- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
İnşallah canım ama ne kadar erken başlarsam o kadar iyi iğneyeen azindan gununun gelmesini bekle insallah benimde vardirda testte gozukmuyodur
dogrudur o zaman kan tahlili yaptiracaksinİnşallah canım ama ne kadar erken başlarsam o kadar iyi iğneye ☹
Hayırlısı kuzum bizimde sonumuz öyle olacak böyle giderse bu testler üzülme yalnız değilsinHosbulduk canim benim , yok zaten cnm adet sancimda basladi sayilir. Hayirlisi olsun artik
Şu dönemde hastaneye gitmek mi bilemiyorum kuzum yadogrudur o zaman kan tahlili yaptiracaksin
tedbirini alip saglik ocagina gitmen sart dusunki gunun gecikti gitmicekmisin mecbur gideceksin dikkatli bir sekilde gidersin pazartesi gunu hem gununede yaklasmis olursunŞu dönemde hastaneye gitmek mi bilemiyorum kuzum ya
Olabilir inşallah sıkıntı yapmadan alırlar kanı da dediğin gibi biraz da günüme yaklaşmış olur canımtedbirini alip saglik ocagina gitmen sart dusunki gunun gecikti gitmicekmisin mecbur gideceksin dikkatli bir sekilde gidersin pazartesi gunu hem gununede yaklasmis olursun
insallahhhOlabilir inşallah sıkıntı yapmadan alırlar kanı da dediğin gibi biraz da günüme yaklaşmış olur canım
Ben ilk hamileliğimde adet günü yaptım azcık silikti ama bundan koyuydu. Hamileyim dedim sevindik falan. Sonra testi gösterdim yok burda çizgi dedi. Ama hcg 450çıktıydı. O gelişmedi gerçi. Şimdi iyice bekledim 1hafta geçsin kopkoyu olsun da direkt göstereyim uzaktan bile görünsün diyeçok haklısın bence çünkü baya direttim öyle çevirdim böyle çevirdim yok diyo illa bende gözlerimi bozdum heralde diye yoktur dedim
Üzüldüm canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip ederBen ilk hamileliğimde adet günü yaptım azcık silikti ama bundan koyuydu. Hamileyim dedim sevindik falan. Sonra testi gösterdim yok burda çizgi dedi. Ama hcg 450çıktıydı. O gelişmedi gerçi. Şimdi iyice bekledim 1hafta geçsin kopkoyu olsun da direkt göstereyim uzaktan bile görünsün diye
Hamileyim şu anda canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinÜzüldüm canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder
Güzelim 11 nisanda yumurtladığına eminsen adet tarihin 26 nisan olması gerekmezmi? Letual faz 14 gündür.11 Nisan yumurtladım kuzum Mayıs 6 da bat
Aa çok güzel inşallah sağasalim sağlıkla kucağına alırsın canımHamileyim şu anda canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım bazen erken yumurtluyorum bir ayda iki kere bile denk geldim yumurtlama olayınaGüzelim 11 nisanda yumurtladığına eminsen adet tarihin 26 nisan olması gerekmezmi? Letual faz 14 gündür.
Benşm mesela erken gebelik testinde çıkmadı hiç bu ay normal testle yaptım vardı böyle devam etti adetime 4.5 gün vardıburda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabibende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cok
MaşallahBenşm mesela erken gebelik testinde çıkmadı hiç bu ay normal testle yaptım vardı böyle devam etti adetime 4.5 gün vardı
Merhaba bende 3 gün varken yaptım ama sonradan teste baktığımda bunu gördüm ama beklediği için çıkmış olabilir sanırımBurda bir şey gören var mı kızlar
MerhBa bende silik çizgi gördüm belirti var mu acaba sizdeBende öyle gördüm zaten evirdim çevirdim ışıkta gözüküyor bir ara kör olcam sandımihtimalde vermek istemiyorum ümitlenmemek için bakalım gecikirsem tekrar yaparım ☺
Bende de var kist kaç cm acaba canım doktor ilaç verdi bana benim 4,5evet cok takiyorumevet o kisi benim en son burayi terketmistim hamile kalmadan gelmicem demistim ama dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?