- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Ben görüyorum canım varBurda bir şey gören var mı kızlar
Kuzum hoşgeldin ama Biraz daha net çekme imkanın var mi testler biraz bulanık görünüyorSelam kizlar benim adetime 3 gün kaldi yani sali falan olmasi lazim ayin 13 de yumurtlamayd, normal gebelik testi yaptim
Eşler görmez öyle silik çizgi. Onlara şak diye kopkoyu çizgi göstermen lazım.Aaa gerçekten miiii evet erken gebelik testi dün yaptım adetim yarın yada diğer gün olması lazım bende gördüğümü çok idda ettim ama eşim bi şey görmüyorum diyince yok heralde dedim
testlerimiz gelecegimizden parlakBu de benim bugün ki testim kızlar
Eşler görmez öyle silik çizgi. Onlara şak diye kopkoyu çizgi göstermen lazım.Silikleri biz görürüz ben de gördüm bu arada.
Bekleyip görcez artık canım bugün yarın olmam gerekiyor bakalım senin ne kadar var adetineBen görüyorum canım var
İkinci fotoğrafta aynı testte ait bir bakar mısın kuzumtestlerimiz gelecegimizden parlak
11 Nisan yumurtladım kuzum Mayıs 6 da batBekleyip görcez artık canım bugün yarın olmam gerekiyor bakalım senin ne kadar var adetine
ikisinede baktim canim goremedim ve cok uzun sure bakinca gozlerim pes ediyo artik gormeye basliyo o yuzden cok dikkatli bakmamaya calisiyorumİkinci fotoğrafta aynı testte ait bir bakar mısın kuzum
6 Mayıs kuzum ama 11 nisan yumurtlama oldu o yüzden yapıyorumikisinede baktim canim goremedim ve cok uzun sure bakinca gozlerim pes ediyo artik gormeye basliyo o yuzden cok dikkatli bakmamaya calisiyorumkac gun varki adetine
o zaman olsa cikardi diye biliyorum ben yumurtlamami bilmedigim icin suanda kafayi yiyorum 3 gun gecince test yaptim negatif cikiyo 4 gun oldu hala olmadm gec mi yumurtladim yoksa olmicakmi bilmiyorum olsa cikardi 3 gun gecikmeyle diye dusunuyorummm6 Mayıs kuzum ama 11 nisan yumurtlama oldu o yüzden yapıyorum
Daha çok varmış bi şey sorcam bide bu yumurtlama günün 11 nisan ya olsaydı şimdiye kadar çıkması mı lazım yoksa adetin geçmesini beklemek gerekiyor mu hala canım11 Nisan yumurtladım kuzum Mayıs 6 da bat
canim kusura bakma olsa cikardi yazmisim sasirdim 6 mayis oldugunu gormrdjm 6 mayisa daha cok var6 Mayıs kuzum ama 11 nisan yumurtlama oldu o yüzden yapıyorum
Yumurtlamadan 14 gün sonra testte görmek mümkün diye biliyorum birde kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor o yüzden canım 8 düşüğüm oldu tedbir almam gerekiyor iğne açısındancanim kusura bakma olsa cikardi yazmisim sasirdim 6 mayis oldugunu gormrdjm 6 mayisa daha cok varcok erken yapmissin
en azindan gununun gelmesini bekle insallah benimde vardirda testte gozukmuyodurYumurtlamadan 14 gün sonra testte görmek mümkün diye biliyorum birde kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor o yüzden canım 8 düşüğüm oldu tedbir almam gerekiyor iğne açısından
Kac gün kaldi bata canimBu de benim bugün ki testim kızlar
Bide bebiş varsa eğer testte böyle hayalet çıkması normal mi adetime 3 kala yaptım 2 gün önceBen görüyorum canım var
Hosbulduk canim benim , yok zaten cnm adet sancimda basladi sayilir. Hayirlisi olsun artikKuzum hoşgeldin ama Biraz daha net çekme imkanın var mi testler biraz bulanık görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?