- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Daha ne olsunAllahım tamamını erdrsnEki Görüntüle 2959314 baya net benimki ama doğruluğu varmıdır bilmiyorum heyecan yapmamaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamk için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne olsunAllahım tamamını erdrsnEki Görüntüle 2959314 baya net benimki ama doğruluğu varmıdır bilmiyorum heyecan yapmamaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamk için
aminnn inşallah canımmm ne zaman kan testine gitmeliyim senceee :)Daha ne olsunAllahım tamamını erdrsn
Başka testim yok yA zaten ben çıkacağını düşünmüyordum adet olcam gibi hissediyorum çünkü öylesine bi yaptımBozuktur belki baska test varmiydiki elinde bak benim geceden sabaha kadar olanin haline ben napam
Ben 5ekimde en son adet oldum, ekimin 20-23 günleri arası doğurgan dönemimdi o günleri değerlendirdik. 5 Kasımda adetimi beklerken göğüs ağrılarım başladı başka da hiç bir belirtim olmadı, adetten önce çıkmadı testte adetim geciktikten 1 hafta sonra tam çizgiyi anca görebildimIste biz illa bisey cikarcaz biliyorum cok erken ama insan umit ediyor bide gorunce böyle senn sanirim oyle oldu yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti buralarda görüyorum ogrenenler war acaba mi diyor insan bu arada sen nasil ogrendin belirtin netdi allah kucağına almayi nasip eylesin
Eki Görüntüle 2959314 baya net benimki ama doğruluğu varmıdır bilmiyorum heyecan yapmamaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamk için
Bayaaa hamilesiniz bence
Git artışına bakcaklar sonra keseaminnn inşallah canımmm ne zaman kan testine gitmeliyim senceee :)
Başka testim yok yA zaten ben çıkacağını düşünmüyordum adet olcam gibi hissediyorum çünkü öylesine bi yaptım
Bende sen gibiyim takilma olacak az sabirBaşka testim yok yA zaten ben çıkacağını düşünmüyordum adet olcam gibi hissediyorum çünkü öylesine bi yaptım
Senin adete kaç gün vardı tekrar test al dene olmadı ya da o kadar kafana takılıyorsa git kan verBende sen gibiyim takilma olacak az sabir
Kan vermem tovbeliyim kasik ağrısından olcem bugun asiri batma war evde son bi test var benim yapmicam 6 gun kaldi benimSenin adete kaç gün vardı tekrar test al dene olmadı ya da o kadar kafana takılıyorsa git kan ver
inşallahhh çok bunaldıkkk gerçektenn rabbim nasip etti diyelimmm iyice piskolojim bozulmuştu benimmm insanların çoçuk yokmu sorusuBayaaa hamilesiniz bence
Sırma yeni evlendiğimden beri aynı sorular 3 senedir bıktırdıinşallahhh çok bunaldıkkk gerçektenn rabbim nasip etti diyelimmm iyice piskolojim bozulmuştu benimmm insanların çoçuk yokmu sorusu
aminnn kuzummmm rabbim herkeseee nasip etsinnn kızlar bu sabah yaptımm bideee hemen buraya geldim :)))Daha ne olsunAllahım tamamını erdrsn
Daha erken canım o zaman ya verme bekle biraz daha yani testte de çıkmaz ki senin şu an olsa bile. Erken gebelik testlerini bile 4 gün önceden fazla yapmayın diyorlar sen bi de kaset yapmışsın kasette 6 gün önceden belli oluyo mu kiKan vermem tovbeliyim kasik ağrısından olcem bugun asiri batma war evde son bi test var benim yapmicam 6 gun kaldi benim
aynen öyleee bende 3 senelik evliyim 2 yıldır istiyoruz bizde eşim varikosel ameliyatı oldu falan çokkk bunaltıcı zmaanlar düşün insanlardan kaçıyorum ortama girmiyorum bana soru sormasınlar diyeSırma yeni evlendiğimden beri aynı sorular 3 senedir bıktırdı
Kuzuu hemen acile bebek ben burdayim diyor kos cabuk kan ver sonucunu paylas bizimleaminnn kuzummmm rabbim herkeseee nasip etsinnn kızlar bu sabah yaptımm bideee hemen buraya geldim :)))
Ben vajinismustum bir ay oldu daha atlatalı çok kötü günler geçirdim insanlar sorunca çok kötü oluyodum çok eksik hissediyordum ezik gibiaynen öyleee bende 3 senelik evliyim 2 yıldır istiyoruz bizde eşim varikosel ameliyatı oldu falan çokkk bunaltıcı zmaanlar düşün insanlardan kaçıyorum ortama girmiyorum bana soru sormasınlar diye
Erken jste insan umit ediyor kuzu ya 6 günde ben 2 aydir cok duzensiz adet gordum eylulde 15gun gecikme gecen ay 6 gun erken oldum sastim kaldim ben artikDaha erken canım o zaman ya verme bekle biraz daha yani testte de çıkmaz ki senin şu an olsa bile. Erken gebelik testlerini bile 4 gün önceden fazla yapmayın diyorlar sen bi de kaset yapmışsın kasette 6 gün önceden belli oluyo mu ki
Onlar atlatilir onları dusunme canini skm bak olmus iste kucağın bos kalmasin bizde senelerdir bekliyoruzBen vajinismustum bir ay oldu daha atlatalı çok kötü günler geçirdim insanlar sorunca çok kötü oluyodum çok eksik hissediyordum ezik gibi
Evet yA Ümit ediyoruz ama böyle çok üstüne düşünce olmuyo diyorlar biraz salmamız lazım ama o da olmuyoErken jste insan umit ediyor kuzu ya 6 günde ben 2 aydir cok duzensiz adet gordum eylulde 15gun gecikme gecen ay 6 gun erken oldum sastim kaldim ben artik