- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 30
RABBİM gönlünün muradını verir inşallah isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin rabbimGeçen ay negatifti bebeğim bu ayı bekliyorum reglime 4 gün kaldı, dün test yaptım ama oda negatif duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RABBİM gönlünün muradını verir inşallah isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin rabbimGeçen ay negatifti bebeğim bu ayı bekliyorum reglime 4 gün kaldı, dün test yaptım ama oda negatif duruyor
Amin aminBenimkinede bakarmisin benmi sadece görüyorum diye düşünüyorum sanki bı çizgi var yada benim gözüm yanlış goruyo Allah insallah işten herkese çocuk veriri
Amiiin inşallah Allah razı olsunRABBİM gönlünün muradını verir inşallah isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin rabbim
Sonucunu bekliyoruzBende şimdi acilden kan verdim 1,5 saat sonra çıkcak sonuç dualarınızı bekliyorum inşâllah
Vallahi artık o kadar yorulduk ki Allah büyüktür dur bakalımGeçen ay negatifti bebeğim bu ayı bekliyorum reglime 4 gün kaldı, dün test yaptım ama oda negatif duruyor
Uff beklemek ne zorBende şimdi acilden kan verdim 1,5 saat sonra çıkcak sonuç dualarınızı bekliyorum inşâllah
İlk 5 dakika böyledi t1de hala çizgi var kuruduktan sonra t2 de de çizgi belirdi ama kuruma çizgisi diye dikkate almadımVallahi artık o kadar yorulduk ki Allah büyüktür dur bakalım
3 gün oldu geçeli ama 4 senedir bekliyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese versinBen görüyorum ama orda minnak bi çizgi bata kaç gün var
3 gün oldu geçeli ama 4 senedir bekliyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese versin
Verdim verdim cumartesi gece pespembe bi lekenemem olmuştu sonucum 18,8 çıktı daha yeni tutunmuş inşallah sağlıkla ilerler diğer kızlar size de destekleriniz için teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsinKan testi vermediniz mi halaaaa ben çatlamıştım şimdiye
18,8 çıktı sonuçUff beklemek ne zor
18,8 yeni tutunmuş galibaSonucunu bekliyoruz
Ayyyyyyy duam kabul oldu çok şükür hayırlı olsun hayırlı inşallah sağlıkla gelsin 2 gün 2 kat artışla devam etcek beta HCG hadi bakalım evet daha çok yeni yani şuan o bebek bile değil kan daha18,8 yeni tutunmuş galiba
Gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah burada bu haberleri duymak beni o kadar mutlu ediyor kiVerdim verdim cumartesi gece pespembe bi lekenemem olmuştu sonucum 18,8 çıktı daha yeni tutunmuş inşallah sağlıkla ilerler diğer kızlar size de destekleriniz için teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Siz kime dua etseniz tutuyor bana da dua edin kalbiniz çok temiz demek kiAyyyyyyy duam kabul oldu çok şükür hayırlı olsun hayırlı inşallah sağlıkla gelsin 2 gün 2 kat artışla devam etcek beta HCG hadi bakalım evet daha çok yeni yani şuan o bebek bile değil kan daha
Allah bin kere razı olsun sizden ne muradınız varsa versin.. inşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı ilerlerAyyyyyyy duam kabul oldu çok şükür hayırlı olsun hayırlı inşallah sağlıkla gelsin 2 gün 2 kat artışla devam etcek beta HCG hadi bakalım evet daha çok yeni yani şuan o bebek bile değil kan daha
Çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz güzel haberler alırız inşallahGözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah burada bu haberleri duymak beni o kadar mutlu ediyor ki
test hemen çıktıysa böyle var hayırlı olsun benimde aynısıydı suan 16 haftalığım inşallah seninde pozitiftir yanılma payı da sıfırdır rabbim nasip etsin inşallah kan testi yaptır hemen hayırlı sonuçlarını bekliyorum merakta bırakma biziKızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri