- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Ama bu kadar hayalet çıkması normal mi ya hala inanasım gelmiyorBen de gördüüüüüümbence sabah tekrar yapıp at
Çikolata kisti olan kişi değil misin ben mi yanlış hatırlıyorum yanlış hatırladıysam kusra bakmayınkusura bakma hatirlayamadimbende dua ederken kendimle beraber burdaki butun isteyenlerede ediyorum. Yalniz benim adetim benle dalga geciyi hayatim boyunca gecikmeyen gunum 4 gun geciyo ve hamile degilim o kadar sinir bozucu biseyki resmen dalga geciyo
evet cok takiyorumÇikolata kisti olan kişi değil misin ben mi yanlış hatırlıyorum yanlış hatırladıysam kusra bakmayın
Kafanıza çok mu takıyorsunuz
Yani kanda 5-10 arası bişeydir hcg. Adetine kaç gün var 5-6 günse normal. Bi de günden güne koyulaşırsa iyi giden bişeyler var derizAma bu kadar hayalet çıkması normal mi ya hala inanasım gelmiyor
Evet doğru hatırlıyorumevet cok takiyorumevet o kisi benim en son burayi terketmistim hamile kalmadan gelmicem demistim ama dayanamadim
Yok testi dün yapmıştım adetim yarın yada diğer gün olması lazımYani kanda 5-10 arası bişeydir hcg. Adetine kaç gün var 5-6 günse normal. Bi de günden güne koyulaşırsa iyi giden bişeyler var deriz
ya bilmiyorum olsada cikardi heralde bide gecen ay cok kanamam oldu acaba onunla alakalimi bisey var kistim mi buyudu bilmiyorum kontrolede gidemiyorum oyle bekliyorumEvet doğru hatırlıyorumçok kafana takma oda adetini geciktiriyor olabilir yada inşallahhhh vardır da bebiş kendini gizliyordurr
Hımm her türlü testi tekrarlamanda fayda var inşallah güzel haberlerini alırızYok testi dün yapmıştım adetim yarın yada diğer gün olması lazım
İnşallah kötü bi şey yoktur canım kötü düşünmeya bilmiyorum olsada cikardi heralde bide gecen ay cok kanamam oldu acaba onunla alakalimi bisey var kistim mi buyudu bilmiyorum kontrolede gidemiyorum oyle bekliyorum
şimdi öyle diyince şüphelendim kötü bir şey olabilir mi kiHımm her türlü testi tekrarlamanda fayda var inşallah güzel haberlerini alırız ❤
dis etkenlerde cok etkiliyo maalesefİnşallah kötü bi şey yoktur canım kötü düşünme
Ki bu gözler 5 kere idrar testi yaptırıp negatif görüp sonradan hamile olanlarıda gördüAllahtan ümit kesilmez ki bu ay olmasada daha çok yenisin inşallah olur allahın izniyle
Ayy bence hiç etkilenmedis etkenlerde cok etkiliyo maalesefhadi bebek yokmu yapin zamani geldi sevelim babaanne olmak istiyorum hala olmak istiyorum. Bunlar baya baya etkiliyo
Sonucta o senin özelin çocuk olduktan sonra senin hayatın etkilencek kimsenin değildis etkenlerde cok etkiliyo maalesefhadi bebek yokmu yapin zamani geldi sevelim babaanne olmak istiyorum hala olmak istiyorum. Bunlar baya baya etkiliyo
az once esim kaynanamla konusuyodu telefonda yine bebek konusuna girdiler yapin artik babaanne oluym flan. esim dediki anne surekli bunu soylemeyin oldugu zaman zaten soylicek siz sordukca o uzuluyo dediAyy bence hiç etkilenmeben 3 senelik evliyim önüme çıkan bebek ne zaman diyodu iriti oluyodum yersiz gereksiz insanlar sizineeee diye bağırasım geliyordu ve o zamanlar istemiyodum zaten daha yeni yeni istemeye başladım o yüzden kimsenin ne dediğini çok umursama evliliğinin tadını çıkar
az once esim kaynanamla konusuyodu telefonda yine bebek konusuna girdiler yapin artik babaanne oluym flan. esim dediki anne surekli bunu soylemeyin oldugu zaman zaten soylicek siz sordukca o uzuluyo dediyani sanki ben anne olmak istemiyorum sadece onlar babaanne hala veya baska bise olacaklar diye hevesleniyolar ben heralde sadece dogurmak icin varim arada
denemeye calisiyorum zamanla alisacam sanirimdoğal olarakta bu seni strese sokuyordur yanlış yapıyolar o bebeğin ne zaman gelceğini sadece allah bilir herkes istiyo ama her şeyin bir zamanı var benim sana tavsiyem onların baskısını düşünüp sürekli kendini sıkıntıya sokma akışına bırak
Ve adet olursan yada bebiş olursa haber verdenemeye calisiyorum zamanla alisacam sanirim
zaten ilk isim buraya yazmak olacakVe adet olursan yada bebiş olursa haber ver ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?