Testlerimizi paylaşalım birlikte yorumlayalım

Bakın bu ilk yaoar yaomaz yeri belirdi

Buda kuruduktan sonra gölge oldu

Ben en son 3 nisanda adet oldum bazen 35/40 gün sonra sürebiliyor yani döngüm. Sizcede varmı bişey:/

Aadet olcakmis gibi agri olur canım ben ogrenmeden once 1 hafta adet sancısı çektim öğrendikten sonrada 1 hafta çektim cok net yani Masallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım benimde testler bu şekilde ama testlerde hata payi olabilir dediler moralim bozuldu 3 testte yanlış olma ihtimali var mıdır

Gayet net gordum ben canım kac gun gecikti
Canım bu ay karışık biraz benim takvime göre 19 uydu bat. Ama yumurtlama gec olursa reglde gec gelir diyenler var yumurtlama takvime gore 3-4 gün sonra oldu. Ben testi 20sinde yaptım. 18 inde aynı markayla yaptığımda negatifti

Kan testi ver canım yarın bayram tatiline girmeden

Kizlar hayirli bayramlar, benim bat cumartesi günü yani 5 gün var yumurtlamaninda 9. Günü ,ovulasyon testi yaptim baya koyu cikti üstüne gebelik testi yaptim oda sanki hafif var gibi cikti , üstüne gittim erken gebelik testi aldim yaptim aklim karisti bi bakarmisiniz sirasiyla paylasiyorum

Eklentiler

• 20200525_141205.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 119
  • 20200525_135305.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 20200525_135157.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba döngümün 45. Günündeyim düzensiz oluyorum. Test yaptım öğlende tek çizgiydi ara ara kontrol ettim birşey yoktu gece baktığımda bu şekildeydi ve batmalar var kasıklarımda

Eklentiler

• 11F01E76-FFB3-415A-BD93-F25D3E715B4C.jpeg
    17,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar gebelik testinde adetten 4 gün önce ikinci çizgi silik çıkar mı? Bir yerde adet öncesi LH hormonu yükselir bu yüzden ikinci çizgi çakabilir diye okumuştum. Sizce ???

Kızlar sizde ikinci silik çizgiyi görytmusunz bu ay normalden farklı adet oldum 7 gun fazla kanamalı suren adetim sadece iki gün avuc içi kadar oldu ve sonra çikolata bulasıgı gıbı ıkı gn sz bır lekelemem oldu okadr hiç agrım olmadı şüpelendık ve cocukta istyruz test yaptım 3 gun snra adetten bole cıktı

hanımlar ovitrelle vurulalı 11. günüm test sonucum böyle hala iğnenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• 20210411_195426.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…