Testime bakabilir misiniz?? 🤔🤔

canımm betaya baktırdım dün gece 115 çıktı, bat yarın. bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir...

Hamilelikde rahatlama diye birşey yok kan degerin articak acaba kese gorunecek mi, keseyi gorucrksin acaba kalp atişi duyulacak mi, duyacaksin acaba haftaya uygun gelişecek mi yani kesinlikle kafaya takma. Allahin kismeti neyse o olucak. Bol bol dua et. Hayirli saglikli olsun diye. Kotu dusunceler bebeğe etki eder. Onceleri ben de fazla takardim kafaya. Şimdi hep dua ediyorum ve olumsuz şeyler dusunmemeye çalişiyorum. Hayirlisiyla herşey guzel olucak canim

Evet canım doğru söylüyorsun azıcık belki rahatlarım sağlıklı gebelik sinyallerini görünce :)) inşallah cabım inşallag her şey güzel olucak

canımm betaya baktırdım dün gece 115 çıktı, bat yarın. bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir...
Maşallah gayet iyi değer, içimde bi his ikiz gebelik diyor Rabbim gönlüne göre versin. Sen bol bol dua et, tek ya da iki farketmez canım böyle düşün sağlıklı olması yeterli. Rabbim kavuştursun evladına.

Canım iki gün sonra baktırdık değer 3 kat artmış görünüyor. Doktor 4 gün sonra tekrar bakalım dedi betaya, sonraki hafta ptesi günü de ultrason dedi.inşallah sağlıklı ilerliyordur :)
Şimdi akıntım başladı, umarım bi sıkıntı yoktur.

Maşallah subanallah gayet iyi canım hiç tasalanma lütfen. Rabbim büyüktür inş kesesini de bebebişi de görürsün. bekliyorum mutlu haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…