Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bozuktur belki baska test varmiydiki elinde bak benim geceden sabaha kadar olanin haline ben napam
Başka testim yok yA zaten ben çıkacağını düşünmüyordum adet olcam gibi hissediyorum çünkü öylesine bi yaptım

Ben 5ekimde en son adet oldum, ekimin 20-23 günleri arası doğurgan dönemimdi o günleri değerlendirdik. 5 Kasımda adetimi beklerken göğüs ağrılarım başladı başka da hiç bir belirtim olmadı, adetten önce çıkmadı testte adetim geciktikten 1 hafta sonra tam çizgiyi anca görebildim

Kan vermem tovbeliyim kasik ağrısından olcem bugun asiri batma war evde son bi test var benim yapmicam 6 gun kaldi benim
Daha erken canım o zaman ya verme bekle biraz daha yani testte de çıkmaz ki senin şu an olsa bile. Erken gebelik testlerini bile 4 gün önceden fazla yapmayın diyorlar sen bi de kaset yapmışsın kasette 6 gün önceden belli oluyo mu ki

aynen öyleee bende 3 senelik evliyim 2 yıldır istiyoruz bizde eşim varikosel ameliyatı oldu falan çokkk bunaltıcı zmaanlar düşün insanlardan kaçıyorum ortama girmiyorum bana soru sormasınlar diye
Ben vajinismustum bir ay oldu daha atlatalı çok kötü günler geçirdim insanlar sorunca çok kötü oluyodum çok eksik hissediyordum ezik gibi

Erken jste insan umit ediyor kuzu ya 6 günde ben 2 aydir cok duzensiz adet gordum eylulde 15gun gecikme gecen ay 6 gun erken oldum sastim kaldim ben artik

Erken jste insan umit ediyor kuzu ya 6 günde ben 2 aydir cok duzensiz adet gordum eylulde 15gun gecikme gecen ay 6 gun erken oldum sastim kaldim ben artik
Evet yA Ümit ediyoruz ama böyle çok üstüne düşünce olmuyo diyorlar biraz salmamız lazım ama o da olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…