Testlerimizi paylaşalım birlikte yorumlayalım

tedbirini alip saglik ocagina gitmen sart dusunki gunun gecikti gitmicekmisin mecbur gideceksin dikkatli bir sekilde gidersin pazartesi gunu hem gununede yaklasmis olursun
Olabilir inşallah sıkıntı yapmadan alırlar kanı da dediğin gibi biraz da günüme yaklaşmış olur canım

çok haklısın bence çünkü baya direttim öyle çevirdim böyle çevirdim yok diyo illa bende gözlerimi bozdum heralde diye yoktur dedim
Ben ilk hamileliğimde adet günü yaptım azcık silikti ama bundan koyuydu. Hamileyim dedim sevindik falan. Sonra testi gösterdim yok burda çizgi dedi. Ama hcg 450çıktıydı. O gelişmedi gerçi. Şimdi iyice bekledim 1hafta geçsin kopkoyu olsun da direkt göstereyim uzaktan bile görünsün diye

Üzüldüm canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder

ben galiba adet oluyorum cok acik pembe renk peceteye silince geliyo devamida gelir bikac saate benden bu kadarr

burda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabi bende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cok
Benşm mesela erken gebelik testinde çıkmadı hiç bu ay normal testle yaptım vardı böyle devam etti adetime 4.5 gün vardı

Eklentiler

• 3F9FCA94-B31D-4181-A210-27F5F08ACB5A.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 216
  • 8F5B4C14-E89D-448C-9E89-8A38908B354B.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 262
Selam Kızlar görebiliyor musunuz ben görüyorum elindekinde sizde görebildiniz mi

Eklentiler

• D44357C8-A749-47C0-9A22-C967F4723DB6.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 282
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…