• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime Bakarmısınız 3 gün gecikmem var 🥺

Hamilesiniz hayırlı olsun.Siddetli adet ağrıları bende de olmuştu ilk aylar.Bi de her test aynı koyulukta cikmayabiliyor.Ama sizinki silik degilki gayet net.
Öylemi dersiniz eşimin işten gelmesine iki saat var o gelmeden öğrensem ne güzel olur ama 🥹

Testin resmi duruyosa atarmısın bana fikir olsun emin olamıyorum
Canım git kan ver bence hamilesin☺️ benim o kadar silikti ki ona rağmen kanda çıkmıştı seninde çıkar bence. Kaset testlerde çok yanılma olmuyo diye biliyorum 😀 bize de sonucu yaz mutlakaaa

Kızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri
Hemen kan testi verinnn😊 burda yerimi alıyorum haberinizi bekliyorummm. Yüzünüz gülsün inşallah 😊özelde direk kana girince e maile atmanızı isteyebilirsiniz ben de eşimin 2 saat işten gelesiye kadar gidip vermiştim o şekilde istemiştim 1.5 saate atmışlardı sonucumu

Testin resmi duruyosa atarmısın bana fikir olsun emin olamıyorum
Ben de reglime 6 gün kala yapmıştım
20221013_165541.jpg

Hemen kan testi verinnn😊 burda yerimi alıyorum haberinizi bekliyorummm. Yüzünüz gülsün inşallah 😊özelde direk kana girince e maile atmanızı isteyebilirsiniz ben de eşimin 2 saat işten gelesiye kadar gidip vermiştim o şekilde istemiştim 1.5 saate atmışlardı sonucumu
Hayırlı olsun size de 🥰 çok heycanlandım şuan hiç bişey yapamıyorum burda yazılanları oluyarak motivasyon topluyorum dualarınızı esirgemeyin güzel haberlerle gelmek isterim🥹

Hayırlı olsun size de 🥰 çok heycanlandım şuan hiç bişey yapamıyorum burda yazılanları oluyarak motivasyon topluyorum dualarınızı esirgemeyin güzel haberlerle gelmek isterim🥹
Bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ben bana da dua edin sonraki bebişim sağlıkla gelsin 🤲🏻

Hemen yapınca mı çıkmıştı çizgi bu şekilde sonradan koyulaşma oldumu sizde
İlk 2 dakika içinde böyle çıkmıştı canım tabii bekledikçe çizgi iyice belli oldu bende inanamadım 5 6 tane test yapmıştım

Eklentiler

• IMG-20221124-WA0014.jpeg
    IMG-20221124-WA0014.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 297
Ne zaman öğrenmişiniz siz gecikmeden sonramı
Regl den 1 gün önce gece öğrendim sabah regl olmam gerekiyodu ama içimden test yapmak geldi belirtim de yoktu görünce şok oldum zaten🤣 sabah da regl olmayınca gittim tekrar test aldım yaptım daha da belirginleşmeye başladı☺️

Regl den 1 gün önce gece öğrendim sabah regl olmam gerekiyodu ama içimden test yapmak geldi belirtim de yoktu görünce şok oldum zaten🤣 sabah da regl olmayınca gittim tekrar test aldım yaptım daha da belirginleşmeye başladı☺️
Bende hormon testi için adet olmayı bekliyodum dedim ya elimde bitane test var yap gitsin kopsun inceldiği yerden iki gündür eşimde elini sürekli karnıma götürüyo istemsizce içim bi hoş oldu acaba dedim varsa hisettimi 🥹

Back