• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimm Kızlar yardimci olurmusunuz?

çok haklısın, ben neden bekleme gereği duydum bilmiyorum bir tuhaf oldum.
ebe falan bekle dedi, ben troid ve demir hapı kullanıyorum düzenli olarak.
düşüğüm de hamile olduğumu bilmiyordum bir sürü bitki çayı, ağır ev işleri spor hepsini yapmışım bilmeden.
acemiliğim buna yol açtı belki de, Rabbim neyi verse onu yaşıyoruz ama tedbir de bizden haklısın.
en erken cuma gidebilirim bir arayayım doktoru.
bak endişelendim şimdi.

Allah senin de gönlüne göre versin dilerim tez zaman da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Endiselenme stres de yapma ama tedbiri elden hic birakma Allah sag salim kucagina versin

çok haklısın, ben neden bekleme gereği duydum bilmiyorum bir tuhaf oldum.
ebe falan bekle dedi, ben troid ve demir hapı kullanıyorum düzenli olarak.
düşüğüm de hamile olduğumu bilmiyordum bir sürü bitki çayı, ağır ev işleri spor hepsini yapmışım bilmeden.
acemiliğim buna yol açtı belki de, Rabbim neyi verse onu yaşıyoruz ama tedbir de bizden haklısın.
en erken cuma gidebilirim bir arayayım doktoru.
bak endişelendim şimdi.

Allah senin de gönlüne göre versin dilerim tez zaman da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Bizim sikintimiz cok fazla hamile kalmaya korkuyorum artik ama subatta yeniden deneyecegim insallh olursa dusmesin diye elimden geleni yapicam gerisi rabbimize kalmis tabi

Endiselenme stres de yapma ama tedbiri elden hic birakma Allah sag salim kucagina versin

Amin dilerim senin de tez zaman da kucağın bebeğinle sağlıkla doğar dua edeceğim sana.
Yüce Mevlam nasip etmişse olur, alan da o veren de...

Bizim sikintimiz cok fazla hamile kalmaya korkuyorum artik ama subatta yeniden deneyecegim insallh olursa dusmesin diye elimden geleni yapicam gerisi rabbimize kalmis tabi

yap tabi, Allah nasip ederse olur neden olmasın. Doğacak bebeğe engel mi var :)
insanın kaybı bir de olsa bin de olsa hep aynı endişeyi taşıyor.
dileyen herkese bu mutluluğu nasip etsin Allah'ım.

senin güzel haberlerini bekliyorum.

Artık testlere hiç güvenim kalmadı pozitifti 2 gün sonra silik ve bugunde adet oldum sonuç gene hüsran

Amin dilerim senin de tez zaman da kucağın bebeğinle sağlıkla doğar dua edeceğim sana.
Yüce Mevlam nasip etmişse olur, alan da o veren de...

yap tabi, Allah nasip ederse olur neden olmasın. Doğacak bebeğe engel mi var :)
insanın kaybı bir de olsa bin de olsa hep aynı endişeyi taşıyor.
dileyen herkese bu mutluluğu nasip etsin Allah'ım.

senin güzel haberlerini bekliyorum.
amin inşallah şubatta olucak nasipse düşmeyecek inşallah

Back