- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Canım selam hayırlı olsun :). Hemen mi çıktı çizgiler yoksa bekledikten sonra da çıkan var mu ?Benşm mesela erken gebelik testinde çıkmadı hiç bu ay normal testle yaptım vardı böyle devam etti adetime 4.5 gün vardı
Çok silik sanki canım fotoğraflarda çok net gözükmüyorSelam Kızlar görebiliyor musunuz ben görüyorum elindekinde sizde görebildiniz mi
İlk yaptıklarım 5 dk falandı canım sonradan yaptıklarım hepsi anında belirdi en son cuma günü yaptım oda buCanım selam hayırlı olsun :). Hemen mi çıktı çizgiler yoksa bekledikten sonra da çıkan var mu ?
Ayy hadi gözün Aydın canım benim günün kaç gün geçtiEki Görüntüle 2625737
Bu da benim yaptigim 5. testimKan sonucum cikmadigi icin (ya da kaybettikleri icin) sadece bu testlerle biliyorum
Çok ney hatırlıyorsun canım tekrar bu arada ne kadar süredir istiyorsunİlk yaptıklarım 5 dk falandı canım sonradan yaptıklarım hepsi anında belirdi en son cuma günü yaptım oda bu
Anlamadım canım bak benim ilk testim aşırı aşırı silik hiç gözükmüyor gibi birşey bi ben görüyordum resmen herkes yok demişti bana kan vermiştim sonucum 5.1 çıkmıstı çok yeni olduğu için herhaldeÇok ney hatırlıyorsun canım tekrar bu arada ne kadar süredir istiyorsun
Bak üstteki testte nerdeyse hiç yoktuÇok ney hatırlıyorsun canım tekrar bu arada ne kadar süredir istiyorsun
Benimde süt hormonum yüksekti ilaç kullanıyorum bence test yaptırmalısın canımMerhaba ben 7 aylık evliyim evliliğimin 2.ayında adetim gecikmişti doktora gittim ultrasyonda gebelik yoktu kan ve idrar testi yaptırdım prolaktinim (süt hormonu) yüksek çıktı doktor bna adet sökğcü verdi adet oldum 3 gün sonra bana hormonun yüksekse çocuk olmaz dedi virüsden dolayı gidemedim hasteneye düzene tekrar girdim benim adetim 4 gün gecikti acaba hamilemiyim bel ve sırt ağrılarım var karnımda hafif ağrımda var göğüslerimde şiş test yapsam yine negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum
Yazamamışım kusura bakma :)Anlamadım canım bak benim ilk testim aşırı aşırı silik hiç gözükmüyor gibi birşey bi ben görüyordum resmen herkes yok demişti bana kan vermiştim sonucum 5.1 çıkmıstı çok yeni olduğu için herhalde
valla canım benim 6 yaşında oğlum var oğlum olana kadar 3 tane düşük yaptım oğlumdan sonra hiç istemedim geçen sene hamile kaldım 7 haftada düşük yaptım 4 ay oldu şimdi tekrar hamile kaldım hiç haberim yok yani süpriz olduYazamamışım kusura bakma :)
Ne kadar süredir bebek istiyorsun kaçıncı denemende oldu onu merak ettim benim 7. Ay
Hayırlısı canım o zaman umarım sağlıcakla kavuşursunvalla canım benim 6 yaşında oğlum var oğlum olana kadar 3 tane düşük yaptım oğlumdan sonra hiç istemedim geçen sene hamile kaldım 7 haftada düşük yaptım 4 ay oldu şimdi tekrar hamile kaldım hiç haberim yok yani süpriz oldu
İnşallah canım çok sağolHayırlısı canım o zaman umarım sağlıcakla kavuşursun
benimki 5 cm. Ilac eritmedi benimkini bekarken 4 cm di simdi 5 cm olduBende de var kist kaç cm acaba canım doktor ilaç verdi bana benim 4,5
Vardır büyük ihtimalle bu kadar koyu çıkmazdı olmasaydıKızlar ovalasyon testiyle gebe olduğunu anlayan varmı benim idrar testlerim Şili’yle olsa pozitif bugün bide ovalasyon testi yaptım baya koyu çıktı acaba ovalasyon testiylede gebelik öğreniliyorum adetim 1 gün gecikti bu arada
Ne kadar süredir uğraşıyorsun gebelik için canım bu kist olayı ciddi sıkıntı sanırım ben ciddiye almıyordum ama kistten dolayı sıkıntı yaşayan baya kişi varbenimki 5 cm. Ilac eritmedi benimkini bekarken 4 cm di simdi 5 cm oldu
9 aylik evliyim 4 aydir deniyorum doktor net olarak bisey demedi 4 ay icinde olmazsa kontrole gel demisti ama gidemiyorum suanda. bazi kistler engel olabiliyo dedi. kendiliginden olursa daha iyi olur dogumda aliriz kisti ama kendiliginden olmazsa tekrar bakacaz demisti. yani ondanmi olmuyo yoksa baska biseydenmi bilmiyorum net bi bilgi yok simdilikNe kadar süredir uğraşıyorsun gebelik için canım bu kist olayı ciddi sıkıntı sanırım ben ciddiye almıyordum ama kistten dolayı sıkıntı yaşayan baya kişi var
Kist hormonları tetikliyor tsh prolaktin yüksek cıktı onları dengelemek için ilaç verdi ve kist içinde hap verdi sadece bu hafta regliyken kontrole gidicem bakalım9 aylik evliyim 4 aydir deniyorum doktor net olarak bisey demedi 4 ay icinde olmazsa kontrole gel demisti ama gidemiyorum suanda. bazi kistler engel olabiliyo dedi. kendiliginden olursa daha iyi olur dogumda aliriz kisti ama kendiliginden olmazsa tekrar bakacaz demisti. yani ondanmi olmuyo yoksa baska biseydenmi bilmiyorum net bi bilgi yok simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?