- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 53
- 25
İnşallah canım . AminÜzme kendini herşeyde vardır bı hayır inşallah yine olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım . AminÜzme kendini herşeyde vardır bı hayır inşallah yine olur
Arkadaşlar peki bu nasıl pozitif mi anlayamadımGebelik testi işe negatif maalesef
Evet canım hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar peki bu nasıl pozitif mi anlayamadım
pozitif çıkmışsa devamı gelir insallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah geç döllenmedir o yüzden değerin düşüktür moralini bozma hamişler arasına hos geldin güzelimYaptırdım bugün 6 gün gecikme 4. Gün ve bugün pespembe yerleşme kanaması beta HCG 18,8 dilerm rabbim devamı gösterir
bal gibi pozitif hayırlı olsun hamişler arasına hoş geldinArkadaşlar peki bu nasıl pozitif mi anlayamadım
Yaaa hoşbuldum inşallah kucagimiza almayı nasip eder Rabbim bizlere HCG değerim 496.21 nasıl iyi mi değer sizcebal gibi pozitif hayırlı olsun hamişler arasına hoş geldin
Teşekkür ederim canım benimm.Evet canım hayırlı uğurlu olsun
Kizlar ya benim kafama birşey takılıyor.simdi ben ppazartesi 17 gündü gecikmem kan verdim 0.100 çıktı.ama doktor bana beni hiç muayene etmeden telefondan trisequens verdi 28 gün kullan adet olunca haber ver dedi.ama beni kemiren birşey var.kanda idrarda çıkmayıp ultrasyonda gebe olduğunu öğrenenler var burda.ilaci iki gündür kullanıyorum.acaba başka bı doktorda muayene olsammi.ya varsa diyorum saçmalıyor da olabilirimYaaa hoşbuldum inşallah kucagimiza almayı nasip eder Rabbim bizlere HCG değerim 496.21 nasıl iyi mi değer sizce
Ayrıca iki gündür sürekli ayaklarım üşüyor adet olacakmisim gibi sancım var her adet olacağım zaman aynı belirtilerim olur.yilbasindan bu yana gebelikle ilgili her belirtiyi yasadim ama sonuç negatifKizlar ya benim kafama birşey takılıyor.simdi ben ppazartesi 17 gündü gecikmem kan verdim 0.100 çıktı.ama doktor bana beni hiç muayene etmeden telefondan trisequens verdi 28 gün kullan adet olunca haber ver dedi.ama beni kemiren birşey var.kanda idrarda çıkmayıp ultrasyonda gebe olduğunu öğrenenler var burda.ilaci iki gündür kullanıyorum.acaba başka bı doktorda muayene olsammi.ya varsa diyorum saçmalıyor da olabilirim
Değerin güzel canım ben 18,8 le öğrendim minicikti ama malesef kaybettim dün . Güzelce artış devam eder inşallah sende 2 güne bir kan verip takip etmeniz gerek keseyide görünce haber ver dualarında bizleri de unutmaYaaa hoşbuldum inşallah kucagimiza almayı nasip eder Rabbim bizlere HCG değerim 496.21 nasıl iyi mi değer sizce
Tabi başka doktora görünmekte fayda var ama o kadar gecikmeye bebiş olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum en iyisi bi hekimle görüşmek bu durumu çünkü ince bi konu . Bir de kendinizi dinlemeyi bırakın derim ben son 3 aydır kendimi dinlemeyi bırakmıştım tedaviye başlıcaktık gebe olduğumu öğrendim . Hiç bir belirti aramadım hatta dikkat bile etmedim kendime kardeşim askere gitcek koşarak iş yapıyodum ağır kaldırıyordum rabbim nasip ettimi hiç bi engel teşkil etmiyo ve haberin dahi olmuyor inşallah hepimiz kavuşuruz o minik mucizelere bir gün..Ayrıca iki gündür sürekli ayaklarım üşüyor adet olacakmisim gibi sancım var her adet olacağım zaman aynı belirtilerim olur.yilbasindan bu yana gebelikle ilgili her belirtiyi yasadim ama sonuç negatif
Ne zor işler bunlar vallahi anlayamiyorumTabi başka doktora görünmekte fayda var ama o kadar gecikmeye bebiş olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum en iyisi bi hekimle görüşmek bu durumu çünkü ince bi konu . Bir de kendinizi dinlemeyi bırakın derim ben son 3 aydır kendimi dinlemeyi bırakmıştım tedaviye başlıcaktık gebe olduğumu öğrendim . Hiç bir belirti aramadım hatta dikkat bile etmedim kendime kardeşim askere gitcek koşarak iş yapıyodum ağır kaldırıyordum rabbim nasip ettimi hiç bi engel teşkil etmiyo ve haberin dahi olmuyor inşallah hepimiz kavuşuruz o minik mucizelere bir gün..
aminn inşallah canım değerin gayet güzel 2 günde bir degerine bak diyorlar ama sen 1 hafta sonra git acele etme keseni bile görürsün inşallahYaaa hoşbuldum inşallah kucagimiza almayı nasip eder Rabbim bizlere HCG değerim 496.21 nasıl iyi mi değer sizce
Vala korkuyrum çok yorum okudum video izledim boş gebelik kimyasal gebelik diyorlar hayal kırıklığı uğramak istemiyrum valaaminn inşallah canım değerin gayet güzel 2 günde bir degerine bak diyorlar ama sen 1 hafta sonra git acele etme keseni bile görürsün inşallah
Ya acaba çatlatma ignesinin etkisi olabilir mi bu değeraminn inşallah canım değerin gayet güzel 2 günde bir degerine bak diyorlar ama sen 1 hafta sonra git acele etme keseni bile görürsün inşallah
o kadarını bilemiyorum malesef canımYa acaba çatlatma ignesinin etkisi olabilir mi bu değer
her video veya her anlatılan bir olmuyor canım sen rabbime güven ve dua et hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahVala korkuyrum çok yorum okudum video izledim boş gebelik kimyasal gebelik diyorlar hayal kırıklığı uğramak istemiyrum vala
Yeni gördüm canım yazdığını araya kaynamış sanırsam , ne yazık ki kaybettik bebişi 4 haftalık falandı hesaplamalarıma göre değerim daha öncesinde daha yüksekti galiba ben 18 le öğrendiğim de düşüşe geçmiş sanırım ertesi günü kanama ile gittim 10 ‘ a düşmüş beta . Nasip değilmiş çok üzüldüm ama umarım bir gün bize de sağlıklo bebekler nasip olur . Hepimiz için dua edicempozitif çıkmışsa devamı gelir insallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah geç döllenmedir o yüzden değerin düşüktür moralini bozma hamişler arasına hos geldin güzelim
her şerde vardır bir hayır gülüm rabbim bekletiyorsa hayırlı vakti bekliyordur ümidini kaybetme hiç beklemediğin anda verecek rabbim sana emin ol rabbim göz aydınlığını yaşatsın sana hayırlı bir evladın olur inşallahYeni gördüm canım yazdığını araya kaynamış sanırsam , ne yazık ki kaybettik bebişi 4 haftalık falandı hesaplamalarıma göre değerim daha öncesinde daha yüksekti galiba ben 18 le öğrendiğim de düşüşe geçmiş sanırım ertesi günü kanama ile gittim 10 ‘ a düşmüş beta . Nasip değilmiş çok üzüldüm ama umarım bir gün bize de sağlıklo bebekler nasip olur . Hepimiz için dua edicem
Ah ne güzel dua etmişsin içim ferahladı okurken çok teşekkür ederim Allah gönlünüzden ne geçiyorsa versin kalbimi rahatlattınız .. iyiki varsınız ,çok aminn çokkkher şerde vardır bir hayır gülüm rabbim bekletiyorsa hayırlı vakti bekliyordur ümidini kaybetme hiç beklemediğin anda verecek rabbim sana emin ol rabbim göz aydınlığını yaşatsın sana hayırlı bir evladın olur inşallah