırım sabah 2 test daha yaptım ikinci daha da net.
böyle şeyler olabiliyormu?

seni de tebrik ederim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

ya sabah test yaptım dünkünden daha açık geldi bana yoksa bana mı oyle geliyor. canım sıkıldı

çok teşekkürler, sanmıyorum size öyle gelmiştir, bence kan tahlili yaptırın içiniz rahat etsin, trde olsam yaptırırdım ydışında çok zor oluyor

benim de 7 aralıktı aynı gidiyoruz : )
Acikcasi pazartesi ye kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü korkuyorum. Ilk hamileligim düşükle sonuçlandı. Değerim yukselecekmi diye çok tedirgin oldum. Pazartesi belki ultrasonda bile öyle gözükür.

Bugün adet olmam gereken gün test yaptım yine. Gayet belli ama neden kırmızı değil.
Senin ki nasıl? Çok evham yaptım.

Eklentiler

• 20150107_091347.jpg
    20150107_091347.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 93
Acikcasi pazartesi ye kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü korkuyorum. Ilk hamileligim düşükle sonuçlandı. Değerim yukselecekmi diye çok tedirgin oldum. Pazartesi belki ultrasonda bile öyle gözükür.

Bugün adet olmam gereken gün test yaptım yine. Gayet belli ama neden kırmızı değil.
Senin ki nasıl? Çok evham yaptım.

benim döngüm 28 bazen 30 gün. yani ya 3 ocakta ya da 5 ocakta olmam gerekiyordu..6 sında test yaptım dün, pozitif çıktı. bugün test yapmadım yarın yapacağım..doktora 2 hafta sonra gideceğim kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum. 2 hafta sonra kesedir kalptir kan tahlilidir hepsi tek seferde olsun: ) ikinci olunca daha rahat oluyor insan sanırım, bir de şimdi yurtdışında yaşıyorum ben, o yüzden burada doktorlara pek itimadım da yok, inşallah güzel bir hamilelik geçiririm bakalım.
birincide türkiyedeydik, üstüne görme oldu, sonra da kanamalar düşük riski vs oldu, progestan alıp yattım 4 hafta.. ona rağmen değerlerim yükseldi mi diye bakmadılar.. lütfen sen de müsterih ol, dua et, Rabbim dünyaya gelecekse getirir, gelmeyecekse de sen amuda da kalksan düşer demişti doktorum.. için rahat olsun ki bebişin de rahat olsun : )

benim döngüm 28 bazen 30 gün. yani ya 3 ocakta ya da 5 ocakta olmam gerekiyordu..6 sında test yaptım dün, pozitif çıktı. bugün test yapmadım yarın yapacağım..doktora 2 hafta sonra gideceğim kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum. 2 hafta sonra kesedir kalptir kan tahlilidir hepsi tek seferde olsun: ) ikinci olunca daha rahat oluyor insan sanırım, bir de şimdi yurtdışında yaşıyorum ben, o yüzden burada doktorlara pek itimadım da yok, inşallah güzel bir hamilelik geçiririm bakalım.
birincide türkiyedeydik, üstüne görme oldu, sonra da kanamalar düşük riski vs oldu, progestan alıp yattım 4 hafta.. ona rağmen değerlerim yükseldi mi diye bakmadılar.. lütfen sen de müsterih ol, dua et, Rabbim dünyaya gelecekse getirir, gelmeyecekse de sen amuda da kalksan düşer demişti doktorum.. için rahat olsun ki bebişin de rahat olsun : )

Çok teşekkür ederim haklısin. Evet dunyaya gelecekse hiçbirşey etki etmez. Dilerim bizimle olur evlatlari mız. Çok istiyorum bunu herseyden çok.

Çok teşekkür ederim haklısin. Evet dunyaya gelecekse hiçbirşey etki etmez. Dilerim bizimle olur evlatlari mız. Çok istiyorum bunu herseyden çok.
çok haklısın eminim çok zordur düşük yaşamak.. ben de hamileliğimi öyle tuhaf bi şekilde öğrenmiştim ki,testte pozitif çıktığını dahi tam anlayamadım, hem kanamam var hem pozitif test düşünsene : ) doktor üstüne görme olmuşsun dedi ama kese arkasında kanama var dedi, progestan verdi, kanama devam etti. leke leke olduktan sonra korkma düşükse pıhtılar gelir dedi, bir gece uyandım wcye gittim ki kırmızı kan, parçalar bile düştü, kesin düştü dedim hastaneye gittik, serum takıldı, düştü heralde dedim, ama düşmedi. doktor sabah gelince baktı yolk oluşmuş dedi, sonra yine damla damla kanama devam etti taa 14.haftaya kadar.. çokşükür sağlıkla aldık kucağımıza oğlumuzu.. sen de alırsın inşallah, veren O, alan O... sadece ondan dilemek lazım..

çok haklısın eminim çok zordur düşük yaşamak.. ben de hamileliğimi öyle tuhaf bi şekilde öğrenmiştim ki,testte pozitif çıktığını dahi tam anlayamadım, hem kanamam var hem pozitif test düşünsene : ) doktor üstüne görme olmuşsun dedi ama kese arkasında kanama var dedi, progestan verdi, kanama devam etti. leke leke olduktan sonra korkma düşükse pıhtılar gelir dedi, bir gece uyandım wcye gittim ki kırmızı kan, parçalar bile düştü, kesin düştü dedim hastaneye gittik, serum takıldı, düştü heralde dedim, ama düşmedi. doktor sabah gelince baktı yolk oluşmuş dedi, sonra yine damla damla kanama devam etti taa 14.haftaya kadar.. çokşükür sağlıkla aldık kucağımıza oğlumuzu.. sen de alırsın inşallah, veren O, alan O... sadece ondan dilemek lazım..

Rabbim uzun ömür versin evladına.
Ne umut verici bir hikaye. Tevekkül etmeli beklemeli.
Bu nedenle pazartesi günü gitmem daha iyi olur diye düşünüyorum.

Senin testin Nerede ayrıca o başlığı açalım?

Rabbim uzun ömür versin evladına.
Ne umut verici bir hikaye. Tevekkül etmeli beklemeli.
Bu nedenle pazartesi günü gitmem daha iyi olur diye düşünüyorum.

Senin testin Nerede ayrıca o başlığı açalım?

koyayım testimi, hayalet gibi bak: ) onu görünce anlarsın gayet hamile olduğunu : ))) bi dk yüklüyorum

evet eşimle karar aldık eğer olursa direk ultrasonda görmek istiyoruz o zamana kadar görulurmuki

her bebekte farkediyor ben 4.haftada keseyi görmüştüm, ama çoğunluk 5 6 da görüyor, kalp atışları da alttan bakılırsa daha erken görülüyor, üstten bakılırsa 7. haftayı buluyor.. ben de kısmetse yarın bir kan tahlili daha yapayım, sonra 20 ocakta gideceğim doktora, 2 hafta sonra yani..

Back