Bata 6 gun benim erken gebelk testi alcam bugun beni heveslendirdiniz yeminleİnsallah
Yok yok oyle hissetme en erken bata 6 gun kala ogreniliyor
Canim benim belirtim dün basladi zaten gecede uyuyamadim. Yarin cikar erken gebelik testleri en fazla 6 gun oncesine kadar gosteriyor zatenKuzum dün yaptınmı test yumurtlamadam 8 gün sonra yani benm 8nci gün yaa
Yaa valla bilemiyorum of ama sende var gibo İnşallah devamıda gelir koyulaşmaya bakcazz
Benm yumurtlamadan sonra hiç dinmedide agrm dur çöpe bakym heveslendmmCanim benim belirtim dün basladi zaten gecede uyuyamadim. Yarin cikar erken gebelik testleri en fazla 6 gun oncesine kadar gosteriyor zaten
Tabii yap yarnda yapcazzBata 6 gun benim erken gebelk testi alcam bugun beni heveslendirdiniz yeminle
Benm yumurtlamadan sonra hiç dinmedide agrm dur çöpe bakym heveslendmm
Tabii yap yarnda yapcazz
Biz onu 1 hafta sonra bile yorumlardikBen sana atma demedim mi o testi
YokBiz onu 1 hafta sonra bile yorumlardik
Yumurtlama üzerinden en az 14 17 gün falan geçmesi lazım idrarda çıkması için. Çok erken yapmışsınız daha kana bile ye geçiyor şuanMerhaba kizlar ayin 17si yumurtlama 18.catlamayi gordum testlerde sonra yapmayi bıraktım dun aksam gebelik testi yapmistim baktim bisey yok sabah bi baktim cizgi war bu testlerde daha once aynisini yasayan oldumu her ay hüsran yasamaktan usandim ya adete 6 gun kaldi bu sekilde olaniniz varmi 2 seneden beri gebelik elde edemedim
Sen de mi goremiyorsun
HayrSen de mi goremiyorsun
Yarin tekrar yaparsin bizim icin erken senin icin daha erken. Benim cizgim eger gercekse ne kadar silik gormuyormusun dun yapsam cikmazdi
Evet kuzum ama gerçek duruyoo benm oğlanda 10 ncu gün öğrendim dur testi ataymYarin tekrar yaparsin bizim icin erken senin icin daha erken. Benim cizgim eger gercekse ne kadar silik gormuyormusun dun yapsam cikmazdi
Yumurtlama üzerinden en az 14 17 gün falan geçmesi lazım idrarda çıkması için. Çok erken yapmışsınız daha kana bile ye geçiyor şuan
İnsallah insallahEvet kuzum ama gerçek duruyoo benm oğlanda 10 ncu gün öğrendim dur testi ataym
bende 18 inde yumurtlamayı gördüm . ilk defa yumurtla dan beridir de kasıklarım ağrıyor özellikle sağ .ama bişeye yormuyorum maalesef. sonrası hayal kırıklığı olduğu için. enfeksiyon falan kaptım her halde diyorum. . bugün kesildi kasık ağrım gibi bugün hiç batma sızlama olmadıInsan umit ediyor iste suanda beyaz akinti var ve kasiklarim agriyor gene mi erkenden hasta olucam ben
Malesef canim gözükmüyor birsey ayni ben gibisin sendeBat 3 Aralık sizce bişey var mı ?
Aksine benimde bugun kasik batmalarim war beyaz akinti var neler oluyor icerde anlamiyorum ins bebis vardirda ondandir boylebende 18 inde yumurtlamayı gördüm . ilk defa yumurtla dan beridir de kasıklarım ağrıyor özellikle sağ .ama bişeye yormuyorum maalesef. sonrası hayal kırıklığı olduğu için. enfeksiyon falan kaptım her halde diyorum. . bugün kesildi kasık ağrım gibi bugün hiç batma sızlama olmadı