• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz?? 🤔🤔

Boşa canınızı sıkmayın. Adetinizin gecikmesini bekleyin. bu arada baya belirgin çıkmış, ya adetinizden hemen sonra gebe kaldınız ya da çoğul gebelik ihtimali var. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. durumunuz hakkında mutlaka bilgi verin lütfen.

Şüpheli ilişki 26 ve 27 şubattı. Sat 12 şubattı.
Öyle mi dersiniz çoğul gebelik için 🤔🤔 sağlıklı olsun da artık inşallah başka bi şey istemiyorum 🙏🙏🙏🙏

Kızlarr ben kan testi yaptırdım pozitif çıktıııı 🧿🙏🙏🙏🙏 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😇😇🙏🙏 umarım sağlıklı gebelik olur. Eşim iki günde bir baktırmayalım regl geçince haftaya baktıralım dedi ikinci kan için. Haftaya salı çarş tekrar gidicez inşallah kan vermeye 🙏🙏🙏

Kızlarr ben kan testi yaptırdım pozitif çıktıııı 🧿🙏🙏🙏🙏 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😇😇🙏🙏 umarım sağlıklı gebelik olur. Eşim iki günde bir baktırmayalım regl geçince haftaya baktıralım dedi ikinci kan için. Haftaya salı çarş tekrar gidicez inşallah kan vermeye 🙏🙏🙏
hadi gözün aydın kaç çıktı değerin?
bence 2 günde bi artısa bakın 2 kere daha ver 2 gun arayla daha verme

Öyle mi yapalım canım?aslında daha garanti olabilir doğru diyosun sağlıklı mı değil mi anlamak için. 115 çıktı canım 🙏🙏
Canım öncelikle hayırlı olsun. Daha önce yaşadığın sıkıntı dan dolayı bir kez daha kan vermeni öneriyor buradaki arkadaşlar. Artış düzenli olursa bı sorun yok demektir. Gözünüz aydın.

Ayyy ne güzel hayırlı olsun inşallah bende bugün verdim benimde böyle bugün kan verdikten sonra test yaptım yarın reglm ilk günü varmıdır acaba

Eki Görüntüle 2798232
Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?

Çook teşekkür ederim şimdiden sizlere💕
Bence alakasi yok. Bende de öyle oldu adetden once oğrenmişdim. Degerim binlere yaklasirken omcekindem daha silik çikmişdi. Bi de adet gunu kanama olunca eşimi arayip düşük yapiyorum başka açiklamasi olamaz demişdim. Sonuç bebeklerim iyi çok şukur

Bence alakasi yok. Bende de öyle oldu adetden once oğrenmişdim. Degerim binlere yaklasirken omcekindem daha silik çikmişdi. Bi de adet gunu kanama olunca eşimi arayip düşük yapiyorum başka açiklamasi olamaz demişdim. Sonuç bebeklerim iyi çok şukur
canımm kanda baktırdım, sonuç pozitif. ama hala soru işareti var kafamda düzenli artacak mı vs iki ay önceki kimyasal gebelikten ötürü... sağlıklı olduğunu duyana kadar doktordan böyle olcam sanırım, sonrasında da rahatlicam inşallah :110:

Şüpheli ilişki 26 ve 27 şubattı. Sat 12 şubattı.
Öyle mi dersiniz çoğul gebelik için 🤔🤔 sağlıklı olsun da artık inşallah başka bi şey istemiyorum 🙏🙏🙏🙏
Adetten önce bu kadar belirgin olması testin maşallah dedirtiyo 🥰 çünkü gebelikte bebek rahme yerleşir önce kana hormon salgılar sonra da idrara. Benim tahminim o yönde, rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inş çifter çifter hemde 🥰

Back