- 9 Mart 2021
- 84
- 53
- 3
- Konu Sahibi gulguzelimx
-
Boşa canınızı sıkmayın. Adetinizin gecikmesini bekleyin. bu arada baya belirgin çıkmış, ya adetinizden hemen sonra gebe kaldınız ya da çoğul gebelik ihtimali var. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. durumunuz hakkında mutlaka bilgi verin lütfen.
oo cuma gününe kadar daha artar değerin gayet güzel çıkmış idrarda bile hiç kendini strese sokma Cuma günü 100 küsürlerde görürsün değeriniCuma günü bat.Bugünkü yaptığım testti en sondaki.
Umarım seninki gibi olur canımmm, bebişler sağlıklı gelir inşallah
coğul gebelik beta ile anlasılmıyor cnm ne kdar artış cokta olsa ultrasondan keseye bakılması gerekiyor cogul gebelik içinŞüpheli ilişki 26 ve 27 şubattı. Sat 12 şubattı.
Öyle mi dersiniz çoğul gebelik içinsağlıklı olsun da artık inşallah başka bi şey istemiyorum
Anladım canım. Bildiğim bi çoğul gebelik hikayesi yok aslında zaten ailede decoğul gebelik beta ile anlasılmıyor cnm ne kdar artış cokta olsa ultrasondan keseye bakılması gerekiyor cogul gebelik için
İnşallah canımmmmoo cuma gününe kadar daha artar değerin gayet güzel çıkmış idrarda bile hiç kendini strese sokma Cuma günü 100 küsürlerde görürsün değerini
hadi gözün aydın kaç çıktı değerin?Kızlarr ben kan testi yaptırdım pozitif çıktııııallah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım sağlıklı gebelik olur. Eşim iki günde bir baktırmayalım regl geçince haftaya baktıralım dedi ikinci kan için. Haftaya salı çarş tekrar gidicez inşallah kan vermeye
Öyle mi yapalım canım?aslında daha garanti olabilir doğru diyosun sağlıklı mı değil mi anlamak için. 115 çıktı canımhadi gözün aydın kaç çıktı değerin?
bence 2 günde bi artısa bakın 2 kere daha ver 2 gun arayla daha verme
gayet güzel cıkmıs 2 gün arayla ver tekrar artısına bakın sonra kese görmeye gidersiniz Allahın izniyle saglıkla kucagına almak nasip olsun hepimizinÖyle mi yapalım canım?aslında daha garanti olabilir doğru diyosun sağlıklı mı değil mi anlamak için. 115 çıktı canım
İnşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsingayet güzel cıkmıs 2 gün arayla ver tekrar artısına bakın sonra kese görmeye gidersiniz Allahın izniyle saglıkla kucagına almak nasip olsun hepimizin
Canım öncelikle hayırlı olsun. Daha önce yaşadığın sıkıntı dan dolayı bir kez daha kan vermeni öneriyor buradaki arkadaşlar. Artış düzenli olursa bı sorun yok demektir. Gözünüz aydın.Öyle mi yapalım canım?aslında daha garanti olabilir doğru diyosun sağlıklı mı değil mi anlamak için. 115 çıktı canım
Evet evet öyle yapıcam canım. İnşallah bi sorun olmazCanım öncelikle hayırlı olsun. Daha önce yaşadığın sıkıntı dan dolayı bir kez daha kan vermeni öneriyor buradaki arkadaşlar. Artış düzenli olursa bı sorun yok demektir. Gözünüz aydın.
Ayyy ne güzel hayırlı olsun inşallah bende bugün verdim benimde böyle bugün kan verdikten sonra test yaptım yarın reglm ilk günü varmıdır acabaKızlarr ben kan testi yaptırdım pozitif çıktııııallah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım sağlıklı gebelik olur. Eşim iki günde bir baktırmayalım regl geçince haftaya baktıralım dedi ikinci kan için. Haftaya salı çarş tekrar gidicez inşallah kan vermeye
canımmm senin de hayırlı olsuuunAyyy ne güzel hayırlı olsun inşallah bende bugün verdim benimde böyle bugün kan verdikten sonra test yaptım yarın reglm ilk günü varmıdır acaba
Bence alakasi yok. Bende de öyle oldu adetden once oğrenmişdim. Degerim binlere yaklasirken omcekindem daha silik çikmişdi. Bi de adet gunu kanama olunca eşimi arayip düşük yapiyorum başka açiklamasi olamaz demişdim. Sonuç bebeklerim iyi çok şukurEki Görüntüle 2798232
Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Çook teşekkür ederim şimdiden sizlere
Evet valla bekliyorum heycanlacanımmm senin de hayırlı olsuuunbeta baktırcak mısın yine pekii iki gün sonra? :))
canımm kanda baktırdım, sonuç pozitif. ama hala soru işareti var kafamda düzenli artacak mı vs iki ay önceki kimyasal gebelikten ötürü... sağlıklı olduğunu duyana kadar doktordan böyle olcam sanırım, sonrasında da rahatlicam inşallahBence alakasi yok. Bende de öyle oldu adetden once oğrenmişdim. Degerim binlere yaklasirken omcekindem daha silik çikmişdi. Bi de adet gunu kanama olunca eşimi arayip düşük yapiyorum başka açiklamasi olamaz demişdim. Sonuç bebeklerim iyi çok şukur
hadi bakalım inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaEvet valla bekliyorum heycanla
Amin canım insallahhhadi bakalım inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Adetten önce bu kadar belirgin olması testin maşallah dedirtiyoŞüpheli ilişki 26 ve 27 şubattı. Sat 12 şubattı.
Öyle mi dersiniz çoğul gebelik içinsağlıklı olsun da artık inşallah başka bi şey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?