• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime Bakarmısınız 3 gün gecikmem var 🥺

Bende hormon testi için adet olmayı bekliyodum dedim ya elimde bitane test var yap gitsin kopsun inceldiği yerden iki gündür eşimde elini sürekli karnıma götürüyo istemsizce içim bi hoş oldu acaba dedim varsa hisettimi 🥹
İnşallah vardır canımm hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 💖💖 Allah herkese yaşatsın bu duyguyu♥️💕💕😍

Kan testi verdiniz mi
Yok köye geldik hastaneye gitmeden kardeşim askere gitcek ancak pazartesi gidebilirim hafta sonu burdayız hem iyice netlemiş olur benim içinde beklemedeyim işte daha önce de böyle çift çizgi görüp adet olmuştum yine aynı hayal kırıklığına uğramamk için beklicem heran adet olcakmış gibi ağrılarım devam ediyor

Geç döllenme olabilir sonuçta pozitif
Hâla adet olmadım bu arada kızlar hepinize yazamadım ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız duygulandım en kısa sürede test vercem inşallah kanda da görürüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün . Dualarım hepimiz için hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻♥️♥️♥️

Kızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri
740F2F35-49AF-4739-9F3F-E37148B43EE1.jpeg
merhaba bende de böyle çıktı kan da negatif çıktı hala 12 gün oldu adet olmadım

Testin resmi duruyosa atarmısın bana fikir olsun emin olamıyorum

Geç döllenme mi acaba çizgiler kurduktan sonramı belirginleşti öncesinde de varmıydı
Benimkinede bakarmisin benmi sadece görüyorum diye düşünüyorum sanki bı çizgi var yada benim gözüm yanlış goruyo Allah insallah işten herkese çocuk veriri

Eklentiler

• IMG_20230130_111721.jpg
    IMG_20230130_111721.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_20230130_111659.jpg
    IMG_20230130_111659.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 172

Eklentiler

• Screenshot_20230129_102712_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230129_102712_com.android.gallery3d.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 153
Back