- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 25
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Aadet olcakmis gibi agri olur canım ben ogrenmeden once 1 hafta adet sancısı çektim öğrendikten sonrada 1 hafta çektim cok net yani Masallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gayet net gordum ben canım kac gun geciktiEki Görüntüle 2638288
Canım benimde testler bu şekilde ama testlerde hata payi olabilir dediler moralim bozuldu 3 testte yanlış olma ihtimali var mıdır
Canım bu ay karışık biraz benim takvime göre 19 uydu bat. Ama yumurtlama gec olursa reglde gec gelir diyenler var yumurtlama takvime gore 3-4 gün sonra oldu. Ben testi 20sinde yaptım. 18 inde aynı markayla yaptığımda negatiftiGayet net gordum ben canım kac gun gecikti
Kan testi ver canım yarın bayram tatiline girmedenCanım bu ay karışık biraz benim takvime göre 19 uydu bat. Ama yumurtlama gec olursa reglde gec gelir diyenler var yumurtlama takvime gore 3-4 gün sonra oldu. Ben testi 20sinde yaptım. 18 inde aynı markayla yaptığımda negatifti
Canım burada sağlık ocakları p. Tesi persembe alıyor kan. Hastaneye mi gitsem bende çok yeni olduğu için acaba bayramdan sonra mi gitsem demiştimKan testi ver canım yarın bayram tatiline girmeden
Eki Görüntüle 2629566
Bakın bu ilk yaoar yaomaz yeri belirdi
Eki Görüntüle 2629565
Buda kuruduktan sonra gölge oldu
Ben en son 3 nisanda adet oldum bazen 35/40 gün sonra sürebiliyor yani döngüm. Sizcede varmı bişey:/
[/QUOTE
Silik görünüyor yalnız benimde kuruduktan sonra
Merhaba nasilsiniz, bu testler pozitif, kan verip baktınız miEki Görüntüle 2638288
Canım benimde testler bu şekilde ama testlerde hata payi olabilir dediler moralim bozuldu 3 testte yanlış olma ihtimali var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?