Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu kan

Kuzu kan ver hemen ilk gebelik mi senn
Evet ilk gebelik olacak benim canım kan pazar günü vermiştim negatifti o da arkadaşımın zoruyla vermiştik zaten hastanedeydik gelmişken yaptır dedi öyle işte negatif çıktı geç döllenme olur belki falan dediler yoksa benim zaten negatif deyince hamile olurum düşüncesi aklımdan gitmişti

Ama benim adetim hiç gecikmez erken olur ama hiç gecikmezdi bakalım

Erken verince oyle oluyor bi bekle bakim az kalmis zaten gec dollenme oluyor ya insallah bize nasip eder sennde banada

Erken verince oyle oluyor bi bekle bakim az kalmis zaten gec dollenme oluyor ya insallah bize nasip eder sennde banada
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ben çok istiyorum bebeğim olsun çocukları da çok seviyorum zaten anaokul öğretmeniyim çevremde herkesin bebeği var artık aynı ortama girdiğimizde çok üzülüyorum herkes çocuğuyla meşgul ben sap gibi oturuyorum artık bir araya bile gelmek istemiyorum arkadaşlarımla

Cocuk sevgisi bir baska ya yemin ederim bende o kadar cok istiyorum ki her ay kucagim bos kalıyor boyle bende o kadar yoruldum ki bu testleri bu sekilde görüyor ya insan gercekten umutlaniyor biliyor insan aslinda olacagi gunu ama iste cevrende gorupte kendinde goremiyorsun ya o yıkıyor bu durumu ben defalarca yasadim ve hala yasiyorum insani mahvediyor insallah olur bu defa dua edelim birbirimize insan görünce bi umut ediyor inanin ki burda yazıyorum ya yaziyolar o kadar mutlu ediyordu insani gercekten benim cevremde o kadar cok hamile arkadaşım warki onlari sevincine ortak olamiyorum neden çünkü bende yok insanin icine bi hüzün çöküyor diyosun ki sebep yok neden yok ee butun tahliller yapildi temiz ee neden olmuyor hep kendini sorguluyorsun ayni ben gibi

inşallahh kuzummm inşallah çok istiyorduk önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık düşün artık umudumuz kalmamıştı

Bide bu testlerde cikan silik çizginin ustune su dökün diyolarmis duyan varmi dagilirsa yokmus ayni kalirsa var diyolar kimse bana onu getirin hemen al döktüm

Eklentiler

• 16379146985191528626664244957541.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 72
inşallahh kuzummm inşallah çok istiyorduk önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık düşün artık umudumuz kalmamıştı
Duam seninle guzel anne bende asilama yaptirdim ama tutmadi zaten hsg falan hormonlar hepsi temiz benim esimin tek degeri dusuk baskada sorunumuz yok bende en son care tup bebek insam umut ediyor iste

Duam seninle guzel anne bende asilama yaptirdim ama tutmadi zaten hsg falan hormonlar hepsi temiz benim esimin tek degeri dusuk baskada sorunumuz yok bende en son care tup bebek insam umut ediyor iste
inşallah kuzum yaa benimde öyleydi değerler normal eşimde sperm eksikliği vardı değerler baya düşüktü ameliyat oldu biraz yükseldi belki işe yaradı varikosel ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…