• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime Bakarmısınız 3 gün gecikmem var 🥺

test hemen çıktıysa böyle var hayırlı olsun benimde aynısıydı😍 suan 16 haftalığım inşallah seninde pozitiftir yanılma payı da sıfırdır rabbim nasip etsin inşallah🤲 kan testi yaptır hemen hayırlı sonuçlarını bekliyorum merakta bırakma bizi😍
Yaptırdım bugün 6 gün gecikme 4. Gün ve bugün pespembe yerleşme kanaması beta HCG 18,8 dilerm rabbim devamı gösterir 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-31-12-07-03-930_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-31-12-07-03-930_com.android.chrome.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 168
Yapacak bişey yok teşekkür ederim devam ozmn moral bozmayacam tabiki
Aynen bozmaya gerek yok zaten.rabbimin vardır bir bildiği ondan iyi bilemeyiz vaktini zamanını.bende tüp bebeğe baslicam diye seviniyordum ama doktor bir aylık ilaç verdi.onlardan sonra bakalım ne olacak bende üzüldüm ama yapacak birşey yok cnm.tevekkul ile çalışmalara devam

Aynen bozmaya gerek yok zaten.rabbimin vardır bir bildiği ondan iyi bilemeyiz vaktini zamanını.bende tüp bebeğe baslicam diye seviniyordum ama doktor bir aylık ilaç verdi.onlardan sonra bakalım ne olacak bende üzüldüm ama yapacak birşey yok cnm.tevekkul ile çalışmalara devam
Allah hayırlı evlat versin inşallah bize olmayanlara 🤲

Kızlar kötü haberle geldim bugün sabah yoğun bir kanama ile hastaneye gittim düşük başlamış dendi malesef değerimde 10’a düşmüş . Rabbim daha sağlıklı şekilde nasip eder inşallah..😢🙏🏻
Cnm vardır bunda bir hayır inşallah en güzeli senin olucaktir.biraz daha sabır.rabbim tez vakitte yeniden nasıl etsin

Back