- 9 Mart 2021
- 84
- 53
- 3
- Konu Sahibi gulguzelimx
-
üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır insallah vardır bebiş saglıklıdırEki Görüntüle 2798232
Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Çook teşekkür ederim şimdiden sizlere
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Regl tarihini bekleyeceğim artık. Bakalım kısmet :) tekrardan sağ olunğ
üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır insallah vardır bebiş saglıklıdır
Regl gelmezse yaptırıcam kan testi. Umarım sağlıklıdır dediğiniz gibiğ
üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır
Umarım öyledir, çok istiyoruz çocuk sahibi olmayı eşimle buradaki herkes gibi sanıyorum :) teşekkürlerKimyasal da bu kadar köyü çıkmaz genelde hayırlısı hakkımızda 2 gunde bi kan verin herşey gönlünüzce olur inşallah
Ya fazla aklıma taktığım için istememiştim aslında, iki ay önce baya kötü etkilenmiştim. O yüzden biraz beklesem daha iyi gibi geliyorBence bı kan versen ona göre belki Progestan kullanırsın gözün aydın çok güzel çıkmış insallah güzel sonuç alırsın
Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi dikkat et ağırlığa yukarı uzanmaya falan inşallah bebiş seninledirYa fazla aklıma taktığım için istememiştim aslında, iki ay önce baya kötü etkilenmiştim. O yüzden biraz beklesem daha iyi gibi geliyorteşekkür ederim cevabınız için
UmarımmmmSen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi dikkat et ağırlığa yukarı uzanmaya falan inşallah bebiş seninledir
bence bir an önce kan verip değerime baktırmalısınn 3 kere ver 2 gun arayla 2 kat artısa korkma kmyasal degildir olsa daha silik cıkardıBugün de test yaptım böyle çıktı. Dünkünden daha koyu gibi geldi ama ilk günkü çok daha koyu görünüyorErken gebelik testleri (laboquick markası) güvenilir mi, bazıları yanlış sonuç gösteriyor demiş.
Kusura bakmayın ciddi anlamda stresliyimumarım bu sefer sağlıklı olur bu gebelik
Eki Görüntüle 2798681
Canım erken gebelik yerine kaset testleri tercih et.Eki Görüntüle 2798232
Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Çook teşekkür ederim şimdiden sizlere
aynen katılıyorum kaset testlerde betan arttıkca cizgide bi tık koyulaşıyor erken gebeliklerden daha iyi sonuç veriyorCanım erken gebelik yerine kaset testleri tercih et.
Cuma günü vericem kanbence bir an önce kan verip değerime baktırmalısınn 3 kere ver 2 gun arayla 2 kat artısa korkma kmyasal degildir olsa daha silik cıkardı
bence guzell adetın kacncı gunu bak bu testte adetn 5.gunu degerm 167 cktıCuma günü vericem kaninşallah güzel çıkar sonuç
Cuma günü bat.bence guzell adetın kacncı gunu bak bu testte adetn 5.gunu degerm 167 cktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?