• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testi

Canım benim böyleydi test ben ilkte doktora gitmedim bugün öğrendim sancılı parçalar atmaya başladım çünkü doktora gittik durumu anlattım kimyasal yada dıl gebelik olabilir dedi direk beta istedi direk 0 lanmış dedi kimyasal geçirmişsiniz dedi geçen hafta yapmıştım ben bu testi 2 kere yaptım ama silik çıkınca dedim yalancı çıkardı herhalde bi kere daha oldu çünkü böyle umursamadım ilk değerim kaçtı bilmiyorum yani :(
Bu testi yaptığınızda gebelik belirtileriniz var mıydı peki? Kasıklarda tatlı bi ağrı ara ara sadece

Mrb Arkadaşlar öğlen erken gebelik testi yaptım beklenen adet günümde ama ilk idrarla yapmadım ilk 2 3 dk bekledim bişey göremeyince testi bırakıp evden çıktım çok beklemedim bi kaç saat sonra döndüm test bu şekildeydi acaba kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
Marka nedir

Bende gebeyim ama büyük ihtimalle kimyasal yarın tekrar kan vereceğim kaç gündür çöküşteyim
Canım benim böyleydi test ben ilkte doktora gitmedim bugün öğrendim sancılı parçalar atmaya başladım çünkü doktora gittik durumu anlattım kimyasal yada dıl gebelik olabilir dedi direk beta istedi direk 0 lanmış dedi kimyasal geçirmişsiniz dedi geçen hafta yapmıştım ben bu testi 2 kere yaptım ama silik çıkınca dedim yalancı çıkardı herhalde bi kere daha oldu çünkü böyle umursamadım ilk değerimi
Bu testi yaptığınızda gebelik belirtileriniz var mıydı peki? Kasıklarda tatlı bi ağrı ara ara sadece
adet gecikmem kasık ağrım bel ağrım vardı canım

Canım benim böyleydi test ben ilkte doktora gitmedim bugün öğrendim sancılı parçalar atmaya başladım çünkü doktora gittik durumu anlattım kimyasal yada dıl gebelik olabilir dedi direk beta istedi direk 0 lanmış dedi kimyasal geçirmişsiniz dedi geçen hafta yapmıştım ben bu testi 2 kere yaptım ama silik çıkınca dedim yalancı çıkardı herhalde bi kere daha oldu çünkü böyle umursamadım ilk değerimi

adet gecikmem kasık ağrım bel ağrım vardı canım
Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce kürtaj oldum. Sat 3 Nisan , Adet gecikmemin dördüncü günü çok çok silik bir çizgi çıktı bel ağrım var ve baş dönmem var. Kimyasal mı acaba diye düşünüyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı

Back
X